Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
baby a kdeze ste cely deeeeen 😕
Ahojte kočky 🙂 už sa hlásim,že som s5 a bolo ozaj výborne. tu je čo nové? pozerám,že ste toho popísali až až tak mi prosím napíšte niektora iba výcuc. a ja si vas cez tyzden docitam 🙂
ahojte baby aký ste mali piatok 😉
ahojte baby, tak ja som mala dnes zabijácky deň v práci...ale už je za mnou...teraz rýchlo balím, ideme zajtra do Prahy - začína mi dovolenka - waw - to znamená, že nebudem tu mocť kuknuť na vás, ale budem na vás myslieť....@zabka60 držkám palce, dúfam že to vínde....čo budeš naše svetielko krémešové.... huga čaka huga huga huga čakahuuuuuuuuu........nech si tehuuuuuu..... huga čaga huga huga huga čakahuuuuuuuuu.....nech je zabka tehuuuuu 😀 😀
ja mám akurát cez dofču ovulku....tak dúfam, že dačo zamiesime 😵 😵 😵 a ked nie.........tak ňekdy příště 😀 😀
Ahojte baby,az teraz som sa sem dostala,cele poobedie sme behali po obchodoch,taka som ustata,este aj zle mi je som asi prechladla bo mam aj teplotu,to toto hrozne jesenne pocasie😒
babenky moje a kdeze sa tuuulate??????????????my s malickym relaxujeme,ako on povedal,snazi sa hajat a pojdeme na bicykliky,nieje moc co robit,kedze je tak nepekne vonku

@zabka60 môj ide do roboty v sobotu aj v nedelu asi pôjdem k susede ma dve detičky budem sa zaučat a ma narodeniny tak jej pôjdem zagratulovat budu grilovat už mi dnes hovorila že mam prist tak pôjdem 😉