icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

zabka60
4. sep 2011

@monkri noo to je blizsie veru 🙂 potom daj vediet,abo dojdi k nam na cafe

monkri
4. sep 2011

@zabka60 no ked príde manžel chystám sa k sestre ak aj práca dovolí aspon na výkend 🙂

zabka60
4. sep 2011

@monkri a kedy uz manzelik dojde???a ako vlastne??kolko tu bude

tinka9075
4. sep 2011

@monkri zajtra držim palce maš velky den neboj zvladneš to no neviem či aj ja k tebe neskočim na pedikuru nemam to až tak daleko 🙂

monkri
4. sep 2011

@zabka60 no kedy dôjde ani my ešte nevieme no dúfam čoskoro ,a dúfam že nám dovolia ostať už na sk lebo ja späť tam neidem

monkri
4. sep 2011

@tinka9075 no že by k zabke na krémeše a hned aj pedukúra ale bruškom to už nepôjde 😉

tinka9075
4. sep 2011

@monkri ved sa musime stretnut skôr kremeše a pedikura budeme mat pekne nôžky a budeme napapane 🙂

monkri
4. sep 2011

@tinka9075 no krémeše ano ale nohy neviem 😀

bewik
4. sep 2011

Ahojte dievcata! Tak sme sa dnes vratili z dovolenky a si predstavte ze sa mi aj snivalo na nej s modrym konikom 😀 to uz bude diagnoza 😀 Dovolenka bola uuuuuzasna, relax, totalne odreagovanie, vino, tanec.... jaaaaj konecne!!! Po tolkom trapeni aspon par dni mimo reality.
Drzim palce vsetkym snazilkam a budem citat kazdy den, co je nove na kremesovom poli 😀

tinka9075
4. sep 2011

@monkri tak budu aspon kremeše my ideme zajtra niekde na vyletik lebo prerabame dom a asi mi už prepina muž sa už smeje lebo v noci som rozpravala zo sna že chcem zelene obkladačky musim sa nejako odreagovat 🙂

tinka9075
4. sep 2011

@bewik a ja som pozerala že kde si sa nam stratila no tebe sa aj na dovolenke sniva o modrom konikovi ale aspon ste si trochu užili no tak vitaj medzi nami 🙂

zabka60
4. sep 2011

@bewik no vitaj spat a kdeze ste boli???ale hlavne,zze vam bolo uzasne

kyra30
4. sep 2011

@zabka60 zabka moja no krása, ja až teraz k netu som sa dostala... konečne dobrá správička....budeš naša prvá tehuľa a my hnedky jedna za druhou za tebou 😵 😵 😵

kyra30
4. sep 2011

@monkri @zabka60 @tinka9075 @eviq @odrik @alceola @bewik caute babenky.....čo nové......idem ja studovať, čo tu nové a čo ste za ten čas popísali.....mala som veselý víkend,bola ma pozrieť rodinka...ani som tu nemrkla... na budúci víkend máme dovolenou, vychádza to na plodné dni... takže makáme, makáme 😀 😀

tinka9075
4. sep 2011

@kyra30 len makajte a dobre zamieste no davno si tu nebola tak si počitaj čo sme popisali tak to je fain ked si mala dobry vikend ale na buduci tyžden budeš mat lepši 🙂 🙂

zabka60
4. sep 2011

@kyra30 ahoj zlatiik a ja ze kde si sa stratila a ty si rodinkovala 🙂 no pevne verim,ze sa mi poddari to ttu rozbehnut a vy pekne jedna za druhou zamnou,moc sa na to tesim,uz aby sme sa konecne stretli a postiskali 😵 ...a kamze to idete???teda no to pridete najmenej traja a najviac si netrufam tipovat 😉 moc drzim prsty,to sa uz musi zadarit,dovolenka,relax a plodaky,co viac k tomu dodat..vela sily bojovnikom 😵

odrik
5. sep 2011

@kyra30
Tak nech sa zadari dovolenkova fazulka 🙂!!! Drzim palceky!

alceola
5. sep 2011

@kyra30 ahoj , tak konecne si spat, dufam, ze si oddychnuta, ja mam zapalene spojivky, oci, zmurkam ako keby som prisla z blazninca, ludia na mna pozeraju, ci som vadna, ale veru pali to a musim chodit do prace, ale co uz....kvapkam kvapky, tak hadam to bude lepsie...a ako bolo??ja cakam mrchu okolo 17teho tak uvidim este je casu a casu..a teraz je tu bracho na dovolenke, takze sa venujem mojim krsniatkam.

kyra30
5. sep 2011

@zabka60 dakujem zabka...dobre si to napísala ..že dovolenka , relax, plodáky.....čo viac chce človek od života 😀 😀 ..ideme do Tatier a jeden víkendík do Prahy... tak dúfam, že dačo zamiesime 😵 😵

kyra30
5. sep 2011

@alceola dúfam, že mrcha mrchovatá nepríde a čo najskor sa ti vyjasní zrak 😎 ...júj...ja mám oddych len pred sebou...rodinka nás bola pozrieť, tak som výletikovala...nemal čas ani urobiť kuk...na budúci týždeň ideme do Tatier...no i sa neviem dočkať, tento týždeň ešte makám v práci....už aby bol piatok 😵

kyra30
5. sep 2011

@monkri ahoj monkri...tak máš kolo domu vašich roboty a roboty... a dneska prvý deň v práci...dúfam, že úspešne to zvládaš....už len manželíno aby prišiel 😵 😵 ty si sa už udomácnila 😎 doma 😀

alceola
5. sep 2011

@kyra30 haha, to moj maly isiel konecne do skoly, lebo tieto prazdniny to je cely rezim prehodeny, bol hore dolu len nie doma.iba cez vikendy..a to konecne skoncilo..tak som zvedava a uz mi zacina rusne obdobie..a neviem, ale palia oci aj v praci teraz..ale co uz..a mrcha? no neviem, uz ma pobolievaju prsia, tak asi pride...aj ked boli ma dolu , a to nezvykne..take stahy mam...a mrcha ma prist o dva tyzdne, ale to asi z toho mojho prechladnutia, ked aj oci mam zapalene, uz nechcem na to mysliet..a do tatier?? to si ja neviem predstavit, na dovolenku tam byt dlhsie ako dva dni..dobre sa oblec🙂)

jaja018
5. sep 2011

caute baby, dneska teplota 37,0 4. den meska mrcha tak som si spravila testik a //. ale ta druha uplne slabucka skor len taky duch. myslite ze som tehotna?

alceola
5. sep 2011

@jaja018 ahoj ahoj, tak to by mohlo vyzerat..drzim palce..daj vediet...

zabka60
5. sep 2011

@kyra30 ahoj mojka no jasne,ze dovolenka a navrat aj s fazulkou(fazulkami) 😀 ..moc ti to zelam 😉 ,,,,ja som oddnes pn sedela som 3 hodinyy v cakarni u zensskeho kym ma ta krava cco tam je zobrala dnu a konecne poslala k dokimu,som myslela,zee sa dnes ani nedockam...ale dockala,uz aby boli dva tyzdne za nami

kyra30
5. sep 2011

@zabka60 naša....júj...však mi tu budeme s tebou nedočkavky.....uvidíme čo bude.... hlavne teraz sa opatruj ...tfuj, tfuj, tfuj... nech to vínde a ked budú // tak zakladáš tému Zaslužilé tehule 😵

zabka60
5. sep 2011

@kyra30 ok,suhlasim a skvely napad 😉 abo ze zasluzile kremesky tehulky 😕 ....som vyrovnana nech sa deje cokolvek,vdaka vam,moc ste mi pomahali a dodavali silu 😉 velka vdaka snazilky moje 🤐 cmuk

kyra30
5. sep 2011

@zabka60 akože " zaslúžilé kremesky tehulky " nemá chybu 😀 už aby to bolo 😵 😵 😵

zabka60
5. sep 2011

@kyra30 este pockame na nazor ostatnych snaziliek,buducich tehuliek a dve kolajnicky a ideme na toooooooooo.....si v praci???ja len lezim a kuka bednu a konikujem....nuda 😔

tinka9075
5. sep 2011

@zabka60 no to si tam ako dlho čakala tak teraz len odychuj aby sa fazulka alebo fazulky pekne rastly a potom budeme už spokojne a budeme ta pomaly nasledovat ved ideme na kremeše 🙂