Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@alceola jasne,ze sa nezabijeme....kto by potom skusal a nervacil 🙂 ...akurat som doupratovala,ale len tak light pomalicky som vysavala jednu izbu za druhou...teraz som skoncila a uz sa nicoho ani nedotkne...no brusko ma boli od vcera ako na mrchu,neviem,a vcera to bolo nieco strasne,vecer som aj grckala a prehanalo ma do dnes rana,uz je to chvala bohu zamnou
to sa ale ani neda vtipne odpovedat ked sa nedari.Mne sa nedari uz 2 roky 😢
@zuzinamamina musis,nemozes kazdemu ukazat svoju slabost...ludia su ako pyrane 😖
baby este stale sme nedoriesili,kto nam zmenil nazov 😠 ....zeby admini,adminky???a preco????
@zabka60 toto som inak mala aj ja pri malom, take krce.. a netusila som, ze som v tom..a zacali mi strasne chutit zrnka z kavy, to som isla vyzierat z poharov🙂a teraz to nemozem ani len citit!! tak musime cakat, ale ja ako som hovorila, citim, ze pride mrcha... skoda..ale nadej je..a ty hlavne pokoj, vela spanku...
@frca no ako som pisala, citim, ze je vsetko tak ako kazdy mesiac, takze nic mimoriadne sa nestane.,ale vies co, asi by sme sa mali prestat vsimat, ale ked ja si zakazdym poviem, a preco by to malo vyjst teraz tento mesiac?? v com je tento mesiac iny ako tie predtym?? a potom pride mrcha a potvrdi mi to, ze v nicom☹(
@zuzinamamina vitam ta tu, aj ked ja nie som ta skalna ucastnicka ,ale som zavisla na tejto stranke.-)) takze ta vitam, a drzime palce a vy mate aky problem?? my ziadny, vsetko je tak ako ma byt a aj tak sa nedari rok a pol..
Ahooojte kuriatka moje! No dnes som sa rano vychystala na tu hematologiu a sestra mi zavolala, ze ona dnes nemoze, lebo v skole maju nieco dolezite riesit, tak musi ist do prace. A kedze sme si slubili, ze tam pojdeme spolu, tak az v buducu stredu. Nevadi, pockam ju, lebo ona ide este len na prve odbery a nevie ako to tam chodi. A hlavne, ak tam odpadne 🙂, tak nech ma pri sebe aspon spriaznenu dusu. Musi ist ona aj moj Simonko, kedze su moji pokrvni pribuzni do 60 rokov 🙂 ! Sranda, trombofilia sa vysetruje len u ludi nad 12 a do 60 rokov. Nevadi, lieky este mam a tyzden ma uz nezabije. Tak dufam, ze homocystein klesne 🙂, potvora jedna!!! Krasny dnik vsetkym!!!
@zabka60 presne to bolo z uvarenej kavy, ked ludia dopili, navsteva ked dopila, nehnusilo sa mi zobrat lyzicku a vyjest vsetky zrnka🙂) sila co,? a ake mavas pocity pred mrchou?? su podobne? ja ked som bola tehotna som mala 19 tak neviem vobec ake to bolo na zaciatku a teraz aj ja citim , ze to pride..ale mozno to su len priznaky uhniezdenia, aj to som citala
@frca haha.. to ja hned vyskocim z postele uplne prva..vzdy, aj dnes som hore od 5tej, bo tak vstavam, aby som vsetko este do pol 7mej pripravila, ranajky, desiata cerstva, a aj nejaky make up🙂 a potom som v praci a vecer uplne mrtva..a to dnes maju prist kamosky na kavu..takze to bude zase, v polovicke budem odpadavat..
@odrik
@frca myslim,ze to boli adminky,bo som niekde v temicke davnejsie zbadala,ze sa nejaka babena tez stazovala,ze im zmenili nazov a este,ze jedna moze mat foto aj s manzelom,abo babom a druhej tto neschvalili a potom teda aj mne zrusili foto s malym,som bola nahhnevana,preto mam tuto foto!!!!!neviem,teda,ako to tu funguje,ale co sa tyka foto ok,pochopime,ale aby menili bez dovolenia nazov temy,to je naozaj neslusne a bolo y vhodne,keby nam to niekto aj vysvetlil,vsak!!!@odrik mojka no ty pojdes na odbery a ja budem testovat a laskavo ocakavm,ze budes mat vyborne vysledky a ja pozitivny testik 😉 takze panbozko snaz sa prosime ta pekne na kolienka 😵
@alceola 😕 ty kokso,to si mala teda za chut no paaana,sa necudujem,ze teraz mas odpor 😀 😝 ...mno ja kym som nebrala duphaston,tak som mala cyklus tak 35 a vyssie a vzdy tak tyzden pred prsia strasne boleli,ani podprsenku som nemohla natiahnut,taka bolest a samozrejme podbrusko bolelo,o uz po tych rokoch poznas a vies,co to znamena 😖 ...aa teraz mam taku istu bolest,ale mrcha ma prist az 19 takkze este je moc skoro na taku bolest na mrchu,takze pevne dufam a verim,ze to je uhniezdenie 😵

@zabka60 no ty si ina hviezda no uvidim ako budem na tom ja ale ja to vyhodim z hlavy a budem testovat až vtedy kedy bude treba ale inak ja som tiež taka že všetko chcem mat rychlo môj muž sa smeje že ja som asi bola splodena v rychliku 🙂