icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

zabka60
5. sep 2011

@tinka9075 ani nevrav,tam sa len objednava,ale tak predsa ked potrebujem pn asi sa nebudem objednavat a kedy asi by som aj mala v nedelu 😕 ...mno od 8 som tam sedela,pieklo na mna slnko,teplooo,este stehna ma palili na tej stolicke blbej a vybavila som sa bolo 11hodin 😠 😠 ...konecne ssom doma.....booze moja bodaj by tam ta fazulka bola 😵

tinka9075
5. sep 2011

@zabka60 no to je super to ta mohli zobrat aj skôr ja čo mam gynekologa tam to je tak že rano krv a injekcie na vyšetrenie čakaš nejaku pol hodinku a ked chceš pn tak ju mač do 10minut tak to u neho chodi a ked tam prideš tak čakaš najviac hodinku fazulka tam určite je ved držime palce všetky babenky 🙂

zabka60
5. sep 2011

@tinka9075 no u mojho sa objednava a aj tak ta vezme uplne inokedya,ko by mala,tam je setricka takaa truuuba starucka a nervoznucka 😠 ....som happy ze uz som domka,akosi mi ocka klipkaju 😨

tinka9075
5. sep 2011

@zabka60 ked je tam taka staručka tak by už mala sediet doma a ešte aj nervozna asi by tam mala byt nejaka mlada a išlo by to rychlo ked ti klipkaju oči tak si chod na chvilu pospat ja ked som bola tehotna ja som spala stale 🙂

zabka60
5. sep 2011

@tinka9075 no presne tak,ona uz nevladze a nechce sa jej a ked niekto zaklope na dvere tak vzdycha a nadava,ze ju vobec otravujeme 😖 .....no idem veru asi na chvilu oka zavret,ale isto nezavrem len budem lezkat s ovladacom v ruke 😉

dolce251
5. sep 2011

@zabka60 ahoj, citala som o tvojom iui, velmi ti drzim palce a dakujem ze si to tak popisala, konecne viem ako to cele prebieha 🙂 bo zhruba som o tom vela citala, ale ako to cele prebieha som sa nedocitala. Mozno aj mna take daco caka .....tak preto som zvedava. Sa chcem spytat, ze to hned po iui musi ist zena na PN?

kyra30
5. sep 2011

@zabka60 ja som v práci a kde tu sa tu kuknem 😨 ale keby sa mi chcelo, ako sa mi nechce... hm

zabka60
5. sep 2011

@dolce251 awooj dakujem pekne..no a jasne pytaj sa kolko budem vediet tolko ti poviem,aj ja som citalaa len na nete o iui a ako to prebieha som nevedela ani ja a ked som tam lezala na kozicke a vselijake nastroje vytahoval docent,aj mi redlo,ze co mi budu robit a ako to bude boliet,ale dopadlo to super a len stipkalo 😉 no a podla toho aku mas pracu,ale ja makam ako kon v automobilke demontujeme auta a som robotnicka,tak som musela ist pn bo by som mala kopec stresu a hlavne neodporuca sa fyzicka zataz,my sme boli v sobotu na zakrok a dnes pn 2 tyzdne kym budeme cikaaat

zabka60
5. sep 2011

@kyra30 vies co aj ja som taka len lezat a nic,veru a keby som bola v praaci tak amen tma 😝 nechcelo by sa mi veru...a este k tomu to teplo,tak oblbne cloveka,uvari mu mozok 😝

dolce251
5. sep 2011

@zabka60 aha, a ty si absolvovala aj laparoskopiu na priechodnost vajcovodov? bo mna asi najskor caka laparka a potom dalsie kroky.

zabka60
5. sep 2011

@dolce251 ano v marci som bola na laparke a vsetko je ok,priechodne,absolvovala som prefuk a prepich a nechcem ta strasit,ale kazda jedna,ktora si tym presla,ti povie,ze taku strasnu bolest je tazko zniest a jaa sama som to ledva vydrzala,vsetko ma bolelo mesiaac asi a ked sa menilo pocasie no tak amen tma ☹ ...

alceola
5. sep 2011

@zabka60 prosim Ta chcem sa aj ja opytat, neviem, mozno aj my to budeme musiet absolvovat..je to hradene poistovnou? alebo kolko ten zakrok stoji? ja neviem,ale v mojom okoli je to dost tabu, nikto o tom nechce hovorit, a dufam ze ta to neotravuje, a jasne, ze nech to stoji co to stoji, len nech sa podari🙂 drzim palce..a aky to ma cele priebeh?dakujem krasne

dolce251
5. sep 2011

@zabka60 hej, pocula som o tom, ze to je strasna bolest....ale tak co uz, ked to mam podstupit, tak vydrzim.....ked som prezila MA a kyret.....tak uz asi prezijem vsetko ☹ Po MA mi robil lekar kopec vysetreni, chodila som na folikulometriu, vsetko mam zatial ok, ale otehotniet sa mi aj tak nepodarilo....tak najblizsie lekar navrhol laparku....boze, neviem co este vsetko budem musiet podstupit, ale bojujem....ako vsetky zienky tu! a tebe hlavne drzim palce....ak sa smiem spytat, kolko sa plati za to iui?

zabka60
5. sep 2011

@alceola ahoj mno stoji to 75 € v iscare martin,neviem ako v inom centre,skus na internete...no a prebieha to tak,ze musite tak 3-4 dni nesxovat,aby spermijky oddychli no a potom rano pridete a manzel pojde dat spermijky,oni ich spracuju,aby ich pouzili a tebe kuknu na sone,ci su foliky ako maju byt a ak bude viac zrelych upozornia ta na dvojicky ak nebudes suhlasit zakrok neurobia,ak ano tak ta umyju zospodu dezinfekciami a potom takou ihlou ti to pichne do krcka maternice,polezis na kozicke a sup domkov...mna nic nebolelo,ale ked sme dosli domov,tak kruze,brucho jednoducho aj korienky vlasov ma boleli.....a na druhy den uz bolo dobre

zabka60
5. sep 2011

@dolce251 ma???co to je??no stoji to 75 ecciek ale cena je mozno ina v kazdom centre....a manzel ma spermijky v pohode???no dakujem ja moc dufam,ze to bude prve a posledne iui....

dolce251
5. sep 2011

@zabka60 ma je missed abort, zamlknuty potrat. jj, aj manzel bol na vysetreni, ma vsetko perfektne, dokonca ho tam vychvalili,ze ma velmi dobre vysledky na dnesnu dobu.

alceola
5. sep 2011

@zabka60 fiha, to je super, opytam sa u mojho gyndosa, lebo mne hovorili ze to stoji okolo 3500 eur, a to som zacala setrit🙂 ze ked do 40tky nic, tak pojdem 🙂) ale vidim, ze nie je problem.. velmi ti drzim palce, lebo ta citam uz dlho a tolko chcem , aby sa to podarilo, znie to cudne, ale mozno viac doprajem tebe ako sebe, lebo ja uz jedno mam, takze s druhym sa az az neponahlam..mam este 9 rokov cas....

monkri
5. sep 2011

@kyra30
@zabka60 a aj ostatné baby tak som doma prvý den v práci super len ma ústá bolia 😀 toľko som už dávno nekecala koľko dnes ale dá sa to ,ale ako na potvoru aj mrcha ráno dorazila a nevie sa rozhodnúť rozbehnúť alebo nie ,tak ma bolí brucho ☹

zabka60
5. sep 2011

@dolce251 aha takze mas jedneho anjelika??to mi je luto ☹ aj my mame uzasne vysledky bojovnikov,som ssa az cudovala....uvidime o dva tyzdne ako bojovali....kolko sa snazite??

alceola
5. sep 2011

@monkri ahoj, tak gratulujem, to je super, len si treba zvyknut a bude to ok.. ja sa dnes tolko nudim v praci ako nikdy... nie je co robit a to je hrozne!!

zabka60
5. sep 2011

@alceola 😵 take pekne slova som uz dlho necitala,dakujem ti moc a teda sa nam uz musi zadaritt pri takycht prajnych bojovnickach,ako sme tu my..no moja kdeze iui stoji "len" 75€,umele oplodnenie co je ivf stoji 1000€ podla toho kolko mas rokov......a kdeze je chyba mojko??

monkri
5. sep 2011

@alceola no nudiť sa tam nedá ale rýchlo to ubehlo naštastie 🙂

zabka60
5. sep 2011

@monkri ahooooj,takze sme mali pravdu,ze ti tam bude fajneeeeeeee 😉 to je super,ze si spokojna 😉 no a mrska pride,odide a bude dobre

dolce251
5. sep 2011

@zabka60 jj, jedneho anjelika tam hore uz mame ☹ no snazili sme sa rok, potom sa nam to podarilo, ale bohuzial MA v 9 tt - to bolo minuly rok v auguste, potom sme mali cca 3mes pauzu a odvtedy zase bojujeme, ale zatial nic ....iba kazdy mesiac pride nacas obavana mrcha ☹

monkri
5. sep 2011

@zabka60 ano mali ste pravdu dá sa to nieje to zlá práca lepšie než pri páse alebo v pokladni ,a ty sa drž chceme aby si mala tie dve čiarky || 😉

zabka60
5. sep 2011

@dolce251 a nebolo vam zistovane co sposobio potrat?? ☹ boze to je strasne,nechapem tento kolobeh na svete,ale nemozme sa cely zivot na nieco abo niekoho hnevat,ked ani neviem ci ten hore existuje.......no ja to vsetko beriem tak,ako to prichadza....zmierila som sa

zabka60
5. sep 2011

@monkri 😵 moja az mi slzy idu a ak ich aj budem mat sa zblaznim od stastia boze moj nech uz je to za nami....no a co tam robkas,??

dolce251
5. sep 2011

@zabka60 tak vysledky z histologie boli ok, ziadna pricina sa nenasla, potom mi lekar robil este kadejake odbery,vsetko som mala v poriadku.....tak mi povedal,ze jednoducho sa s tym priroda vysporiadala takto....a vies ako, ked to bolo 1x, tak len mavnu rukou ze to sa stava kazdej druhej. Vraj az ked sa to stane 3x, skumaju nejako hlbsie pricinu ☹

alceola
5. sep 2011

@zabka60 no veru sami nevieme, vsetko mame ok, aj spermie, aj ja som uz bola vsade, ako citam vsetko mi moj lekar urobil a vidis, uz rok a pol nic..a to aj moj muz aj ja mame deti z prveho manzelstva..ale spolu nam to nejak nejde, neviem preco, ale ja som to citila hned, neviem preco ,ale mala som pocit, ze nam to nepojde..neviem preco, mam taky pocit, ze to nepojde, ale teraz si mi dala nadej..DAKUJEM!!!! a ja silno drzim palce, takze o dva tyzdne budeme vediet..ja zase teraz sa nechcem sklamat, leob min mesiac uz uz to vyzeralo a to doktor, povedal, ze taky spermiogram a take vysledky ake mam ja, tak nevidi problem, tak ja uz neviem...ale som z toho smutna..

alceola
5. sep 2011

@monkri lenze to je velmi dobre, to ja mam rada, ked nie je nuda, ale dnes tu je velka nuda..umrem tu...nech je uz 17 hodin prosim..