icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

tinka9075
7. sep 2011

@zabka60 no dakujem ale teraz treba držat palce hlavne tebe ty to tu rozbehuješ a my sa popridavame 🙂

zabka60
7. sep 2011

@tinka9075 noooo mala by som,ale uz sa aj bojiim kedze sme to tak obkecali,ale dufam,ze nam to vyjde a ak nie asi to stihas ty 🙂

tinka9075
7. sep 2011

@zabka60 ja som teraz na pn ale s kolenom tak v robote nik nevie že chodim do martina vedia to len dve naj kamošky ani naši to nevedia lebo keby sa nepodarilo mamina by zase plakala tak im to poviem až ked bude ok a tu to viete len vy ale to je ine vy my dodavate silu ist dalej 🙂

zabka60
7. sep 2011

@tinka9075 nato sme tu..... 😉

zabka60
7. sep 2011

kdeze sste koceny,??????

monkri
7. sep 2011

ahojte bože kto to má čítať ako veľa stíhate písať 🙂 🙂

tinka9075
7. sep 2011

@monkri no maš čo robit moja len pekne čitaj 🙂

tinka9075
7. sep 2011

@zabka60 už som tu pozerala som spravy hrozne čo sa deje aj som si poplakala Demitru som mala rada ked sme boli na majstrovstvach sme sa s nim rozpravali tak mi je to luto ešte viac 😢

zabka60
7. sep 2011

@tinka9075 no je to tragedia veru taky dobry hokejista,uprimnu sustrast jeho rodine..... ☹

zabka60
7. sep 2011

@monkri no moja to tak,ked niekto pracuje a niekto sa vyvaluje...ako napriklad moja velikost 😀

odrik
7. sep 2011

@frca
No co nám uz ine zostava, no povedz, nepomozes kamoske 🙂 ?!

tinka9075
7. sep 2011

@zabka60 ved to a ma maličke deti a budu bez ocka take smutne 😔

zabka60
7. sep 2011

@tinka9075 no ved prave preto,ze ma male deticky,boze je to take neuveritelne,ze zomrel,boze to je strasne,nevieme ano hodinu ani dna,kedy to pride 😔 ☹

odrik
7. sep 2011

@tinka9075
Veru moja, aj mne srdce zovrelo. Booooze, ako moja maminka vravi: "Dnes si tu a zajtra nemusis". Je to tragedia a je mi to luto.

frca
7. sep 2011

@zabka60,neboj ved my uz daco vymyslime🙂

tinka9075
7. sep 2011

@zabka60 ved to ked je niekto chori tak sa čaka že bude koniec ale takto zdravy človek ozaj smutne 😢

tinka9075
7. sep 2011

@odrik ja som sa hned rozplakala ved zomrel naš rodak 😒

zabka60
7. sep 2011

@frca budete musiet kamosky moje 😉 ....aj ked bude len jedno zdravucke hlavne,tak ste hocikedy vitane 😉
@tinka9075 no ja to pozam,ked je niekto chory,ake to je a preto je podla mna lahsie,ked sa to stane necakane,ako ked cakas a cakas a cakas,kedy 😢

tinka9075
7. sep 2011

@zabka60 to je pravda ked sa človek trapi tak je to lepšie takto nečakane jaj dost bolo smutku podme mysliet na niečo veselšie 🙂

monkri
7. sep 2011

@zabka60 no moja ved som sa 7 mesiacov nič nerobila 😀 😀 tak troška práce nevadí 🙂
a ty sa len pekne šetri aby si mala tie dve || a pokial možno tak dvakrát 😉

zabka60
7. sep 2011

@tinka9075 no pre mna je to cudzi clovek,ale stislo mi srdce,ako keby to bol aspon moj znamy...strasne 😢 .....co uz ideme dalej,my stym nic neurobime

zabka60
7. sep 2011

@monkri no veru musis byt konecne vo svojej kozi...len nech ti je tak dobre co najdlhsie 😉 a citaj citaj 😉

frca
7. sep 2011

@odrik,a mozno sa nam aj daco prilepi ked budeme varovat🙂Je to naozaj hrozne co sa deje,mam uja byvaleho hokejistu takze hokejom zijem a toto bol riadny sok.Bol to pan hokejista...

tinka9075
7. sep 2011

@zabka60 ved mi mu už nepomôžeme je to luto ale život ide dalej 🙂

odrik
7. sep 2011

@tinka9075
Co sa da robit, zivot prinasa aj tragedie ☹ ! Mojmu synovi minuly rok zomrela spoluziacka Katuska, nadherne dievcatko, bola, a stale je, to strasna tragedia. So smrtou dietatka sa rodic nikdy nevyrovna, iba sa s tym musi naucit zit ☹ ! Mne uz davno zomrel ocinko, ked mal 45 rokov, nebol chory, na vystreni u kardiologa mu vyvolali infarkt, ktory neprezil, predstav si to, pre nas to bola nekonecna a strasna bolest a sok. Takze aj taketo tragedie prinasa zivot, je to strasne, strasne a strasne ☹ !!!

tinka9075
7. sep 2011

@odrik to je strašne ked zomrie dieta bože mojej kamoške zomrela dcerka mala 13rokov a stale sa s tym nevyrovnala a už je to 6rokov je to smutne ale čo už narobime ☹

odrik
7. sep 2011

@frca
No ved aj ja sa na to spolieham 🙂 !!! Ved neboj, pojdeme my pekne k zabke na kremese, a potom uz sa snad kdesi- cosi prilepi 🙂, teda nejaky mily tehu virusik 🙂 !

frca
7. sep 2011

@odrik tak to bude parada,a urcite sa prilepia potvorky male🙂

frca
7. sep 2011

Caute babenky,idem modre z neba pozerat a venovat sa polovicke🙂

odrik
7. sep 2011

@monkri
No co unavenec nas, oddychujes 🙂 ??? Moja, ja som tiez vypluta tento tyzden. Kym si znova zvykneme, ze uz je skola a povinnosti ☹ !