Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@strapacka1982 dobru nocku ved zajtra sme tu zas 🙂
no aj ja idem off dobrú noc 🙂
@monkri veľa vecí nevieme ešte....a mna už nič neprekvapí.Dobru noc
@tinka9075 tešíme sa.Ďakujem Vám baby, ste super
@monkri zajtra na obviklom mieste a čase.tešm sa.Dobru
@strapacka1982 ok dobrú budem tu aj zajtrá dúfam 😉
@monkri drž sa.
@strapacka1982 musime držat spolu a podari sa som rada že mame novu kamošku 🙂
@tinka9075 ja som rada, že ste ma prijali medzi Vás.som rada, že si mám ským pokecat a mojom probleme.mrzí ma velmi, že bojuje s niečím, na čom nám velmi zaleží a čo nás naplná.chceme len to, čo nám parí a čo chceme z lasky.
@strapacka1982 ved sme na jednej lodi a bojujeme všetky a na nas sa môžeš vždy spolahnut 🙂
@tinka9075 ďakujem....tak zajtra.
@strapacka1982 zajtra pokecame 😎
ahojte..mozem sa pridat?....snazime sa 15 mesiacov a vcera dosla mrcha...uz som si na 99% myslela , ze teraz to vyslo....chodime uz aj do CAR, hormonalny profil mam za sebou, hypertyreoza a prolaktinemia, mm takmer normalny SPG, ale trocha pomalsie spermie....v septembri idem na laparoskopiu a potom sa uvidi.Bojim sa, ze to az IVF skonci☹...asi som kus na dne momentalne...idem si po recept na tyroxin...pekny den prajem...
Ahoj @linda81 , vitaj, aj ked ja som tu iba tyzden, baby su zlate, uvidis, ze najdes vela inspiracii ako ist stale dalej a nevzdavat sa. Mne to tu velmi pomaha. Posledny tyzden sa citim ovela lepsie a to som uz mala ist za psychologom 🙂 . My sa totiz snazime uz 3,5 roka a stale nic. Zajtra odchadzame na dovolenku, ale nemyslim teraz na tehotenstvo, aj ked mi kazdy hovori, ze dovolenka je vyborny liek na neplodnost 🙂
A neboj, 15 mesiacov este nie je tak vela a ako hovoria baby, stromcek uz budes ozdobovat s bruskom 🙂 . Drzim palce. A inac, co je to tyroxin?
Ahojte pokladiky moje!!! Este chytam tehu virusiky pre nas vsetky v Demanovej 🙂! Vidim, ze sa nasa skupinka zvacsuje, tak nam bude este veselsie 🙂! Myslim na Vas a virusiky posielam!
@odrik
Jeeej, dakujeme 🙂 , ja idem nejake nachytat zajtra, vyrazane skoro rano k Jadranu. Musim sa ich opytat kto im tam nosi deti, mozno su to u nich cajky, mali by sme tak dalsiu posilu 😀 . Asi si zabalim tu klietku zvieraciu co mame po nasom kocurovi 😉 😀
Majte sa vsetky baby krasne, az mi bude luto, ze tyzden nebudem informovana 😒
ahojte baby, tak nie som asi taka silna, ako ste mi hovorili...nejak to na mna vsetko dolahlo. V piatok vecer som si naplno uvedomila realitu a od vtedy som nevedela prestat plakat...bojim sa, ze nam uz nikto nebude vediet pomoct, ze sa nikdy nedopracujeme dalej ako po par tyzdnov...bojim sa tej predstavy...nechcem to vzdat, prave naopak, ja som tvrdohlava a just to cchem skusit zase, ale najprv sa musi nieco zistit...a ja naviem co a kto a ako...☹ pisali sme do Prahy na reprodukcnu imunologiu, cakam, kedy sa ozvu...teraz tak cerstvo po tom aj tak nemozem ist na ziadne vysetrenia, musim cakat...a to cakanie ma nici....nechce sa mi chodit medzi ludi ani nikde...aj vas si obcas citam, ale neviem, cim by som prispela....nic ma nebavi a chce sa mi plakat...moji rodicia to stale nevedia, az v piatok sa maju vratit z dovolenky a stale sa v smskach pytaju ako sa mame a ja stale klamem, ze dobre...uz vidim, ze ani manzel tomu velmi neveri, ze nam pomozu...taky zivot je velmi smutny....a ja neviem, ako z toho von ☹ ...a vitam nove clenky, dufam, ze sa v nasej teme budete citit fajn, sme to dobra partia 😉
ahojte, tento mesiac zasa nič , mrchy došli....mám pocit že ma potrhá....doslova a do písmena ☹
@eviq , moja zlata, to je prirodzene, ze sa tak citis, az mi je smutno tiez z toho, ale s tym smutkom je to tak, ze ho musime nechat nech sa vyburi na nas a plakat a kricat do sytosti. Treba ho vypustit zo seba von. Jaaaj a este ti rodicia.... ☹ musi to byt velmi tazke 🙄 . Stale ale verim, ze cloveku sa to vsetko v dobrom vrati. Nemoze to byt inak!
@eviq
Ja viem zlatko, je to zle!!! Raz je lepsie, potom znova horsie ☹ !!! Ale myslim, ze vzdy je nadej a vy urcite najdete silu na dalsie snazilkovanie 🙂 ! Plac, nebran sa tomu. Nech to zufalstvo a zaroven zlost vyjdu von, nedrz to v sebe. Ja sa za nas vsetky hnevam na nieco, co toto sposobuje! Nevieme, a ani sa nedozvieme, preco to tak je, ale asi to musime prijat a bojovat s tym!!! Myslim, ze ste dobre urobili, ze ste oslovili odbornikov v Prahe, urcite musime vyskusat vsetko, co moze pomoct! Bude dobre, uvidis!!! Myslim na Teba a drzim palceky!!!
@ewig,moja hlavu hore,musi to byt teraz hrozne ako sa citis,ja som mala jeden MA a prerevala som 2tyzdne v kuse,takze v tvojom pripade si ani neviem predstavit ako sa citis.Ale bude aj dobre,v tej Prahe sa na teba riadne pozru a urcite najdu pricinu,daju to do kopy a onedlho sa budes chvalit velkym bruskom a potom zdravym babatkom🙂
ahojte lasky moje,uz sme tu z vyletu..no my sme mali kraaasny vikend az do dnes,aj predlzeny,maly bol hotov anjelik a my stastny sme behali kade tade,aj okupkat,aj na bicykliky aj s malym,taky bol happy 😀 este spinka no a uz teraz je nam smutno,zas budeme plakat,ako paviany ☹ bude nam zas 2tyzdne moc smutno 😔 @eviq zlatko moje,keby sa dalo poslem ti v balicku energie hlavne psychickej kolko by som mohla,je mi to tak luto,kazdej jednej,ktora trpi takymito problemami,uz nechcem o tom pisat,ako to je,kazda to dobre viemea,kde je chyba sa nikdy nedozvieme a hnevat sa cely zivot a ani nevediet na koho!!! 😖 stale mas sancu,musite pobehat vsetky vysetrenia,ktore sa daju 😉 sanca tu stale je 😉 sme stebou,mas nas tu,hocikedy ti pomozeme,ked budeme moct 😉 @odrik no vam je super,uz ste hadam aj domka 😉 moja kedy sa vy idete pustit do toho??, @kyra30 😝 mrcha hnusna zasa ta navstivila,no toto,zas si urcite zabuddla nejaku malililililinku sparicku zadebnit,aby sa k tebe nedostala,ze 😀 mojka hlavku hore,odide a uz sa nemusi vratit!!!!nezabudaj....baby to sa mi machruje,ze ked ja som mrchu potrebovala a neviem,ako z utorka na stredu,mam uz teraz creva popletene,ked si spomeniem,ze ak to nevyjde a zas cakat na dalsiu a dalsiu a dalsiu mrchu!!!boze prosim daj,aby sa nam konecne zadarilo,ale kazdej jednej z nas pekne po rade 😉

@strapacka1982 no to keby že vieme, voľakedy kašlali na všetko a bolo dobre
@tinka9075 ved to všetko sa tajilo a stále sa tají a aj tie skúšky jadrové pod morom čo robia aj to vplyv na naše zdravie a teraz zase robia testy na zmenu počasia a výsledok hurikány