Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@zabka60 ja som teraz na pn ale s kolenom tak v robote nik nevie že chodim do martina vedia to len dve naj kamošky ani naši to nevedia lebo keby sa nepodarilo mamina by zase plakala tak im to poviem až ked bude ok a tu to viete len vy ale to je ine vy my dodavate silu ist dalej 🙂
kdeze sste koceny,??????
ahojte bože kto to má čítať ako veľa stíhate písať 🙂 🙂
@tinka9075
Co sa da robit, zivot prinasa aj tragedie ☹ ! Mojmu synovi minuly rok zomrela spoluziacka Katuska, nadherne dievcatko, bola, a stale je, to strasna tragedia. So smrtou dietatka sa rodic nikdy nevyrovna, iba sa s tym musi naucit zit ☹ ! Mne uz davno zomrel ocinko, ked mal 45 rokov, nebol chory, na vystreni u kardiologa mu vyvolali infarkt, ktory neprezil, predstav si to, pre nas to bola nekonecna a strasna bolest a sok. Takze aj taketo tragedie prinasa zivot, je to strasne, strasne a strasne ☹ !!!
Caute babenky,idem modre z neba pozerat a venovat sa polovicke🙂

@zabka60 no dakujem ale teraz treba držat palce hlavne tebe ty to tu rozbehuješ a my sa popridavame 🙂