Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
Caute baby,tak kyselina listova douzivana,teraz uz len femibion a za par dni ovulka,tak drzte prsty🙂
@monkri vies co aj ich uvitame a velmi radi,aj dnes drahy povedal,ze ake by to bolo krasne.....ked nie teda dve aspon jedno nech sa nam konecne zadari....upratovanie bude cakat aj na nas,ak budeme tehu,musime vymalovat velku izbu co mame,bo v tej malej by sme sa tlacili a este chodbu by sme chceli malovat a aj maminu izbu a uz mame vsetko...uz aby to bolo
@zabka60 ja na to ani nemyslim ved po tych sklamaniach 😢 lepšie je nemysliet teraz mame ine starosti idu nam stierkovat kuchynu a potom aj obkladat a dlažbu tak teraz mam som uplne jnde zaujimaju ma len dlažba a obklady tak teraz chodime po obchodoch a pozerame ake kde maju tak teraz mame na starosti taketo veci 😀 a rozbehneš to ty ja tomu verim a potom postupne sa pekne popridavame to bude parada ked sa stretneme tolko tehuliek 🙂
@zabka60 no starosti pekne ale aj vela bordelu tak to chceme spravit rychlo ako sa bude dat lebo potom budem už len odychovat.ja tiež strašne rada prerabam a stahujem ked pridem k našim už len pozeram že čo im tam poprekladam naši su niekedy už zo mna neštastny ale vždy sa im to pači 😉 no bude to veru sranda ked sa tam dovalime jaj keby mohla prist aj naša @evig ked je tak daleko v Košicach rada by som ju spoznala aj vas všetky 🙂 🙂
a kdeze stee ostatne babulky????kolko nas tu pred casom bolo a akosi sa nam to tu zriedilo hadam aj o polovicu ☹
Ja som tuu🙂
@monkri dakujem moja s celeho srdca vam vsetkym dakujem,aj ja vam to kazdej jednej moc zelam,uz sa neviem dockat vysledku...boze ako ja zavidim zenam,ktore otelkuju a ani o tom nevedia a nemusia si prejst takymto trapenim a stresom,ako my 😠 ......dnes ssme boli len kuknut na macicky bola u nas vystava a nic nerobim,malovanie zacneme neviem kedy,asi po vysledku testiku 😉 ....mojka zajtra mas velky den vsak 😉

ahojte milacikovia 😉 vyhajkany????my ano,uz ma nic neboli,podla tych bolesti musela byt vcera ovulka bo tak ma vsetko bolelo 😉 tak uz sa len spoliehat na bojovnikov,aby stastne zvladli cestu do vajicka 😉 ......co mate dnes na plane??my ideme na tie macicky do mirage,sa tesiiiiim 😀