icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

tinka9075
29. aug 2011

@eviq jaj moja zlata čo ti mam napisat ja viem je to tažke ked sa to stalo mne tiež som si myslela že som silna aj ked to už prebolelo ta rana v srdiečku zostava musiš ist dalej čas vyrieši všetko 😉

tinka9075
29. aug 2011

@linda81 vitaj medzi nami snažilkami 🙂

zabka60
29. aug 2011

@linda81 vitaaj medzi nami silackami 😉 ...moja takze ja mam hypotyreozu,aj ja mam thyrox 50 kazde rano a ty mas kolko??nedari sa nam rok a pol a konecne nam zistili v car aky mame problem a som bez ovulacie,mam pcos vajecniky a momentalne idem stredu na folikulometriu a ak budu foliky ako maju byt,tak by sme mali ist piatok na iui...uvidime,co streda ukaze...vy mate aky problem??

odrik
29. aug 2011

@zabka60
Ahoj zlatko!!! Uz sme domka!!! Periem ako sialena! Uz mi tento rok sibne, len balim, vybalujem a periem, susim, zehlim!!! Vsetky dovolenky boli uzasne, ale uz supnem kufre do pivnice 🙂! Aj tak ma toto iste caka v zime, lebo lyzujeme celu zimu 🙂 ! Buduci tyzden pojdem na kontrolne odbery, a ked budu dobre vysledky, pustime sa do toho 🙂 !!! Drzkaj sa!

monkri
29. aug 2011

@odrik no moja tak ty len celí rok dovolenkuješ 😀 no tebe je super
@zabka60 držím palce aby to piatok bolo super 🙂

tinka9075
29. aug 2011

@odrik ty si taka cestovatelka len chodiš na dovolenky ale aspon uvidiš kusok sveta ved aj slovensko je velmi pekne 🙂

linda81
29. aug 2011

@zabka60 Ahoj....ja zacinam od zajtra brat tyroxin 50, okrem vyssieho TSH...nieco cez 6 a prolaktinu(600 ) vsetko ok .Vsetky ostatne hormony...USG bolo tiez OK, folikul 11 DC 17 mm, co je super, podla teploty ovulku mavam okolo 18-20 DC, meriam teraz 3 mesiace aj testy som robila.MM ma kusok horsi spermiogram, ale DR. v CAR povedala prvy raz, ze s tym sa da byt tehotni.Ide teraz este na kontrolu a mozno ja potom na laparku.Mame dost blbu robotu obaja, vela stresu a vela casu, tak mozno aj to je problem.My teraz zaciname 16 ty mesiac...ale ked si to tak vezmem, vela bolo takych, ze bud ja alebo mm sme boli v sluzbe prave okolo ovu....
Inak ....velmi drzim palce na IUI....mozno ani nas to neminie, tak sa budem potom pytat co a ako🙂

linda81
29. aug 2011

@kyra30 caw...ja som tiez 2DC a bolestiiiiiiiii strasne...tak zaciname cyklus snazenia spolu?ja mavam ovu okolo 19 dna...

odrik
29. aug 2011

@monkri
@tinka9075
Ahojte babulky moje!!! Veru, cestujeme, ale radsej by som mala v naruci babatko krasne!!! Chlapi by si robili svoje 🙂 a ja s chrustikom svoje 🙂 ! No snad sa toho dockame vsetky 🙂 !!! Drzkajte sa mi! Napiste, co nove!!!

tinka9075
29. aug 2011

@odrik jaj to by som už brala aj ja malinke babo ale najviac sa tešim na tu vônu maleho babetka a ked sa stretneme už každa z babom na rukach to bude parada tolko detičiek a mamičiek a samozrejme aj kremešikov 😅

monkri
29. aug 2011

@odrik to by som brala hned aj ja ale osud je proti a proti osudu sa nedá bojovať ,bože ak by som sa tešila keby ten uzlík bol tu mojom náručí a mohla povedať je to moje ☹

tinka9075
29. aug 2011

@monkri neboj už čoskoro aj ty budeš mat v naruči svoje dietatko treba tomu verit ja viem že je to tažke ale verim že sa nam to podari 😉

odrik
29. aug 2011

@tinka9075
@monkri
Bude to, nebojte!!! Urcite 🙂!!! Len musime vydrzat este chvilocku!!! Ja veriiiiiiiim za nas vsetky, ze na Vianoce tehulkujeme 🙂!

tinka9075
29. aug 2011

@odrik no musi sa to už podarit ja chcem už zdobit stromček bruškata a štastna 😎

odrik
30. aug 2011

Dobre ranko, moje snazilocky mile! Idem do robotky, pooludni si Vas pocitam a potesim sa s Vami 🙂! Krasny dnik vsetkym!!!

alceola
30. aug 2011

ahojte moje mile babenky...tak ja som tu dlho nebola, ale nemala som cas, kedze bolo taaak krasne vonku..chyta ma tak trochu depka, pretoze prisiel brat so zenou a detmi, maly ma 3 mesiace, naraz sme sa so svagrinou dohodli, ze ideme na babo a ona ho tu uz ma a ja stale nic, ani len naznak na dve ciarky, idem sa z toho zblaznit, nie zeby som nedopriala to nie je pravda, je krasny, uzasny..hned som si ho ukradla do izby a boli sme len a len spolu..🙂)ale aj ja chceeeeeeeeem....inak ako sa mame??

dolce251
30. aug 2011

ahojte....neviem ci to je nejake zvlastne obdobie, ale momentalne mam aj ja depku a riadnu. Bratovi sa narodilo druhe dieta, je mladsi a uz ma dve deti, vobec mu nezavidim, zo srdca im to prajem......aj sa na deticky velmi tesim, ale neviem ci ma to nejako podvedome ovplyvnuje a nechcem si to pripustit, ale cely vikend som pestovala krasne babatko a v nedelu som prisla domov a total bez nalady.......akosi ma zacina vsetko zmahat !

alceola
30. aug 2011

@dolce251 tak ako citam, si na tom ako ja, bracho je mladsi a ma dve deti, parik, po com sa odjakziva tuzila, ma krasne, zdrave deticky, z coho sa ja samozrejme tesim, len skoda, ze byva v anglicku uz roky..takze si ich nevychutnavam a mozno je to tak aj lepsie..ale aj tak, je to zly pocit, ja som tiez bez nalady, neviem s uz pomaly ani len zasmiat....hadam sa s muzom, nemam chut, vadi mi ked sa ma dotyka..no hroza so mnou v poslednej dobe...

dolce251
30. aug 2011

@alceola ano ano, aj ten moj ma parik, tiez som odjakziva tuzila po pariku, ale momentalne by som bola najstastnejsia keby sa nam aspon jedno dietatko podarilo. Ja mam zase pocit ze v poslednej dobe mi absolutne nic nevychadza ...ale absolutne....cakam,ze to je len zle obdobie a dufam,ze raz skonci....len akosi to dobre stale neprichadza. Ako sa hovori, ze ked clovek ocakava,ze uz pridu lepsie casy, tak padne este na vacsie dno....to bude asi moj pripad.

alceola
30. aug 2011

@dolce251 urcite to nie je tvoj pripad, ja som napriklad vcera plakala nad malou macickou, ktoru asi niekto vyhodil pri ceste, a mysleli sme si , ze ju presiel ten pred nami,a tak si tam lezala a potom muz zastal a cakal , a ona sa zodvihla a isla dalej, tak som plakala od radosti, aj od toho, ze kolko zla je na svete, lebo ten pred nami si ju ani nevsimol, neviem, ci ja mam psychiku v keli, ale neboj musi byt lepsie, vsak ludia umieraju, a my sme stale tu, aj ked mame problemy ,ale kto ich nema,vsetko sa da vyriesit, ved volakedy kamenovali zeny, ktore nevedeli dat dieta..a umierali s pocitom neschopnosti a my uz mame medicinu tak daleko, ze nam dokazu pomoct, aj ked samozrejme, to nie je lahke, a uz vobec sa to nemusi hned podarit, ale netreba zufat, ja to citim, je to tazke, ale co s tym anrobime, nemozme len cakat, musime nieco pre to urobit,bohuzial nie sme narodene pod bezchybnou hviezdou ako nasi bratia🙂 lebo ja mam pocit, ze cohokolvek as moj brat chyti to sa mu dari...ale prajem mu to, aspon mamina nema starosti aj s nim, iba so mnou🙂)

kyra30
30. aug 2011

@zabka60 zabka dúfam, že vám to vínde a vdaka za povzbudivé slová 😉 budem držať palčiaky....potrebovali yn sme nejaké svetielko...tak pekne nech da zadarí 😵

kyra30
30. aug 2011

@linda81 ahoj, začíneme snažilkovať spoločne xixi...ja mávam okolo 15,16 dňa DC, ale nemám to pravidelné...mala som už aj 12 DC...tak musíme snažilkovať furt...lebo ja už nemeriam...lebo som z toho na nervy potom...a si to ani neužijem....už ani nedúfam...mám dovolenú tento mesiac a po nej chcem ísť na vyšetrenia aj s manželínom...my sa snažíme vyše 2 rokov 😝

kyra30
30. aug 2011

@tinka9075 aj ja chcem zdobiť stromček bruškatá a šťastná 😵 😵

kyra30
30. aug 2011

@alceola @dolce251 Ahoj baby..mne včera došli mrchy... nechceli by ste ma stretnúť ... cítim sa hrozne a aj tak vypadám 😝 ... snažím sa zaneprázdňovať..riešiť niečo iné...... mením prácu, chodím 3x do týždňa na angličtinu, cez víkend mám s manželínom vyletíkujeme... ale furt nič, neodreagujem sa....minule na angline - že nech poviem neičo o sebe....že som vydatá a ked sa ma spýtali či mám nejaké deti...skoro som sa rozrevala..lebo že nemám... čo vám poviem.... čisté psycho....som strašne nevdačná...nedokážem sa tešiť z toho, čo mám.... no na nervy 😖

kyra30
30. aug 2011

@odrik ja to odrik riešim podobne, snažím sa mať minimum voľného času... výlety pres víkend, cez týžden chodím ešte na angličtinu, mením prácu.... ale najradšej by som bola doma a venovala sa svojmu maličkému 😅 ...... ale neviem, či to stretne iby vyvolených... ale už neviem ako to je zariadené, alebo si to musíme zaslúžiť..neviem ☹

kyra30
30. aug 2011

@monkri čo máš t y nového, manželíno kedy príde na slovensko ? výsledky už príšli ? prečo začo sa to stalo ? viete niečo nové ?

kyra30
30. aug 2011

@eviq ☹ ☹ ☹ ☹ myslím na teba 🙄 ......slová sa ťažko hľadajú... ..veľa sily prajem

eviq
30. aug 2011

@kyra30 dakujem...ja cakam kedy ta sila pride a ja sa zdvihnem z uplneho dna z tych sraciek, v ktorych momentalne som......lenze sila nechodi, prave naopak...keby to bolo problematicke tehotenstvo, tak, ako pri druhom potrate, tak by som to vzala lepsie...ale bolo pokojne, bezproblemove, okrem zvracania ziadne tazkosti, mali sme krasne leto a takto to skocilo....spomienky ma zabijaju a myslienky na buducnost bez dietata tiez

dolce251
30. aug 2011

@alceola dakujem za povzbudenie....to mas fakt pravdu,ze nie som narodena pod bezchybnou hviezdou ako bracho....vsetko v zivote si musim vybojovat, na to som si uz zvykla.....ale ze aj s babatkom bude problem som necakala.... Veru tak, aspon maju nasi trapenie iba so mnou.... 🙂

dolce251
30. aug 2011

@kyra30 juuj, to mi je luto....si to viem predstavit.....neznasam prvy den mrchy, najprv mam nervy, ze som to zase dostala a potom som uplne mimo....hormony ! Ja to poznam, tiez hladam vsetky mozne alternativy odreagovania, ale je to tazke....ked kamkolvek sa pohnem vsade stretnem same tehotne a ked nahodou nestretnem, tak zase stretnem niekoho uzasneho, kto sa ma na to opyta.....ako pises, ciste psycho......ja som uz uvazovala aj nad psychologom, mozno by to pomohlo aby som sa ukludnila.