Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@zabka60 ja som robila aj u japoncou tam bolo najlepšie vždy sme mali odmeny a spravali sa k nam ozaj super robila som aj u angličanou tam bolo celkom dobre a naposledy som robila u korejčanou a ozaj si nestažujem ale asi preto že sa tam ukazali raz za mesiac.ale ked otvarali firmu tak sa prišli na urad pytat či môžu použivat fyzicke tresty a riaditel uradu prace mu taku strelil že sa korejec našiel dole na schodoch tak sa asi bali 😉
@tinka9075 a co si tam robila u korejcou??a co je to za firma,kde sa ukazu raz za mesiac???my ich mame na ociach kazdy den,nieje hodinka,co by nebehali po halach a hnali nas,o chvilu si kupia biciky a budeme ako kone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§ja to tam tak nenavidim!!!!ale co ked nic ine nieje,nemozem si vyberat ☹
@monkri bože môj no to som prekvapena že tam zbili ženy.to ja ked som robila u angličanou nemala si pri sebe vodu len na šatni a tak všetci boli dehydrovani a ja som odpadla a prebrala som sa vonku a ked som povedala že aby mi zavolali sanitku tak odpoved znela musiš vydržat no hruza
Dobre rano babulky moje!!! Prajem Vam krasny slnecny dnik!
@odrik @tinka9075 @monkri @eviq @kyra30 zlaticka moje,tak sme uspesne zvladni dnesne prve a pevne verim posledne iui!!!!!prve bolo sono a pan docentik povedal,ze sa cuduje,ako krasne mi zareagovali vajecniky na ten clostil a mala som jednu zrelu foliku na pravom a jednu zrelu na lavom,takze ma hned upozornil,ze moze byt riziko dvojicky 😅 a ja ze,to nieje riziko,pre zeny,ktore uz prvy krat vstupia k nim do car by to bolo ddvojnasobne stastie a hned pochopil,ze moze ist na vec,bo keby sme nechceli,tak by sa to odlozilo na dalsi mesiac...a tak ma vycistili a napichal mi tam bojovnikov nasich silnych,no moc to nebolo,len tak stipkalo,ale teraaaz au au au boli ako ked ma prist mrcha,ktora meskala pol roka 😢 😢 aj vajecniky bolia,aj brusko,secko 😔 ale urcite to stoji za to,no utrogestan 14 dni a potom testik a podla toho sa zariadime 😉 ...a este mi docentik ukazal,ked ma "napustil",ako idu bojovnici na svoje miesta,ja som mala taku radost aj s toho,ked som sa obrazovke videla boli take male bielucke gulicky a pekne jedna za druhou,take boli krasne,este tak babatko vidiet a nic viac k zivotu netreba 😵
@tinka9075 ano ano ja vieeem,docentik bol taky opatrny chuda,stale sa ma pytal,ci som v pohode a tak zakopol,ze mu az slapka odletela na druhu stranu 😀 ,citim sa tak spokojne,stastne a naplnene 😀 a jasne,uz sme sa aj s maminou mojou bavili,ze keby aj dovjicky,nevadi,budeme stastny a milovat ich oba
@odrik 😵 slzicka vypadla pri predstave 😵 ,boze tolke stastie by nas konecne postretlo,nic viac si uz nezelam nikdy,len nech sme vsetci a vsetky zdrave a stastne,uz nic len toto.....a jasne + // ciarky kazdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej 😵 😉 ...baby uvidite,ak sa mi to podari znova nastartovat a rozbenut,vy pojdete za mnou pekne jedna za druhou,cakatelky moje milovane 😵

@zab0ka6 no prerabka dnes okná dokončené a práca neviem pondelok idem ráno bože kancelárii som ešte nikdy nerobila mám aj strach troška