icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

zabka60
4. sep 2011

ahojte milacikovia 😉 vyhajkany????my ano,uz ma nic neboli,podla tych bolesti musela byt vcera ovulka bo tak ma vsetko bolelo 😉 tak uz sa len spoliehat na bojovnikov,aby stastne zvladli cestu do vajicka 😉 ......co mate dnes na plane??my ideme na tie macicky do mirage,sa tesiiiiim 😀

frca
4. sep 2011

Caute baby,tak kyselina listova douzivana,teraz uz len femibion a za par dni ovulka,tak drzte prsty🙂

tinka9075
4. sep 2011

@zabka60 vyhajkany až vela ja som sa zobudila o pol dvanastej nechapem ako som mohla tak dlho spat ale do troch som čumela na telkač nemohla som zaspat neboj bojovnici cestu zvladnu a pekne si najdu vajičko a šup dnu 🙂 držim palčeky 🙂

tinka9075
4. sep 2011

@frca budeme držat palce všetkych desat 😎 😎

monkri
4. sep 2011

@zabka60
@zabka60 no bojovníci už bojujú vo veľkom tak možná budú aj dvojičky 😉 😉

no ja už vo veľkom upratujem dalej teraz som si dala pauzu na dnes končím ved pomaličky to bude hotové 😉

zabka60
4. sep 2011

@tinka9075 fiiiha si si teda pospala 😀 ja budem 2 tyzdne lenosit a cakat na den,ked budem moct testikovaaaat 😅 ....no a kedy ma prist mrcha????

zabka60
4. sep 2011

@monkri vies co aj ich uvitame a velmi radi,aj dnes drahy povedal,ze ake by to bolo krasne.....ked nie teda dve aspon jedno nech sa nam konecne zadari....upratovanie bude cakat aj na nas,ak budeme tehu,musime vymalovat velku izbu co mame,bo v tej malej by sme sa tlacili a este chodbu by sme chceli malovat a aj maminu izbu a uz mame vsetko...uz aby to bolo

tinka9075
4. sep 2011

@zabka60 no to som aj ja nechapala ale teraz mam problemy s kolenom a nemôžem ani poriadne spavat tak asi preto.krasnu mrchu čakam v stredu a potom dopujem clostik a ideme na to 🙂

zabka60
4. sep 2011

@tinka9075 no tak si si aspon konecne odpociinula 😉 ,joooj tesim sa,tak o messiac uz budes aj oplodnena aj s kolajnickami 😵 drziiim prstyyy

tinka9075
4. sep 2011

@zabka60 ved aj ja sa tešim a ked sa to podari tak budem najštastnejši človek na zemi a docenovi Tomašovi sa hned vrhnem okolo krku a budem dakovat donekonečna 🙂 neviem ja nejako citim že sa to podari.no ale najprv sa budeme tešit s tebou 😎

zabka60
4. sep 2011

@tinka9075 super,len ostan naladena na taku pohodovu vlnu ako si a dopadne to podla ocakavania uvidis 😉 ....nooooo,pevne verim,ze to musim rozbehnut,popripade ty 😅 co sa ma stat stane sa 😉

tinka9075
4. sep 2011

@zabka60 ja na to ani nemyslim ved po tych sklamaniach 😢 lepšie je nemysliet teraz mame ine starosti idu nam stierkovat kuchynu a potom aj obkladat a dlažbu tak teraz mam som uplne jnde zaujimaju ma len dlažba a obklady tak teraz chodime po obchodoch a pozerame ake kde maju tak teraz mame na starosti taketo veci 😀 a rozbehneš to ty ja tomu verim a potom postupne sa pekne popridavame to bude parada ked sa stretneme tolko tehuliek 🙂

zabka60
4. sep 2011

@tinka9075 no mate krasne starosti ja strasne rada prerabam a dizajnujem,aj by ma taka praca bavila,ale nemam na to vzdelanie ☹ no ja sa tak na vas strasne tesiiim a bude riadna sranda,ked sa do cukrosky navalia tolke babule hladne a bruskate 😀

tinka9075
4. sep 2011

@zabka60 no starosti pekne ale aj vela bordelu tak to chceme spravit rychlo ako sa bude dat lebo potom budem už len odychovat.ja tiež strašne rada prerabam a stahujem ked pridem k našim už len pozeram že čo im tam poprekladam naši su niekedy už zo mna neštastny ale vždy sa im to pači 😉 no bude to veru sranda ked sa tam dovalime jaj keby mohla prist aj naša @evig ked je tak daleko v Košicach rada by som ju spoznala aj vas všetky 🙂 🙂

frca
4. sep 2011

@tinka9075,dakuujem musime si vsetky drzat prsty nech sa to tu konecne rozbehne🙂

tinka9075
4. sep 2011

@frca budeme jasne ved už by bolo na čase aby sa to rozbehlo 🙂

zabka60
4. sep 2011

@tinka9075 no urcite musi ist aj eviq nasa cco by nesla 😉 ideme vseetky ako sme sa pekne dohodli jasne!!!!!moc sa na vas tesiiim....@odrik musi zohnat uz velky autobus,vsetky vas po ceste ponaklada a idemeeeee

tinka9075
4. sep 2011

@zabka60 jasne že sa stretneme ved si navzajom držime palce a @ondrik bude mat bojovu ulohu zohnat velky autobus lebo ked budeme všetky tehotne aby sme sa tam zmestili 🙂

zabka60
4. sep 2011

@tinka9075 moja t sa dnes nejak preklepavas evig je eviq a ondrik je odrik 😀 ...ja viem unava s prerabky 😀 no a musime sa snou dohodnut,aby vas sem vsetky doviezla 😉

tinka9075
4. sep 2011

@zabka60 no ani som si to nevšimla asi unava ved tolko veci mi beha po rozume musim už asi vypnut lebo budem hala bala 🙂

zabka60
4. sep 2011

a kdeze stee ostatne babulky????kolko nas tu pred casom bolo a akosi sa nam to tu zriedilo hadam aj o polovicu ☹

frca
4. sep 2011

Ja som tuu🙂

zabka60
4. sep 2011

@frca ale nebola siiiiiii 😀 no a ty sa naco vytesujes??????? 😉

monkri
4. sep 2011

@zabka60 no moja držím palce nech vám to vyjde 🙂 a moc sa nenaťahuj len oddychuj maľovanie nechaj na manžela a aj upratovanie ty sa musíš šetriť moja 🙂

zabka60
4. sep 2011

@monkri dakujem moja s celeho srdca vam vsetkym dakujem,aj ja vam to kazdej jednej moc zelam,uz sa neviem dockat vysledku...boze ako ja zavidim zenam,ktore otelkuju a ani o tom nevedia a nemusia si prejst takymto trapenim a stresom,ako my 😠 ......dnes ssme boli len kuknut na macicky bola u nas vystava a nic nerobim,malovanie zacneme neviem kedy,asi po vysledku testiku 😉 ....mojka zajtra mas velky den vsak 😉

monkri
4. sep 2011

@zabka60 no veru zajtrá prvý den v práci žalúdok mám ako na mory bože ale bude dobre dúfam ,no dnes som poobede bola vonku zobrala som neterku a krsné deti na zmrzlinu tak aby sa im školský rok ľahšie začínal 😉

zabka60
4. sep 2011

@monkri no vidis tak mas pekny den za sebou 😉 ....no a zajtra to bude urcite dobre,nebojkaj,ale keby nie,tu pedikuru mam u teba zajednanu jasne....ale zajtra to isto bude dobre a troska vypnes aspon budes mat plnu hlavku pracovnych veci 🙂

monkri
4. sep 2011

@zabka60 ok dobre 🙂 keby nie ide sa na pedikúru ,no aj stou od soboty asi začnem moc nad tým uvažujem lebo ľudia sa my už ozývajú že kedy začnem že konečne že som doma

zabka60
4. sep 2011

@monkri no vidiss supeer moja,keby si bola blizsie hned by som islaaaaaaa,moje labky by potrebovali ako sol 🙂

monkri
4. sep 2011

@zabka60 no ked pôjdem k sestre do varína tak sa zastav 😉