icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

tinka9075
9. sep 2011

@zabka60 môj ide do roboty v sobotu aj v nedelu asi pôjdem k susede ma dve detičky budem sa zaučat a ma narodeniny tak jej pôjdem zagratulovat budu grilovat už mi dnes hovorila že mam prist tak pôjdem 😉

zabka60
9. sep 2011

@tinka9075 noo pekny program,my pojdeeme niekam z malickym na vylet,aby sme sa doma nenudili.....ale je dost chladno teda,vidiet,ze sa blizi uz jesen sychhrava depkava 😒

tinka9075
9. sep 2011

@zabka60 je veru už sa schladilo ale ja som rada ja leto nemusim no to mate tiež pekny program dufam že nebude pršat u nas včera pršalo 😉

zabka60
9. sep 2011

@tinka9075 no je to vselijake to pocasie,ale vypada,ze to nebude nic moc....ja sa idem zababusit a ovladac do ruky 😉

tinka9075
9. sep 2011

@zabka60 to je take počasie na spanie my pôjdeme pozret do Tesca čo tam maju potrebujem kupit zopar veci tak sa pomotame aspon mi ujde čas 🙂

zabka60
9. sep 2011

@tinka9075 jasne aj nam mozte urobit nakup mne sa nechce ani nos vystrcit a íst zo psom

tinka9075
9. sep 2011

@zabka60 ved ani mne sa nechce ale čo narobim ked musim no u nas je take krasne počasie slniečko svieti aj vonku je celkom pekne ja sedim na hojdačke a psikovia vedla mna krasa 😉

zabka60
9. sep 2011

baby a kdeze ste cely deeeeen 😕

lolitka25
9. sep 2011

Ahojte kočky 🙂 už sa hlásim,že som s5 a bolo ozaj výborne. tu je čo nové? pozerám,že ste toho popísali až až tak mi prosím napíšte niektora iba výcuc. a ja si vas cez tyzden docitam 🙂

zabka60
9. sep 2011

@lolitka25 no viitaj,ale nic take nove tu nemame,neviem dokedy si mala informacie o nas,tak neviem odkial pokial by som ti hodila vycuc 😝 len pekne studuj a neulievaj sa 😀

monkri
9. sep 2011

ahojte baby aký ste mali piatok 😉

tinka9075
9. sep 2011

@monkri celkom dobry bola som na nakupoch tak sa mi nechcelo ale musela som a ty ako v novej praci pači sa ti 🙂

zabka60
9. sep 2011

@monkri awoj,ja klasika,doma pohoda a klidek,len som navarila a zas sediet abo lezat 😒 kym sa dockam vysledku budem mat aj prelezaniny 😀

monkri
9. sep 2011

@tinka9075 no ja tiež klasika v práci potom doma ale dnes klud doma len oddychovanie ,a práca je super 🙂

monkri
9. sep 2011

@zabka60 no zvykaj si čaká ťa to 9 mesiacov odteraz 😉

kyra30
9. sep 2011

ahojte baby, tak ja som mala dnes zabijácky deň v práci...ale už je za mnou...teraz rýchlo balím, ideme zajtra do Prahy - začína mi dovolenka - waw - to znamená, že nebudem tu mocť kuknuť na vás, ale budem na vás myslieť....@zabka60 držkám palce, dúfam že to vínde....čo budeš naše svetielko krémešové.... huga čaka huga huga huga čakahuuuuuuuuu........nech si tehuuuuuu..... huga čaga huga huga huga čakahuuuuuuuuu.....nech je zabka tehuuuuu 😀 😀

kyra30
9. sep 2011

ja mám akurát cez dofču ovulku....tak dúfam, že dačo zamiesime 😵 😵 😵 a ked nie.........tak ňekdy příště 😀 😀

tinka9075
9. sep 2011

@monkri to som rada že sa ti v praci pači tak si trošku poodychuj ked si už pracujuca žena 🙂

tinka9075
9. sep 2011

@kyra30 len pekne zamieste budeš pokračovat za @zabkou60 a potom sa k vam postupne popridavame 🙂

zabka60
9. sep 2011

@kyra30 zlaticko pekne si to uzi v prahe aj za mna,je tam kraasne a teda plodaky vvyuzi naplnooo,ty dones nejake prazacke virusiky,@odrik nam chysta uz skalicke,no krasa,konecne tu svita na lepsie casy.....baby moc vam dakujem za podporu 😵

frca
9. sep 2011

Ahojte baby,az teraz som sa sem dostala,cele poobedie sme behali po obchodoch,taka som ustata,este aj zle mi je som asi prechladla bo mam aj teplotu,to toto hrozne jesenne pocasie😒

frca
9. sep 2011

Baby kde ste?@zabka60 si tuu?

zabka60
9. sep 2011

@frca awoj zlatik,jasne som tu,kde inde by som ja bola,ja som v pohotovosti 25hodin denne 😀 ....citam,ze si chorucka,len na mna nekychni,bo ja musim byt zdravuckaaaaaaa 😝

zabka60
10. sep 2011

babenky moje a kdeze sa tuuulate??????????????my s malickym relaxujeme,ako on povedal,snazi sa hajat a pojdeme na bicykliky,nieje moc co robit,kedze je tak nepekne vonku

tinka9075
10. sep 2011

@zabka60 ja som už tu u nas svieti slniečko a je teplučko poobede idem k susede grilovat počasie je pekne tak si užijeme 🙂

zabka60
10. sep 2011

@tinka9075 jasne vcera si spominala,ja robim domka napacovane masko,maly hajinka a nasi na nakupoch a potom bicykle...

tinka9075
10. sep 2011

@zabka60 ja tiež varim kuracie mäsko na štave zo zeleninou ja sa neviem toho dojest a zajtra si muž kazal rezne čo zase ja nemusim.ta moja mrška je nejaka divna včera začala a dnes nič ale brucho ma boli tak dufam že sa rozbehne ako ma 😉

frca
10. sep 2011

@zabka60,ahoj som to vcera vzdala,som zaspala ako poleno vcera🙂dnes tiez nic moc,lezim pod dekou cely den,este mam aj zaludocne problemy,som zozrala vecer studene mastne placky😖

zabka60
10. sep 2011

@frca 😕 noo to si si dala teeda,mna zas brusko boli zevraj tos toho utrosu co mam tak s toho ma to boli,uz mi sibe s tych hormonoc co musim denne zjest....my okupkany nalozeny pri telke a hotovo

frca
10. sep 2011

@zabka60,ja sa tiez cely den vyvalujem,uz mi normalne sibe,si namyslam ze som v tom,boli ma podbrusko a krize ako na mrchu a merala som BT,a je37,2,tak ja uz neviem,ci je to ovulka ale tu som mala v utorok asi,tak ja uz neviem😕