Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@odrik tak fazulke by sme sa teda najviac potesili, ale bol to len nejaky virus, dnes mi je uz dobre 😖
@eviq vravela si, ze uz mate vsetky vysetrenia za sebou. ale predsa sa spytam: robili vam aj genetiku? ak ano, tak kde? a neuvazovali ste nad CAR a nad genetickym vysetrenim embryi? ocividne ty otehotniet nemas problem. takze aj IVF by bolo pravdepodobne uspesne. len by asi vybrali zivotaschopne embryo. ja si myslim, ze asi tam niekde môze byt problem 😒
vsetky asi rozmyslame rovnako - ze v com to môze byt a ak ti predsa len nejake tie vysetrenia chybaju, tak chceme pomôct ked nam nieco napadne 😖 . drz sa zajtra a aj potom, nech sa aj dusicka znovu vzchopi 😵
@lolitka25
Ahoj chrustik moj 🙂 !!! Mam sa veeelmi horuco! Som striedavo v bazene a tu na konikovi 🙂 ! No ved prave rozmyslam co a ako? 10.9. mam este kontrolne odbery na ten moj vysoky homocystein, ktory mi strasne zraza krv a tvori tie ateroskleroticke platy ☹ ! Potvora hnusna !!! Akoby mi nestacila trombofilia?! Tak neviem, neviem z hlavy sa mi pari! Idem prave ocikat ovu testik, pretoze uz cakam ovulienku, len neviem, ci chuda bude zuzitkovana 🙂 !
Kocky, vidim, ze sa tu strany jedna radost prekladaju.... TAK davam konecny termin a je jedno aka strana to bude... termin su VIANOCE!!!!! a ziadne vyhovorky 🙂 drzim nam vstekym palceky... Na Vianoce nasa zakladatelka porodi babatko a my ostatne budeme ocikavat tehotensky test a tesit sa z // 🙂
@mabumi dakujem, ze na mna myslis, robili nam genetiku v košiciach a na kontroly som chodievala do CAR....genetiku embryi robia az po tretom potrate, cize teraz by uz ho mali poslat na rozbor...zajtra sa o tom este utvrdim, lebo si myslim, ze to by nam mohlo poskytnut vela informacii, co nebolo ok....ivf sa dost bojim...mam o tom vsetko nastudovane, viem ze upesnost je obrovska, len tie sprievodne "javy"....stale dufam, ze ak to ide prirodzene, tak to musi ist....a mozno nam povedia ze s manzelom spolu nemozeme mat babo, to nam este nezistovali a vola sa to tusim krizovy test....ten asi teraz podstupime....prijala by som aj taky ortieľ, len keby som už mala definitivnu odpoved a mohla tuto kapitolu mojho zivota uzavriet....
@eviq zeby vam ten test nerobili s ostatnou genetikou? ano, na SK to robia len v kosiciach. ale este potom v Prahe robia o nejake vysetrenie naviac. nemam to az tak dôkladne nastudovane, ale mozno by to stalo za doplnenie. a to geneticke vysetrenie embryi sa da asi robit iba pri IVF, nie? lebo ako by to robili pri prirodzenom tehu? ano, IVF je velmi narocne, ale myslim si, ze to nie je tazsie ako to co vzdy prezivas. ta uspesnost zas nie je taka vysoka (vid ja), ale kedze ty si vzdy otehotnela, tak si myslim, ze aj IVF by bolo urcite uspesne, len tentokrat so zdravym babenkom.
este je teraz velmi skoro pre vas na take uvahy asi, musite sa pozbierat. ale nech sa uz rozhodnete akokolvek, drzime vam vsetci palceky a urcite sa to raz podari. nam vsetkym 😵 😉
@lolitka25 a kam to v piatok letis???? nezabalis ma do kufra 😎 ?
@odrik dvojicky - parik, to je krasna predstava 😵 😵 😵 . ja ked ich vidim v tych kocarikoch, tak ich idem zjest 😅
@mabumi joj asi sme sa neporozumeli...🙂 geneticke vysetrenie ziveho embrya nam nerobili, tak ako pises, ako by to bolo mozne....ale ja som myslela genetiky mrtveho plodu...ta sa robi az na tretikrat...len sa na to musim zajtra popytat, lebo u nas v nemocnici, co si nezariadis, na to sa vykaslu...:( takze tak...predtym nam robili po MA len histologiu plodu a to je na prd, to len skonstatuju ze ano bol to MA, akoby sme to aj tak nevedeli....
@eviq no moja nič také že na krémeše nedôjdeš pekne prídeš ty a aj ja a aj ostatný všetcia sa tam stretneme ,mojej susedke sa to podarilo na 5x ostať tehotná tak že nehádž ešte flintu do koša a drž sa moja myslím na teba bude zase dobre ved sme bojovníčky a raz sa to určite podarí ja tomu verím 🙂
@mabumi ahoj no zajtra nam pridu tri domiesavace, ideme konecne zaliat zaklady na mury kolo celeho domu, no a potom musime takoj robit bo mame debilov susedov,vy ako?
Kde ste vsetky?

@eviq
Aj my Teba moje zlato!!! A nic sa nestane, ani Ta tam nenechaju!!! Mna po 4 hodinach pekne pustili domkov a hned mi bolo lepsie. A na kremese prides!!! Ved ani ja nestiham, posunieme sa my pekne na stranu napr. 300 🙂 !!! Este mam 10.9. kontrolne odbery na ten moj vysoky homocystein. No a ked sa hodnota neupravila, mam po snazilkovani ☹ ! Co narobim??? Drzkaj sa moja, ja Ta pockam 🙂 !!! A na kremese pojdeme okuknut babulky tehulky, a potom ich dobehneme 🙂 !