icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

odrik
7. sep 2011

@zabka60
Dakujeeeeem za modlitbicku aj za mna 🙂 !!! Veru, nech je prosiiiiiiiim tak 🙂 ! A mas pravdu, aj mne zrusili foto so Simonkom, a tak som dala potom tuto!

zabka60
7. sep 2011

@odrik ano no vidis,hlavne,ze tam je napisane,ze s dietatom foto mozes mat 😠 ...co sa im len porobilo ☹ ....zlatko,musi to velmi dobre dopadnuut,spolieham saaaa...vsak ja mam svate menoooo,moja ja sa tam hore prihovoriiiim 😉

frca
7. sep 2011

@zabka60,neboj urcite sa to prave silno zahniezduje🙂

zabka60
7. sep 2011

@frca to duuufam,len nech sapekne uhniezdi konecneeee babo jedno

frca
7. sep 2011

@zabka60,alebo dve🙂

zabka60
7. sep 2011

@frca noooo,vsetko je mozneeee...aj by som sa potesila...ked nie dve aspon jedno,my sme skromny buduci rodicia

odrik
7. sep 2011

@zabka60
No zlatko, to by som sa smiechu nezdrzala, keby bolo tak, ako pise @frca, ze rovno dve 🙂 !!! No nech sa len uhniezduje, jedno, dve, ci tri, len NECH JE!!!

frca
7. sep 2011

@odrik,@zabka60,tak tak aj styri a hlavne nech su zdravucke,tfuj tfuj🙂

odrik
7. sep 2011

@frca
🙂 !!! Pripadne sa potom dohodneme na odkupeni 🙂 🙂 🙂 !!!
@zabka60
Co povies moja??? Predas???

frca
7. sep 2011

@odrik,vidis to nie je zly napad,ved sa hadam dako dohodneme🙂

zabka60
7. sep 2011

@odrik
@frca 😕 😕 😕 😕 vy ste ale carodejnice 😀 .....viete,ze vas lubim,ale aj keby som mala mat matersku skolku,nnepredaaaam 😝

frca
7. sep 2011

@odrik,vidis,ale sme teda dopadli🙂

zabka60
7. sep 2011

@frca 😵 nooo veru,ste dopadli 😀 baby nepoznate nejaku fintu na strasne suchy nostek vnutri???strasne sa mi vysusaju nosne dierky a tazko sa mi dycha,tak si natieram hojivym zazrakom,ale nieje to ono 😖

frca
7. sep 2011

@zabka60,fuha to neviem,a keby si skusila olivovy olej alebo aj normalny?

zabka60
7. sep 2011

@frca 😕 myslis,to bude smykaat 😀 skusim do gogla hodit..bo uz ma to serka 😠

alceola
7. sep 2011

@zabka60 jej super, aj ja dufam za teba a pre teba🙂) ja nemam bolesti tak skoro ja tak tyzden pred mrchou, a prsia ma bolia, ale len trochu, podprsenku kludne mozem mat, skor podbrusku mam bolesti, aj pri ovulke citim stahy..a to hned viem ze je caaaas a vidis, ja presne viem, kedy to mam robit ,ale to nejde..

frca
7. sep 2011

@zabka60,bude ale aspon ti ratafak premasti😅

zabka60
7. sep 2011

@alceola dakujeem moc 😵 tolke sa za mna modlite,ze to musi vyjst,urcite 😉 ...no mna to podbrusko,prsia nebolia vobec a sem tam pich vajecnika,ale to je asi aj podvedomie 😖 ..vidis,ty vies,kedy mozes a mas a ja mozem a musim stale 😀 ja ovulku nemam...co by za to dali baby co nechcu deticky,hned by som im dala moje pco vajecniky

zabka60
7. sep 2011

@frca 😀 premasti,nooo,len aby ma nevynatahalo,bo olej troska aj smrdka...idem kuk ten gugel 😀

frca
7. sep 2011

@zabka60,vycitala si nieco?

odrik
7. sep 2011

@frca
No strasne, a to si vravi kamoska 🙂 🙂 🙂 !!! Ved jej budeme dobre, ked jej tu matersku skolku pojdeme obcas povarovat 🙂 !!!
@zabka60
Zlatko moje, kolko bude, tolko bude, len nech vsetko zdrave bude!!!

zabka60
7. sep 2011

@odrik tak tak,ako mamina mas vzdy pravdu 😉 jasne kamosky moje,ze vas budem potrebovat,predat nepredam,ale za vatikansku menu urcite rada zapoziciam,ked uz bude gabinka-maminka unavenaaa 😀

frca
7. sep 2011

@odrik,no budeme robit Babysityng🙂

tinka9075
7. sep 2011

@zabka60 ja ked pôjdem na iui tak ho poprosim nech mi to odfoti alebo ked pôjde so mnou muž tak bude fotit on ja som tak na to zvedava ked som bola na iui v iskare v blave tam to nemali 🙂

zabka60
7. sep 2011

@frca no jasnacka,nebude,len si musite zariadit,aby mal vam kto babysitingovat 😀

zabka60
7. sep 2011

@tinka9075 co nemali???musia tam mat sono co by to bolo za centrum????no mas stastie,ze som ti ja povedqla,co tam bolo,mna nemal kto upozornit,keby som bola vedela,by som si to vyziadala 😠

tinka9075
7. sep 2011

@zabka60 sono mali ale ma len pozrel a potom tam vstrekol bojovnikov ale neukazoval nič v Martine je sono novšie to som zbadala hned ako ma vyšetroval už viem posudit ved som tych son absolvovala neurekom 🙂

zabka60
7. sep 2011

@tinka9075 no ano,ale to on mi sam od seba ukazal,ze ako vyzera maternica prazdna a ako ked ma oplodnil 😀 vsak uvidis sama a som zvedava ci ti da fotocku,ak ano tak super

tinka9075
7. sep 2011

@zabka60 no dobre že to viem ja sa budem pytat nech mi to ukaže ved to musi byt super pocit ked vidiš ako bojovnici štartuju za vajičkom a fotočku ja ho poprosim 😎

zabka60
7. sep 2011

@tinka9075 no nemas zaco 🙂 je to pekny pohlad mne sa to velmi pacilo...drzim palce vela stastia