Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@jaja018 ale prijemna choroba, vsak 😵 ?
viem si predstavit, ze ten strach stale rastie 🙂 . mama sa nikdy neprestane bat o svoje dieta. a tym "davanim si pozor" nic nepokazis. a este si vychutnaj aj starostlivost od polovicky 😉
ubehne to ako voda a onedlho budes citit kopkat tie male nozicky 😵 😵 😵 . nie ze by som to uz zazila, ale vsetci okolo mna uz otehotneli, tak viem, ako to strasne rychlo uteka 😵
@jaja018 gratulujem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@katkapapacova ahoooj tehulka,ako sa mavas????ako pokrocila stavba????a veeeelikaaaansky struk poslucha 😀 ...dufam,ze na ten "struk"sa nehnevas,ale pamatas na minulu debatu,uz nem fazulka,ale struk 😉
caute kocenyyy...kdeze sa tulate?????ja lezim a fucim ako lokomotiva 😅
@zabka60 no struk poslucha veru kope jedna radost hlavne vtedy ked ja spim tak ma budi,ale ma to dovolene, zajtra idem na cukor a vo stvrtok poradna a ty ako?
@katkapapacova cukor???a mas vysoky???ja nic nove,neviem sa dockkat,kedy budem moct otestovat,ale bojim bojim teraz som v teme iui citala a niektore babeny chudatka negativ
@zabka60 neboj bude dobre, nie nemam vysoky aspon o tom neviem, ale idem na tehu test na cukor
@tinka9075 @zabka60 dakujem za privitanie, nejak ma zavalila praca len co som dosla domov, ma to stve, chcela som si este trosku polebedit po dovci, ale kedze pracujem z domu, neda sa ☹
Boli sme v Chorvatsku - klasika, ale bolo neskutocne dobre. Konecne sa naslo nieco, kde vyhodou je nemat deti 😀 , hlavne vino a tanec na lodi 😀 takze to bola aj taka psycho terapia. No ale co si budeme nahovarat, ono to zas pride a budem revat jak mala ked pride cervena. Ja uz nejak neverim, ze nepride. A IVF-ka sa akosi este bojim. Hlavne moja doktorka ma strasi. Doteraz som si myslela, ze len daju vajicko so spermiou dokopy a vybavena vec, ale netusila som, ze je to taka strasna zataz na organizmus. Myslite ze je to take hrozne? Ved kopa zien to uz absolvovala...
@zabka60 tebe velmi drzim palce, to by bolo uplne squeleeeee, keby si uz bola tehu, nech sa to tu vsetko da uz do pohybu!
no a tebe @jaja018 gratulujem, ja viem ze tak dopredu by sa nemalo este, ale uz len tie dve ciarku su podla mna na oslavu, ja si ich nijako neviem predstavit na tom papieriku 😀 Ako dlho ste sa snazili?
@katkapapacova jaj taaak,tak budeme drzat palcekyyyy,aby nebol horeeeee 😉
@zabka60 😀 😀 😀
@bewik ahojky,tak ssi si krasne zrelaxovala,aj ja by som potrebovala...mam strach,ako dopadne testikovanie,po tych jednociarkovych tetsoch si neviem ani len predstavit dve carky ☹ ...no a ty o???mozno mrcha uz ani nedojde,ved vies,ze z dovolenky sa nosi suvenir pozitivny 😉 ..kedy cakas mrchu
@katkapapacova a co sa rehoces 😅
@zabka60 no, zrelaxovala, konecne, lebo jun a jul boli take nejake utrapene mesiace bez nalady a energie, tak konecne august sa pochlapil a ja s nim 🙂
Presne ja stale o tom rozmysla, ze ake to musi byt najst tam tie dve ciarky, ja som sice graficka, predstavivost mam pomerne slusnu, ale toto jedno si predstavit nedokazem 😀 😀 😀 Ja neviem co by som urobila. Napada mi, ze opit sa, ale to by uz asi neslo 😀 Asi by som sa zblaznila od stastia. Ked si tam najdes tie dve ciarky, comu verim, tak posli fotecku, oki?
Ja ani neviem kedy presne ma mrcha prist a navstivit ma, tusim moze byt teraz len taky 18-19 den. Uz som rezignovala na to pocitanie, pretoze je nam to teraz aj tak zbytocne. Mame 97% patologickych spermii, k tomu zlu pohyblivost, takze "nehrozi". Ked som sa to dozvedela, myslela som, ze zahyniem. Teraz po dovolenke zacal brat drahy antibiotika, lebo on ma chronicku prostatitidu, bude ich brat mesiac, takze az po liecbe ma ist na dalsi spermiogram. Ja nevidim inu moznost ako IVF, ale moja doktorka tvrdi, ze este mam pockat. Teraz som v pohode, ale co ja viem ci neskoncim na psyche o mesiac??? Jaaaaaj, nevadi, nejak to zvladneme.
@bewik 😕 FUUUHA TOLKO INFO ZA JEDNU MINUTU 😀 to mi je moc luto,ze drahy ma pokazenych bojovnikov,ja som s tym tezratala,bo moj pekny fajci jednu o druhu a ked nam povedali,ze spg je ukazkovy aj su rychle,aj kvalitne tak som nechapala,ale stastna samozrejme a doma som tto mala pomaly kazdy den na tanieri,ze aky je on superman 😀 ...no mojka neboj antibiotika zaberu a polepsi sa muzickovi....no ivf nevieem,nejak moc som si o tom nezistovala,bo sa nan ani nechystam radsej,ale my mienime a boh zmeni hned...mam strasny strach o tyzden testujeme 😕 ...ja mam teda tez obrovsku predstavivost,ale ked pocujem slovo test abo vidim test,nedokazem vidiet nic ine,ako jednu ciarku 😝 ......
@zabka60 moj prestal fakcit asi pred 4 rokmi, zdravo je, chodi do fitka, to asi ta prudka zmena telu neprospela 😀
no uvidime, ci zaberu lieciky, nezaberu, on ich papa pravidelne uz niekolko rokov, takze nemam uz iluzie.
Ja som stale bola proti IVF, ale to ked sa clovek niecoho tak strani, tak ho to nakoniec neminie.
Teba ale neminie tehotenstvo, nebooooj, o par dni ocikas a uz si nebudes musiet predstavovat, uz tam BUDUUU 🙂

@zabka60 presne tak 😉
@jaja018 neboj sa mojka, to je uplne v poriadku 😉 😉 😉