icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

jaja018
26. aug 2011

Baby ako dokážete byť stále také trpezlivé???? ☹ 😢 😢 😢 😢

lulu10
26. aug 2011

@tinka9075 ahoj na iui idete s darcom?a ake lieky ti odporucil v tehu? aj si budes pichat fraxiparin?

eviq
26. aug 2011

@monkri @odrik @zabka60 @kyra30 @lolitka25 @mabumi @tinka9075 @domkalaky @katkapapacova @lulu10 @bewik @katkafs @alceola ahojte, hlásim sa doma z nemocnice, prišla som včera večer. Mala som ísť domov o tretej, ale kvôli dosť silnému krvácaniu ma nechali ešte do večera a dali mi dve infúzie antibiotík. Cítim sa dobre a ani na nemocnicu sa tentokrát nemôžem sťažovať, všetko prebehlo hladko a rýchlo a všetci boli milí a ochotní. Som už pomerne v pohode, tento tretí potrat som zvládla asi najlepšie, až sa sama čudujem.Plodík bol odoslaný na genetiku a mne vzali krv ešte na nejaké testy. Uvidíme, či sa niečo nové zistí.

mabumi
26. aug 2011

@eviq tak vitaj doma mojka. to je dobre, ze vsetko islo relativne hladko. dufam, ze uz tieto testy konecne ukazu pricinu a dufam, ze bude mozne ju pomerne jednoducho vyriesit 😵 . kedy budu vysledky?

eviq
26. aug 2011

@mabumi skor ako o mesiac nie a do vtedy si asi este obehnem nejake ine...dost vela momentalne studujeme na internete, hlavne zahranicne stranky, ze ake mozne priciny potratov este mozu byt

mabumi
26. aug 2011

@eviq a co si sa docitala? ja si myslim, ze takto sa vam uz konecne aspon podari zistit v com to bolo a potom uz to pôjde hladko 😵 alebo sa aspon zacnu hladat riesenia.

monkri
26. aug 2011

@eviq som rada že si to dobre zvládla ,no teraz vyšetria všetko a potom to už sa podarí aj ja to dúfam 🙂

eviq
26. aug 2011

@mabumi @monkri niečo čo sme sa dočítali nám už aj robili no a potom sú nejaké testy, ktoré ešte nie...nejaké NK bunky napríklad...6.9. idem na kontrolu k dokyni, tak sa jej na to povypytujem, inak narkózu mi dali nejakú silnejšiu ako minule tak, som z nej aj dnes ospalá a ešte mám aj také výpadky pamäte, že hovorím ľudom občas dvakrát to isté...tak sa nečudujte, keby som splietala 😀

mabumi
26. aug 2011

@eviq to nic, nahodou pises celkom triezvo 😀
ja som po narkoze 2krat volala a pisala sms-ky, lebo som si nepamatala, ze uz som bola raz prebrata. zistila som to az doma asi po mesiaci 😀 . no a mne po silnej narkoze byva zle 😝
tak si chod pekne este oddychnut a dospat to vsetko. a potom uz len s kazdym dnom lepsie a pozitivnejsie spravicky, nove zistenia a hlavne riesenia 😉 😵

katkapapacova
autor
26. aug 2011

@eviq srdiecko uvidis ze coskoro budes opat tehu a tentokrat to bude uz vitazne, hlavne sa teraz daj cim skor dokopy, pi vela alchemilky aby si sa cim skor precistila a dalej papaj vitaminky, no a potom cakam uz len dobre spravy, verim ze vsetko bude ok a coskoro si budeme pisat o babenkach, myslim na teba 😉

lulu10
26. aug 2011

@eviq ahoj drzim palce nech sa das rychlo do poriadku, urcite si daj alchemilkovy caj,mne to vzdy velmi pomohlo

kyra30
26. aug 2011

@eviq dúfam, že doktori prídu kde je problém a že nazbierate s manželínom sily na ďaľšie snažilkovanie ... čítam že zháňaš infošky všetky možné ohľadom toho... ja teraz som rozmýšľala...ved ja viem, že nemám anjelika v nebi, ja som ešte nikdy nebola tehu 🙄 ..ale či by som nemala zmeniť sam seba...trochu začať pracovať na psychickej pohode, tela ...vlastne zbieram info o akupuntúre , reiki.....odblokovať sa..... ja už neviem čo by nám pomohlo ☹

tinka9075
26. aug 2011

@eviq to je dobre že si ok ja som na teba myslela ked som šla do martina aj ked sme prišli do iskare tak si mi prišla na um a držala som ti palce 🙂

tinka9075
26. aug 2011

@lulu10 asi s darcom nechceme riskovat že bude dieta na voziku ten flaxipatin sa prečo picha no uvidim snad sa to iui podari 😎

alceola
26. aug 2011

@eviq ahoj, tak som velmi rada, ze to mas za sebou, aj ked nic prijemne to urcite nebolo, ja som to sice nikdy nezazila, ale viem si to predstavit, vlastne ani neviem,a prave preto snimam klobuk a prajem , aby tato trpka spomienka bola coskoro posunuta niecim krajsim, resp, niekym , na koho sa budes cele dni a noci len a len usmievat🙂) vytuzene babatko...budem prosit tam hore, aby sa to stalo do roka a do dna..inak ja som kamoskam toto vzdy priala a veru vyslo to, aj teraz mi je kamoska tehotna, ktora sa pred rokom na tom dost bavila..

odrik
26. aug 2011

@eviq
Som rada, ze si dala vediet moja. A tesim sa, ze si uz domka a v poriadku. Velmi som na Teba myslela!!! Tak sa drzkaj, opatruj a oddychuj! Ja som to zazila raz a uz by som nerada, obdivujem Tvoju silu, si velky clovek!!!

monkri
26. aug 2011

@eviq no aspon že ti dali poradnú narkózu nie ako mne to som rada a neboj ked všetko vyšetria už budeš vedieť načo treba dávať pozor aj ja som sa poučila a nabudúce to tak nenechám a neboj do konca budúceho roku všetcia kočíkujeme je to jasné dúfam lebo ideme na tie krémeše čo sa už moc teším 🙂

tinka9075
26. aug 2011

kde ste všetky babenky 🙂

zabka60
26. aug 2011

ahojte babulky,ti horucavy ma zabijuuu 😝 fuj neda sa ani dychat hruuza...no my sme povecerali a sup spat,bo unaveny,upoteny,okupkany 😉 ..no a zajtra rano pre anjelika z rohami ideme a budeme spolu do pondelka 😉 tesiiime sa,len nevieme kam by sme isli niekam na vylet,poradte babule nieco v okoli ziliny 😀 @eviq super,ze si uz domka a ze si to tak uzasne zvladla,si zena s velkym Z 😉 si silna osobnost a tak verim tomu,ze sa ti podari konecne dojst k cielu,po ktorom kazda tak tuzime 😉 @odrik mojka a ty uz v Demanovej cooo...uzite siii a nadychaj plnymi plucami cerstveho vzduchu 😉 a vy ostatne moje slniecka co novucke???kde nam zas zmizla @domkalakyy???,to je strasne,ani priviazat by ju nestacilo 😀

cora41
26. aug 2011

@eviq Si uzasne silna zena. Drzim prsty, aby to vyslo a verim, ze tentoraz vyjde. Trosku oddychnut, zistit mozno ine moznosti a hlavne nevzdavat. Mas moj velky obdiv. Drz sa 🙂

tinka9075
26. aug 2011

@zabka60 kedy ideš do martina ja mam počkat na mršku potom tabletky a iui no som zvedava či sa podari 🙂

zabka60
26. aug 2011

@tinka9075 idem v stredu rano na sono folikov a ak budu take,ake maju byt tak ideme a to 😉 aj ty mas clostyl?,

tinka9075
26. aug 2011

@zabka60 ano aj ja mam clostyl a včera v iskare som mala dobry pocit z docenta ved sme u neho sedeli skoro dve hodiny inak super človek všetko čo som sa spytala mi vysvetlil no išla som od neho spokojna 🙂

zabka60
26. aug 2011

@tinka9075 ano ano on je strasne sympaticky a mily clovek,dufam,ze aj nam konecne pomoze...no a neboj na kazdom sedeni ho neuvidis 😀 my sme ho videli a komunikovali snim vseho vsudy 2 krat 😝 inak sme s pani doktorkou

tinka9075
26. aug 2011

@zabka60 my sme sa snim dohodli že budeme chodit len k nemu a povedal že dobre asi sme si nejak sadli ešte ked mu muž povedal že už ideme a nebudeme ho bavit tak povedal že on ma na nas času dost ale bola tam aj doktorka aj ta je mila a to som mu ešte povedala že na stranke iskare ma fotku že je tam ako chlapček tak sme sa smialy no fakt super človek a ked sa a nim aj nestretala hlavne že sa to podari a ja budem vdačna celemu iskare 😎

zabka60
26. aug 2011

@tinka9075 nechcem ti brat iluzie ani nic podobne,ale ja som tam 2x zazila nepekne spraavanie co sa tyka personalu!!! ☹ povedala som,ze ak sa to este stane,tak odchadzam niekam inam a zatial (klop klop) je to v pohode,uvidime po strede ako dopadneme

katkafs
26. aug 2011

@eviq ahoj, tak som rada že si už šťastlivo doma, aj že si bola v nemocnici spokojná. Držím Ti palce aby Ti to už nabudúce dobre dopadlo a nech skoro kočíkujete ... 🙂 Ja som včera mrchu "privítala" , takže tak .. Ešte musí ísť mm na spermiogram na budúci týždeň a zatiaľ beriem tie tabletky od hematologičky a tiež kys.listovú .. Včera sme boli s mm splavovať Hornád a 1 bocian pred nami stále lietal tak som na vás všetky babenky myslela ...

tinka9075
26. aug 2011

@zabka60 no neviem zatial som tam bola len prvy krat a všetko ok ale ja už môžem porovnavat som už v štvrtom centre a zatial sa mi iskare pači najviac a to som tam šla s o strachom čo ma čaka ja som v ginfiv v blave zažila to že doktor mi povedal že kukam na neho jak tela a ja som mu odpovedala že to ja vždy ked vidim pred sebou vola ja sa neseriem ja poviem a to som flegmatik keby niečo bolo neboj ja sa ozvem 🙂

tinka9075
26. aug 2011

@katkafs ja som bola včera v martine a bocianov tam bolo naratala som ich 15keby sa to dalo tak vam každej jedneho pošlem 😉

katkafs
26. aug 2011

@tinka9075 teraz som si spomenula, že môj ocko spomínal keď so svojím bratom chceli súrodenca, tak volali na bociana : Bocan, bocan, daj nam dzecko !! A majú sestru .. 🙂 Aj ja som tak včera volala na toho bociana ..... 😀 Skúste aj vy, dúfam že zaberie , prajem nám všetkým .....