Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
ahojte ako víkendujete ?
@zabka60,no skusim pohladat,dostat mam toho 20,a s tou ovulkou uz som cela dopletena,som to len tento mesiac zacala na sebe zistovat,a podla toho co som vycitala tak od ovulky by mala byt bt nad 37,a pred kramami zase klesnut,pokial by slo o tehu tak by sa mala drzat na tych 37 a viac.Len neviem ci som to dobre pochopila😉
ahojte kocky, ja zajtra idem do tej nemocky tak tu zasa par dni nebudem :( bojim bojim
@frca jasne, v pohodke, neda sa pamatat vsetko kto tu co popise 🙂 a som rada,ze tebe potvora zmizla.... lenze mne moja nemizne navyse nemam zrejme vdaka nej ovulku (meriam si 3 mesiace BT a 2 z 3 ovu nebola ) a normalnu mrchu len 1-2 dni a potom spinenie a to uz pol roka....
@dadenka1 vdaka za podporu
ahojte babulky moje...aky ste maly vikend???kade ste boli rozlezene 😀 my sme boli zas "vratit" maleho a zas sme vsetci domka straasne smutny 😢 je tu zas ticho,boze uz aby sme mali babatko a nemuselo nam trhat srdiecko pro dalsom odchode maleho 😢 .....inak sa citim fajn a dnes 9dpo a nic mimoriadne necitim,neviem
@lolitka25 mojka myslim na teba a drzim palce aby si to uz mala za sebou..kde ti idu robit zakrok??nebojkaj,coskoro to bude za tebou,viem ake to je a zvladnes to,urcite 😉
@frca noo draha mala by si aj ty ist asi na laparku,ked si si nie ista,ci ti zmizla cysta ☹ ....moze to branit hlavne babatku
@zabka60 v obchode su dost drahy my chodime na pstruhy do jednej dediny je to od nas asi 15kilometrov tam maju rybniky v hore a chovaju tam pstruhy cely rok tak ked dostaneme chut na pstruha ideme tam a cez leto tam aj griluju akurat som môjmu hovorila že by sme mali ist tam sa oplati ist sa nadychat toho vzduchu je tam krasne 😉
Ahojte zienky moje mile!!! Hlasim prichod z kurzu 🙂! Uspesne ukoncene skuskou s certifikatom, velmi sa tesim 🙂! Moc na Vas myslim, zajtra si poprecitujem co tu mame nove 🙂! Dobru nocku 🙂!
@zabka60 len ziadne negativne myslenie!! zakazane!!!!v tebe vidim nadej aj pre mna, takze uz ziadne zle spravy!!to je rozkaz.mne sa ukazovala mrska, a nic.. trvalo to tak pol hodiny. tak neviem..ved este nie je cas..mozno pride presne nacas ako ma.. a ked nie super, ale nebudem sa tesit dopredu, to ja nezvyknem, lebo to mi nikdy nevyjde..a aky bol vikend?? ja som v sobotu celu prelezala, tak mi bolo cudne.a napuchnute mam brucho, dnes som si ani rifle nemohla dat do prace..
@frca vies co, ja mam cely mesiac bt nad 37. takze ja nikdy neviem podla teploty ci mam ovulku..ja to viem podla hlienu a stahov v podbrusku...podla mna, sa netreba velmi sledovat, lebo volekedy tety na poli ani nevedeli, kedy maju ovulku a porodili 12 deti🙂) mozno by bolo dobre to nechat na prirodu, mam znamu, co nemohla mat 10 rokov deti s muzom, pretoze on ma cukrovku silnu.a tak isli na umele, maju dvojicky a odvtedy uz bola 2x tehotna normalne, ebz pomoci, pretoze to prestali sledovat a muzovi sa stale zhorsuje stav..takze iba si uzivat snazilkovanie, ved to pride, aj ja v to verim a to snazilkujem uz rok a pol..

@zabka60 veru ortezu na tri tyzdne, ale bude chodit do skoly, tak hadam to vydrz,,a bude v skole hrdina🙂)ale je mi ho luto, lebo sa doma nudi...a mne uz sa ukazuje mrska, skor o par dni.tak neviem cim to je, takze testovat nebudem...takze si v tom sama a preto drzim palce...aj na nohach🙂) musi to vyjst