icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

katkapapacova
autor
3. apr 2011

@katrinka8 jej mojka dakujem to je svekly napd odpalkovat ich priamo a nie drzo

katkapapacova
autor
3. apr 2011

@jarodrahon no asi tak...

severaseptima
3. apr 2011

@katkapapacova a spol...

aj u nas je to tak...vsetci tehotneju ako na pase, pritom vacsinou bud neplanuju, alebo vobec nechcu...a ja cakam kazdy mesiac uz pomaly 3 roky (z toho 2,5 r. uz v manzelstve) a nic, nic... ☹ tento mesiac som sa nadejala, neprislo ziadne krvacanie, ale test bol zas (ako uz tolko krat pred tym)...vyslovene ma privadza do zurivosti ked zas niekto z okolia vyhlasi ze caka babo. jedna kamoska-spoluziacka dokonca isla na potrat, ze na co jej je decko este ma len 24, akurat v lete zostatnicuje a hned "rite vytierat"... 😠 do nas uz viaceri domrzaju, ze kedy bude dietatko...ja im odpovedam takto: mozno sa narodi den po tvojom...to vacsinou zaberie... 😒 na tych dotieravejsich treba byt aj drzejsi...
hrozne ma se*ie kolko ludi otehotnie po vycinani na chatovacke a ja musim furt zazivat sklamanie ☹

severaseptima
3. apr 2011

@b.bardyova moje okolie zachadza uz tak daleko ze kedykolvek niekomu poviem, ze mam prekvapenie (hocijakého charakteru, napr. chystam niekomu narodeninovy darcek atd) hned kazdy na mna zrukne: Ty si tehotna! no konecne!...to ma vie vzdy na dlhu dobu rozladit... ☹

dianka16
4. apr 2011

@katkapapacova Ako zle?Zle psychicky, každá okolo mňa je tehotná iba ja nie!Vždy keď sa dozviem ,že zase niejaká z mojích kamošiek otehotnela tak som hotová.Neviem ako to bude ďalej? ☹

naty1987
4. apr 2011

@severaseptima aj moja kamoska takto otehu na chate aj ked jej to zo srdca prajem sice maly ma uz rok a cakaju druhe ani to nevedia ako sa im podarilo ☹
a ja stale cakam a cakam meram BT aby som zistila keby bude ovu aj testy robim u dr.som skoro ako doma beriem lieky a stale nic ☹ snad to tentokrat uz vijde

ashley622
4. apr 2011

ahojte dievčatá, tieto pocity veľmi dobre poznám, snažili sme sa neúspešne už takmer 4 roky.... všade okolo mňa tehuľky, absolútne nikto to nechápal a vždy mi každý vravel vety ako nemysli na to,to príde...a mňa to doháňalo do zúfalstva... nám veľmi pomohlo po 2 rokoch manželstva odsťahovanie-dosť ďaleko od všetkých ...takže nová práca, noví ľudia a trošku nastala pohoda a tu som všetkým,ktorí sa na to po čase opýtali povedala, najprv si musíme zabezpečiť vlastné bývanie, a s tým som uspela najviac 😉 a pomáha aj takto písať si s niekym kto je na tom podobne...

lolitka25
4. apr 2011

Ahojte baby, Mame rovnaky problem a este navyse manzel je malo doma, kedze pracuje mimo SVK.... snazime sa, ale takto mame problem jednak vystihnut plodne dni a jednak ja mam problem s cystami- teraz sa mi uz druhy krat zrobila na jednom vajecniku v priebehu roku a pol :( Cakam na vysledky z krvy a uvidime co dalej :(
Drzim vsetkym prsty...

katkapapacova
autor
4. apr 2011

ahojte kocky,no musim povedat ze cim viac citam niektore vase prispevky tym mi je smutno bo tolko uzastnych zien caka na to klbko lasky...tiez musim priznat ze mam nervy ked sa dozviem kto zasa bude mat dieta...okolo mna nie je nik kto by dieta nemal az na jednu kamosku ktora toto iste ako my preziva uz desat rokov,,,tiez ma se.. tie keci a kedy, a preco a co...dokedy to tak bude,nuz sama neviem,,,a este ceresnicka na torte vcera ma moja svokra utesovala slovami mozno si plodna len raz za sedem rokov, poznam take zeny...ze diky pekne... ☹ ☹ ☹

katkapapacova
autor
4. apr 2011

@lolitka25 mojko toto poznam aj ja, po potrate sa mi asi po pol roku urobili dve folikularne cysty, hrozila operacia,jedna mala 3 a druha 5cm, odisli same a bez bolesti takze som bola rada, avsak teraz som vraj uplne zdrava,,,asi len treba cakat, ale co ked svoj cas premrhame???

katkapapacova
autor
4. apr 2011

@ashley622 ahojky, no to mas asi pravdu s tym stahovanim, tiez momentalne riesime vlastne byvanie, sice ostaneme v dedine ale budeme stavat dom, hadam uz potom bude vsetko lepsie, drzim ti palciska

katkapapacova
autor
4. apr 2011

@severaseptima no presne akoby si sme si z oka vypadli presne ako vravis, a vies co je este horsie???pocuvat co male papalo, kolko cikalo, hajalo atd, chapem ze je aj pre tehulky dobre sa podelit o toto ale prosim nejaky ohlad by nebol od veci, ved sme zeny su aj ine temy ci nie???

severaseptima
4. apr 2011

@katkapapacova to presne poznam...idem si sadnut s kamoskami a uz len pocuvam dve hodinky: moj nechcel vcera mliecko, to je nic moja dajako riedko vcera kakala, a moj sa vie natahovat za dudlikom a teraz su tieto plienky v akcii a z tychto sa zaparuje ritka 😠 ...ja viem ze to musi byt fascinujuce pre samotnu matku o tom rozpravat...ale ked stretnem niekoho po dlhsom case viem si predstavit aj zaujimavejsie temy na rozhovor ako kolkokrat sa jej syn pokakal 😠 😠 😠 ale povedat to...ani nahodou, to som hned dajaka divna, oduta a zatrpknuta na svet...ale ono to fakt neni zaujimave pre tie co deti nemaju... 😠

lolitka25
4. apr 2011

@katkapapacova Katka u nas to zaslo tak daleko, ze sa tak troska stranim manzelovej rodiny, kedze svagrinka otehotnela na prvy krat a mne to vyhadzuju na oci, ze ja este stale nic.... Aj ja chcem mat svoje babo, ale oni nejak nechapu to, ze jednak sme malo s manzelom spolu a dvojak, ze nie kazdemu sa zadari na prvy sup... svokor mi an reklamu na teh.test clear blue povedal, ze uz aj ja by som si mala kupit, svokra nech si vezmem male na ruky nech sa "nakazim" a podobne....

severaseptima
4. apr 2011

@katkapapacova prisla som tak skoro o vsetky kamaratky...teda nie ze by sa so mnou nechceli bavit...ale mna uz kontakt s nimi moc netesi, lebo vkuse vypravaju o tom istom...na pivko zajst...ani za svet, alebo niekde do kina, zatancovat si...to urcite...z jedneho dna na druhy sa stali mamickami na plny uvazok a uz ich nic ine nezaujima...teda ja to neviem pochopit, ked pre niekoho zrazu prestane existovat vsetko na svete okrem dietata...ja by som tiez uz chcela potomstvo, ale to neznamena ze cele dni budem travit meditaciami a dlhymi psychologicko-filozofickymi rozpravami ohladom zažívacích traktov mojho potomstva 😠

lolitka25
4. apr 2011

@severaseptima kuk na internu postu 🙂

severaseptima
4. apr 2011

@lolitka25 ☹ ☹ to je hrozne...

katkapapacova
autor
4. apr 2011

@severaseptima joj presne toto poznam, vidno ze my ludia sme skoro na jedno kopyto, moje svagrine o nicom inom nehovoria, tema muzi, sex, priatelstvo, hudba atd je uz pre nich pase, mam len jednu kamosku co nema deti a s tou sa podporujeme, este jedna je ale ta ani deti nejak nechce, ze je jej dobre i tak...nuz je to jej vec, urcite pride doba ked to zmeni len dufam ze ju predbehnem,lolitka no s tou manzelovou rodinou je to u nas tiez huste, mne svokra furt take debiliny hovori, vraj nech prosim viac, nech sa viac modlim, dufam a td, da sa to uz viac ako doteraz????fakt neviem...

severaseptima
4. apr 2011

@lolitka25 fiha...ake prekvapko... 😀 a ja som si myslela ze podla takej malej fotky ma nemoze nikto spoznat 😀 no ale je to tak ako pisem...na nestastie..

lolitka25
4. apr 2011

@katkapapacova Kati, ja tiez prosim stale a neide to, mozno Pan ma dovod, aby som este babo nemala.... ale ked ja si tak velmi zelam mat moj malilinky uzlicek stastia ....

lolitka25
4. apr 2011

@severaseptima To mi je luto :( Snad po statkach opadne stres a spermie "padnu" na urodnu podu.... musime verit, co ine nam ostava...

severaseptima
4. apr 2011

@katkapapacova
@lolitka25

my to mame trochu lepsie v rodine...ale iba trochu...svokrovci nic nehovoria, ale svagrina nemoze mat deticky...tak namiesto hustenia len tak smutne povzdychuju a obcas sa tak nenapadne spytaju ci im uz nechceme daco oznamit...niekedy mi to pride este horsie, ako keby nadavali...by si clovek pomyslel, ze krava svokra...a bolo by mu lepsie, ale ked moja svokricka je taka dobra a vidi vo mne poslednu nadej... ☹

katkapapacova
autor
4. apr 2011

jaj kocky je to vsetko na prd, tie keci nam skodia a ludia su takí zakeraci ze az...

severaseptima
4. apr 2011

@lolitka25 jak sa k stackam na tej nasej alme mater vobec dostanem...sak uz aj tam ma vsetci vytacaju...s tymi debilnymi statusmi typu: nevadi ked diplomovka presiahne 100 stran...kks ja mam do 20 este len a vcera ma tak rozladil negativny tehotensky test ze som ani len word neotvorila... ☹

lolitka25
4. apr 2011

@severaseptima Ja mam svoju svokricku rada, je strasne zlata, len ona nepozna nasu situaciu a nevie ako ma to zranuje... a teraz ideme na krstiny tak sa obrnujem trpezlivostou a viem, ze potom par dni prerevem ako dieta.... kazdy bude ochkat a ichkat nad malickou a neodpustia si poznamku, ze sme na rade.... a ja neviem co odpovedat po stotridsiatysiesty krat....

lolitka25
4. apr 2011

Ja som po tom poslednom negativnom chytila 3dnove vyrevovacie depky.... a na to mi oznamila cystu :(((( zajtra mam ist po vysledky krvy a bojim sa, aby som nemala onkomarkery :(

miss_stanya
4. apr 2011

Baby vidim ze so svokrovcami to nemate veru lahke 😝 Ich zavriet niekde do komory ked pridu k vam a stratit kluce 😀 😀 😀 Ale vazne, skuste o tom "buzerovani" povedat vasim polovickam a ak su aspon trochu naladeni ako vy, nech sa vas pred svokrou / svokrou, ked bude mat nejaky takyto komentar otvorene zastanu. Treba im povedat ze je to vas zivot a ich do toho nic, aj ked to znie drsne. Od vas keby to poculi, tak vas budu za chrbtom len viac ohovarat, mozno ked im to povie otvorene ich dieta synacik tak sa na chvilu urazia ale prejde ich to a druhykrat si radsej zahryznu do jazyka... 😉

katkapapacova
autor
4. apr 2011

no krstiny, minuly rok svagrina krstila a svagrov oco sa ma opytal a vy kedy konecne, co nechcete, ci zahalate???a este v kostole, skoncilo to mojim placom a manzelovym urazenym vyrazom ze som precitlivela,no avsak ako sa hovori kazdemu sa raz vrati, hoci to tej osobe neprajem ale jeho dcera tiez nedavno potratila tak uz teraz hadam sklapne...no nic kocky idem ja na zumbu---zajtra sa ozvem,pekny vecer 😎

lolitka25
4. apr 2011

@katkapapacova aj tebe, vytancuj sa 🙂

lolitka25
4. apr 2011

@miss_stanya Manzel stoji za mnou,lenze on je momentalne mimo SVK tak som na to sama, ale viem, ze na krstinach mi pomoze, rozmysla co povie aby nam uz vsetci definitivne dali pokoj...