icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

monkri
2. sep 2011

@zab0ka6 no prerabka dnes okná dokončené a práca neviem pondelok idem ráno bože kancelárii som ešte nikdy nerobila mám aj strach troška

tinka9075
2. sep 2011

@monkri v kancelatii si zvykneš vždy je to lepšie ako robit vo vyrobe ja som už skusila oboje ale v kancelarii je lepšie 🙂

zabka60
2. sep 2011

@monkri supeer a co idete este prerabat????no a bud rada,ze si nasla pracu v kancli,bude ti tam urcite dobre nebojkaj,aspon nejaka zmena 😉

monkri
2. sep 2011

@tinka9075
@zabka60 no ved som rada je to niečo nové už som toho vyskúšala veľa aj pri páse aj samé nočné v pekárni aj v pokladni a tu aspon nemusím skoro stávať začína sa až o 8:30 ráno no ved sa ukáže aká to bude práca skúsím ked nie k podnikaniu sa vždy môžem vrátiť 🙂

zabka60
2. sep 2011

@monkri no samozrejme 😉 a v com si podnikala????a muz sa ma ako??urcite mu je moc smutno,uz aby ste boli spolu 😵

tinka9075
2. sep 2011

@monkri ja som tiež robila vo vyrobe nebolo tam zle ale to nie je praca pre mna aby som sa musela pytat ked so išla na wc no to nie.teraz robim na obvodnom urade aj ked je tam dost roboty na socialnom ale tu sa mi pači 😉

monkri
2. sep 2011

@zabka60 no mala som salon pedikúra 😉 manžel už sa teší moc 😉 😉

monkri
2. sep 2011

@tinka9075 presne tak ved preto nechcem už nikdy k pásu do výroby stačilo a nie už ku korejcom

tinka9075
2. sep 2011

@monkri ja som robila u korejcov a bola som spokojna aj by som tam zostala ale som musela odist zo zdravotnych dôvodov tam sa stalo a to nebolo dobre pre moje koleno 😉

monkri
2. sep 2011

@tinka9075 no ja k nim už nie stacilo chovali sa moc zle ale našinci ešte horšie sa chovali k nám boli sme ako otroci už nie nemám dobrú skúsenosť s nima

zabka60
2. sep 2011

@monkri jooj pedikura,super ak zacnes podnikat,uz sa hlasim ako prva zakaznicka 😉
@tinka9075 moja to si bola asi u inych a nie u korejcov,kedze sa ti tam pacilo 😠 ja som 4 roky u korejcov a su to sikmooke svine,ktore nas tu prisli zodrat o nic ine im nejde!!!este aj bit by nas chceli!!!

tinka9075
2. sep 2011

@zabka60 ja som robila aj u japoncou tam bolo najlepšie vždy sme mali odmeny a spravali sa k nam ozaj super robila som aj u angličanou tam bolo celkom dobre a naposledy som robila u korejčanou a ozaj si nestažujem ale asi preto že sa tam ukazali raz za mesiac.ale ked otvarali firmu tak sa prišli na urad pytat či môžu použivat fyzicke tresty a riaditel uradu prace mu taku strelil že sa korejec našiel dole na schodoch tak sa asi bali 😉

zabka60
2. sep 2011

@tinka9075 a co si tam robila u korejcou??a co je to za firma,kde sa ukazu raz za mesiac???my ich mame na ociach kazdy den,nieje hodinka,co by nebehali po halach a hnali nas,o chvilu si kupia biciky a budeme ako kone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§ja to tam tak nenavidim!!!!ale co ked nic ine nieje,nemozem si vyberat ☹

tinka9075
2. sep 2011

@zabka60 to je firma Yura a je v Praznovciach pri Topolčanoch ja som tam robila na suboch tak sa to vola robia sa tam kable a ja som ich napichovala do blokou celkom dobra robota ale je tam velmi dobra majstrova tak tam bolo super hned by som sa tam vratila 🙂

monkri
2. sep 2011

@zabka60 to poznám aj nás nahánali no boli tam ženy ktorých aj zbili človek by neveril čo všetko si dovolia ako keby im patrilo slovensko a ked si nedajbože musela na wc tak bolo zle nedobre

tinka9075
2. sep 2011

@monkri bože môj no to som prekvapena že tam zbili ženy.to ja ked som robila u angličanou nemala si pri sebe vodu len na šatni a tak všetci boli dehydrovani a ja som odpadla a prebrala som sa vonku a ked som povedala že aby mi zavolali sanitku tak odpoved znela musiš vydržat no hruza

tinka9075
2. sep 2011

@zabka60 ja som ti zabudla napisat že držim velmiiii palčeky 🙂 🙂

ada258
Odpoveď bola odstránená
odrik
3. sep 2011

@ada258
Neviem, ci si si citala nazov temy a niektore prispevky, ale asi nie. Pohladaj si vhodnu temu a najdi odpoved na svoju otazku!!!

odrik
3. sep 2011

Dobre rano babulky moje!!! Prajem Vam krasny slnecny dnik!

tinka9075
3. sep 2011

@odrik dakujeme aj tebe pekny slnečny dniček 🙂

zabka60
3. sep 2011

@odrik @tinka9075 @monkri @eviq @kyra30 zlaticka moje,tak sme uspesne zvladni dnesne prve a pevne verim posledne iui!!!!!prve bolo sono a pan docentik povedal,ze sa cuduje,ako krasne mi zareagovali vajecniky na ten clostil a mala som jednu zrelu foliku na pravom a jednu zrelu na lavom,takze ma hned upozornil,ze moze byt riziko dvojicky 😅 a ja ze,to nieje riziko,pre zeny,ktore uz prvy krat vstupia k nim do car by to bolo ddvojnasobne stastie a hned pochopil,ze moze ist na vec,bo keby sme nechceli,tak by sa to odlozilo na dalsi mesiac...a tak ma vycistili a napichal mi tam bojovnikov nasich silnych,no moc to nebolo,len tak stipkalo,ale teraaaz au au au boli ako ked ma prist mrcha,ktora meskala pol roka 😢 😢 aj vajecniky bolia,aj brusko,secko 😔 ale urcite to stoji za to,no utrogestan 14 dni a potom testik a podla toho sa zariadime 😉 ...a este mi docentik ukazal,ked ma "napustil",ako idu bojovnici na svoje miesta,ja som mala taku radost aj s toho,ked som sa obrazovke videla boli take male bielucke gulicky a pekne jedna za druhou,take boli krasne,este tak babatko vidiet a nic viac k zivotu netreba 😵

tinka9075
3. sep 2011

@zabka60 jej tak to sa tešim s tebou aj som už myslela na teba a ked som sa rano zobudila tak si mi prišla na um a keby boli aj dvojičky nevadi a ked ta aj trošku budu vaječniky boliet stoji to za to no mna to čaka asi o 2tyždne už aby to bolo tak teraz len pekne odychuj 🙂

zabka60
3. sep 2011

@tinka9075 ano ano ja vieeem,docentik bol taky opatrny chuda,stale sa ma pytal,ci som v pohode a tak zakopol,ze mu az slapka odletela na druhu stranu 😀 ,citim sa tak spokojne,stastne a naplnene 😀 a jasne,uz sme sa aj s maminou mojou bavili,ze keby aj dovjicky,nevadi,budeme stastny a milovat ich oba

tinka9075
3. sep 2011

@zabka60 ale určite len nech sa to podari a bude dobre inak docent aj mne ked robil sono stale sa ma pytal či ma nič neboli on je ozaj taky opatrny aj pri mne zakopol a pozeral ako sa tvarim no potom sa začal smiat a ja s nim ozaj je s nim sranda 🙂

zabka60
3. sep 2011

@tinka9075 😀 no aka nahoda,ze aj pri tebe 😀 len aby sa raz nezakopkal az ku sadre 😀 ....budem na teba moc mysliet....a mas aj clostil uz???cakas na mrchu,ze??

odrik
3. sep 2011

@zabka60
Vytesujem sa s Tebou!!! Jeeeeezis, uz sa tesim na dve //, ktore nam onedlho odfotis a posles 🙂 !!!

tinka9075
3. sep 2011

@zabka60 mam už len čakam na mršku krasnu a potom šup na to ale všetka čest docentovi ja som už pochodila vela centier ale aby sa ti aj pri sone tak venoval poukazoval mi všetko 🙂

zabka60
3. sep 2011

@odrik 😵 slzicka vypadla pri predstave 😵 ,boze tolke stastie by nas konecne postretlo,nic viac si uz nezelam nikdy,len nech sme vsetci a vsetky zdrave a stastne,uz nic len toto.....a jasne + // ciarky kazdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej 😵 😉 ...baby uvidite,ak sa mi to podari znova nastartovat a rozbenut,vy pojdete za mnou pekne jedna za druhou,cakatelky moje milovane 😵

zabka60
3. sep 2011

@tinka9075 no vidis mala si stastie,ked si na iscar nadabila....su tam uzasny ludia,este,ze niekto vymyslel aj take centra bo neviem co by sme robili