icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

tinka9075
26. aug 2011

@katkafs ved aj ja som ich včera volala to mi muž musel zastavit a pozerala som na nich aj ku nam šli a muž sa smial že asi to niečo znamena 😉

bewik
26. aug 2011

@eviq prajem ti rychle zotavenie a hlavne nech sa posuniete vpred s tymi vysetreniami, aby uz nic nestalo v ceste k vytuzenemu uzlicku stastia 🙂 Drz sa!

monkri
27. aug 2011

@katkafs no super ja som takto volala celé mesiace každý deň na bociany no dali ale aj zobrali ☹

jaja018
27. aug 2011

caute baby ako by sa prával ovulačný test ak by som bola tehotna?

lokilonda
27. aug 2011

Katuška, ja mám síce 10týždňového chlapčeka a podaril sa nám 3 týždne po vysadení tabletiek, ale chcem poradiť s tými vtipnými odpoveďami pre dotieravcov ... Niekde som teraz v novinách čítala o nejakej "liečiteľke", ktorá radí párom tipy na otehotnenie ... milovanie na dlážke alebo, že žena má mužovi denne umývať jeho mužnosť a stane sa 🙂)

odrik
27. aug 2011

@zabka60
Ahoooooj z Demanovej! Pocasie dnes nadhera! Boli sme pekne slapat, teraz sa ideme saunovat a kupat 🙂! Potom dobra vecera!!! Ale hribiky nie su ☹ ! Je tu moooc sucho!

Babulky moje, drzkajte sa mi tu!!! Bociankov nahanajte a nic im nedarujte 🙂!!! Ja posielam Chopkove tehu virusiky Vam vsetkym z lasky velikeeeeeej!!!!!!!!!

tinka9075
27. aug 2011

@odrik pekne si uži kym je ešte pekne počasie dakujeme za virusiky 🙂

zabka60
27. aug 2011

@odrik no supeer krasny program 😉 no bol by v tom cert,aby ssa tebe uz konecne nezadarilo 😉 my sme boli kupkat sa na jazere,potom na kofolke,potom na nakupy velike no krasn den za nami,maly je hotovy anjelik,milucky,slusnucky no otoceny o plnku stupnoov 😀 krasa 😉

odrik
27. aug 2011

@zabka60
No parada, tesim sa, ze si spolu uzivate!!! A tentoraz uplne super!!! Tak uz len tie uzlicky stastia a mame to v suchu 🙂!

zabka60
28. aug 2011

@odrik 😵 pokladik ani nvrav tak je nam nadherne teraz,cela familia si ho uzivame,je nam krasne a ked si predstavim,ake by to bolo,keby sme konecne aj my mali takeho princa abo princeznu ☹ uz aby bola streda za nami a pozitivne vysledky... 😉 tak ssi uzivajte rodinka 😉

monkri
28. aug 2011

@zabka60 ahoj neboj onedlho budeš mať doma tiež princa alebo princeznú a bude len tvoje 🙂

tinka9075
28. aug 2011

@zabka60 v stredu budem na vas mysliet a držat palce nech je všetko v poriadku 🙂

tinka9075
28. aug 2011

@monkri a ty čo moja ako už je dobre treba počkat na manželika a šup sa na snažilkovanie ved chceme ist na kremeše 😀

bluelagoon
28. aug 2011

vtipna odpúoved pre dotieravcov?:..jednoducho tolko zienok chce babo,ze bociany nestihaju🙂

monkri
28. aug 2011

@tinka9075 no už dobre pomaličky a manžel no to sa ešte odkladá bohužial ☹ ale snád to rýchlo ubehne a na krémeše sa moc teším 🙂

tinka9075
28. aug 2011

@monkri to som rada že si už ok a ked manžel pride budete si aspon vzacnejši 🙂

strapacka1982
28. aug 2011

Ahojte kočky..... V dnešnej dobe je fakt zázrak, ked niekto otehotnie. My s manželom už vyše roka sa snažíme a stale nieč.... už som si povedala, že už na to myslieť nebudem. Ale to sa nedá......

monkri
28. aug 2011

@strapacka1982 ahoj vitaj tu no pridaj sa k nám že do vianoc každá s nás bude tehu 😉

vefi89
28. aug 2011

@strapacka1982 my sme sa snažili dva roky...ale nerátala som nič..😅 jednoducho či mm chcel-nechcel, musel každý deň 😀 a potom som to vzdala, som sa vyrovnala, že baby nebude a do mesiaca som bola tehotná 😝 veľa, strašne veľa robí psychika 😉

strapacka1982
28. aug 2011

@vefi89

to viem ....... ja už som to tiež vzdala v duchu.

strapacka1982
28. aug 2011

@monkri tiež by si mala pravdu.

aduskatt
28. aug 2011

@monkri tie vianoce teda beriem ako rozkaz🙂)

strapacka1982
28. aug 2011

@aduskatt krajší darček by som ani nemohla dostať.....

strapacka1982
28. aug 2011

@vefi89 dobrala som tabletky, tak snad...ale nebudem si zbytočne verit, lebo potom príde sklamanie

monkri
28. aug 2011

@strapacka1982
@aduskatt no to každá s nás jednoducho na vianoce tehu a ideme na krémeše k našej žabke 😉

monkri
28. aug 2011

@tinka9075 a ty ako no neboj akonáhle manžel príde na sk užaj sa snažíme znova dúfam že teraz to už dobre dopadne už by som další potrat nezniesla pre nedbalosť lekárov stačilo

strapacka1982
28. aug 2011

@monkri ok beriem ta za slovo

tinka9075
28. aug 2011

@monkri no ja zatial ok čakam na mršku potom tabletky a sono dufam že budu foliky dost velke a potom šup na iui no tešim sa a dufam že niečo z toho bude 🙂

tinka9075
28. aug 2011

@strapacka1982 vitaj u nas babenok snažiliek 🙂

strapacka1982
28. aug 2011

@tinka9075 Ďakujem Tinka.....Vidím, že nie len ja stým bojujem.....