Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@mabumi s tebou sa musim raz stretnut,,,
@katkapapacova
@mabumi
ze aj ja hovorim🙂🙂
idem si vytlacit este par veci co mi treba ku stavebnemu povoleniu...zase zajtra babulky...vyspinkajte sa do tehotnosti...cauko bavko
@krista5 tak tak 🙂
@krista5 ty si tu? som myslela, že v bille 😀
@katkapapacova dobre baby, tak sa nejako zorganizujeme. veď ozaj treba prebrať tie stanovy 😠 😀 . všetky členky LEPETENU hláste sa. založíme súkromnú skupinu iba za účelom stretnutia - kvôli výmene informácií osobných a dáme niečo dokopy 😉 . ale inak zostaneme tu ak sa to umúdri (nechcem to zas zakríknuť, ale zdá sa že sa podarilo 😅 ), aby sme zbierali tie stránky naše
@katkapapacova
@krista5 tak čaves, zajtra, teším sa 😅
@katkapapacova
@krista5 zas som to zariekla, zas to skáče 😠 . už musím byť ticho 🤐
VAZENE KOLEGYNE TIETO NADCASY NEBUDU PREPLACANE, CHAPEM ICH AKO DOBRU VOLU A ODDANOST ZDRUZENIU. S pozdravom Vasa sefka
@mabumi - no, zabudla si na konov - eee, teda chlapov! Pardooon... 😉 😀 😎
pockat, takze aby som vedela... @lisian to tu vedie - sefka, @mambumity mas aku funkciu? Hovorca tusim... @katkapapacova je Director. No, ja som tichy spolocnik, @krista5 uved prosim svoju funkciu, aby som vedela,ci nie si z konkurencie... 😀 😀
@jania023 -pytala sa sa, ze ci si meriam BT. Nemeriam, neviem, ako na to. Musim si to zistit cez net. Tusim existuju aj nejake ovu testy, co sa daju zakupit v lekarni,nie...? No, ved zajtra zistim u dokiho, ze co a ako.... 😉 Inak, aj moj doktor povedal, ze mam ovulkuasi neskor, nie ten 14ty den...
...ale, vidim,baby, ze vcera ste sa tu este riadne vyblaznili... 😀 😎 Tu clovek musi chodit kazdy den trikrat, aby vedel, o com je rec... 😉 Nebojte, zucastnim sa kazdeho zhromazdenia, ale psssst - to len tak potichu, kedze som tichy spolocnik... 😵 Majte krasny den a praci cest. 😀
DOBRE RANO DAMY, DOKAVICKUJEME, VSETCI PRITOMNI? 😎
@catharinka no ahoj, tolko otazok si na mna vysypala 😉. Ja som chodila k Dr. Obertovi, teraz mam Dr. Turbu, ten mi robil folikulometriu (podla toho Ti zistia, aky mas velky folikul, kedy praskne, a teda aj kedy mas plodne dni a mate sa pokusat o mimi 😉 a este mi dal Duphaston na 3 mesiace aby sa mi upravil cyklus. Hormonalny profil mi zatial nerobil, uvidime, ak dostanem menzes, tak sa budem pytat aj na to. A este klasicky - sono maternice a pod. A zakazal mi pouzivat tampony.. 😉
@lisian áááále, mala som pocit, že sa podarilo koníkovi spamätať a že nám neprehadzuje príspevky. ale potom ma hneď ubezpečil, že nieeeeee, nieeeee, on nezabudol, a zase sa splašil 😠
@krista5 takže detská výživa už aj namiesto čokolády 😕 ?????? teda, kam sme to došli dievčatá, onedlho to budeme mať na raňajky, obed aj včeeru a ešte aj ako dezert. a budeme sa tomu tešiť 😅
no a s tým náhradným voľnom je to dobré riešenie, ale aj tak budeme mať tých nadčasov asi požehnane 😀 .
ale lisian, keďže ani mzdu nepoberáme, tak sme ani nečakali, že nám preplatiš nadčasy ty ŽGRLOŠ ! 😀 . ale tak zas niekto musí strážiť financie, aby zostalo na neresti 😀
@catharinka no ja neviem, aká je tá moja funkcia, musím doštudovať. iba viem, že sme si menili s Kristou, a tá je teraz personálna manažérka. žeby mi prischla tá hovorkyňa 😎 ?
BABY, STÁLE NÁM CHÝBA TÁ MARKETINGOVÁ MANAŽÉRKA, KTO SA HLÁSI???????? TREBA ROBIŤ AKCIE !!!!! aktuálne v ponuke mykozy + depka k tomu zdarma, tuším aj inkontinencia sa tu spomenula..... treba sa toho chytro zbaviť 😀 . ozaj a ešte akcia vymením staré, nepohyblivé spermie za Kollárove 😀 , značka kus za kus, však baby, tuším lolitka?
...zase nejake zhromazdenie...? 😀 A o com sa bude dnes rokovat...? 😉
@mabumi - musim uz bezat, ale udelujem ti titul za hlasku dna. 😉 ...vymenim nepohyblive spermie za Kollarove... 😀 😀 😀
@catharinka vždy sa niečo nájde na prerokovanie 😉
@catharinka to nebolo z mojej hlavy, ale je to fakt super hláška 😀
@mabumi - inak, mi tak napadlo, ked si spominala sekretarku, ze muzi zvyknu mat sexi sekretarky, tak aj my by sme mali mat nejakeho sexi sekretara - muzskeho rodu... 😉 😀 A rokovali by sme o druhu kavicky, ktoru by nam pocas dna pripravoval... Tazke to rokovanie... Ach, mame to my udel... 😎
@mykaellle - no,mne nastastie tampony nezakazal - to by som asi psychicky nezvladla... 😉 😀 A ako ti to zdovodnil?
@katkapapacova Ja deti nemám a som spokojná, ja som asi opat tu všetkých dám 😀

@katkapapacova ja? rebeka? 😕 veď ja som také utiahnuté skromné málovravné dievčatko 🤐 😀 😀 😀 😀 😀