icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

zabka60
12. sep 2011

@alceola moja rada by som bola tvojim svetielkom,ale ja sama uz nedokazem mysliet pozitivne,dnes 10dpo a mamatest ukazal jednu ciarku.....som si na sto percent ista,ze pojdeme na druhe iui,ale ci to konecne vyjde boh vie 😒

evka4
12. sep 2011

@zabka60 ahoj, nechcem ti davat zbytocnu nadej, ale to, ze ti na 10DPO tehotensky test ukazal len jednu ciarku,
nic neznamena... reklamy, ze niektore tehotenske testy dokazu ukazat // uz niekolko dni po oplodneni, su len marketingovy tah... skus testovat najskor az den po meskani MS...tam by uz mala byt aspon slabucka druha ciarka a aspon sa vyhnes zbytocnemu sklamaniu... drzim palce 🙂

zabka60
12. sep 2011

@evka4 dakujem ale sme po iui a niektorym babam ukazalo aj skor ako mne ☹

evka4
12. sep 2011

@zabka60 to, ze to niekomu ukaze skor, ako tebe, este nic neznamena... ked som otehotnela, tiez som testovala zbytocne uz niekolko dni po oplodneni a z vlastnej skusenosti viem, ze to boli zbytocne vyhodene peniaze... uplne slabulinka, takmer neviditelna druha ciarka bola viditelna az den po ocakavani MS... neboj, ked to nevyjde teraz, raz sa to urcite podari... 🙂

zabka60
12. sep 2011

@evka4 a ty si z akeeho dovodu k nam zavitala??? 😕 kedze mas babatko 😉

evka4
12. sep 2011

ja si vas uz dlhsiu dobu citam a drzim vam palce 🙂 je mi strasne luto, ze vsetky tak chcete babatko a nedari sa...a ze ked sa aj zadari, tak babatko odide prec... je to strasne nespravodlive a dufam, ze sa vsetky budete skor ci neskor tesit z vlastneho babatka 🙂 a ze zorganizujete aj to vase dlho planovane stretnutie v cukrarni 🙂 drzim vam vsetkym palce.

zabka60
12. sep 2011

@evka4 😵 dakujeme mooc....no sme tu take trpitelky,ale niesme jedine,aj ked to nieje utecha 😢 .....ale raz budeme urcite aj my stastne

alceola
12. sep 2011

@zabka60 a je ten spravny cas na testovanie,? netreba este pockat??

alceola
12. sep 2011

@evka4 dakujeme velmi pekne.. ani si

zabka60
12. sep 2011

@alceola no teraz som sa dozvedela,ze sa to rata az od druheho dna po zakroku,takze sme len 9dpo uvidime do piatku ci sa nieco zmeni,ale ja neverim,ze uz by aspon malililinky dusik tam nebol zaciteny,no co uz,mam silnneho tuchaca,ze pojdeme znova na iui 😢 nesteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

alceola
12. sep 2011

@zabka60 tuchac nech je pod perinou, vies, to nemozes citit, aj ked viem sa vzit do tvojej koze..ver mi.. ja zase citim, ze si tehu..velmi by som ti to priala, pretoze vidim ,ako tuzis po babatku, to je take krasne a smutne, takze ak sa to da, tak to este vydrz, sak som tu a aj dalsie baby, ktore na teba silno myslia...ja zase neviem,mam dnes take cudne brucho, asi to bude tym, ze som si dala vecer ovocie, co ja nejem skoro nikdy..tak som ako balooon,..keby ma niekto znamy teraz uvidel, hned sa klebeti, ze som v 5tom mesiaci...a aj by som sa tesila🙂 ale radsej sa budem tesit ak to bude naozaj, mna uz uplne ,ale ze total opustila vsetka nadej...stale dookola si hovorim, preco by sa to malo podarit tento mesiax?? a vies, ze nemam odpoved!!

zabka60
12. sep 2011

@alceola NO TY SI ALE POTVORA,MNA HRESIS,ZE NEMYSLIM POZITIVNE A TY CO!!!! 🙂 TIEZ ZAHOD TUCHACA POD PERINKU A BUDEME SA PEKNE SPOLU SNAZIT MYSLIET NA KRASNE VECI,DOBRE VIES,ZE ANI MNE TO NEJDE...SOM ZMIERENA NA DRUHE IUI AJ MM SA S TYM ZMIERIL AJ ON MA AKYSI 6-TY ZMYSEL A CITI TO AJ ON 😒 UVIDIME,ESTE NIC NIEJE STRATENE MOJKA A TY SI MOZNO NAUKNUTA Z NIECOHO INEHO,NEMYSLIS???RAZ TO MUSI PRIST....KED SOM ROBILA TEST TAK ISLA CIARKA A MYSLELA SOM,TEDA ZDALO SA MI,ZE IDE AJ DRUHA UZ SOM LAPALA TELEFON,ZE IDEM MM VOLAT A TAKA SOM BOLA NESKUTOCNE STASTNA NA JEDNU SEKUNDU,KYM SOM SI LEPSIE NEUVEDOMILA,ZE TAM JE LEN JEDNA AKO VZDY 😢 RDIECKO MA BOLIIIIII 😢 ..LEN KEBY SOM SA MOHLA ZBAVIT STRACHU,ZE TO NIKDY NEVYJDE 😖

alceola
12. sep 2011

@zabka60 kedy to testujes?? ja az v nedelu alebo pondelok, lebo v sobotu mi ma prist, a kedze chodi presne na sekundu, takze tak.. a ano mas pravdu, pozitivne, inak vies o tom, ze som dobra psychologicka🙂) vsetkym okolo seba len radim dlhe hodiny pocuvam a potom sebe neviem poradit..ale ja som sa s tym tiez zmierila a priznam sa vobec neviem, ci by som od prekvapenia aj neodpadla..haha asi aj ano, aj ked nasi aj muzovi rodicia si nepraju, alebo nebol by nadseni keby sme mali deti, lebo pre nich to, ze mam hypoteku je zataz, aj ked maju pravdu, ale to by asi nikto nemal deti..a ked to inak nepojde, pojde na matersku mm...to bude zabava🙂 ale to ja nedovolim, babo si uzijem min do 2 rokov ak nie do 5🙂 ako aj mojho prveho..ani len naznak druhej nebol?? kedy to mas ty dostat?? v sobotu ako ja,?

zabka60
12. sep 2011

@alceola ani len naznak mini dusika nebol vsak to ma hnevaaaaaa no a mam dostat 19 pondelok ale mozno budu aj meskat po liekoch abo aj skor moze dosjt mrcha!!!!vrrrr...ja som taky psycholog ako aj ty len radim nic ine a sama neviem co mam robit 😒 ..a mas pravdu to byy nikto deti nemal,kasli na nich to su stare skoly a hlupe reci starosvetske 😀 ...testnut skusim asi stredu a potom este sobotu abo nedelu a pondelok idem na kontrolu a krv,takze uvidime

alceola
12. sep 2011

@zabka60 dobre tak ja budem testovat v nedelu, to bude den po..tak uvidim, ale musim tam dojst, lebo ako som pisala v sobotu sa mi ukazalo, ale cudujem sa lebo to nebolo ani cervene, ani hnede, len take tahave,,sorry, nechcem byt nechutna, len sa snazim byt co najpresnejsia...ty si teraz na PN?? dokedy budes? ja som dnes v praci vypracovavala Podnikatelsky plan pre sesternicu, takze som sa nenudila, ale uz som ho aj zabalila do tasky, takze hotovo, nuda je velka, aspon, ze si tu..ale aj tak mam pocit, ze mrcha hnusna pride..lebo prsia bolia..nevadi,pozri kaslime na to, co nas caka o tyzden..podme si uzivat , lebo ako chudak Demitra nemusime tu byt zajtra, co ty na to??

bewik
12. sep 2011

@zabka60 ahoj zabka zabulienka 🙂 No tak dnes som prisla, aby som videla tvoje dve ciarocky, myslela som na teba a co to tu citam... dufajme ze sa este zjavia. Mozne je vsetko, vsak to vieme, len keby nebolo to cakanie take otrasne. To kto toto vymyslel, ze az po vynechani ms!?! Aky architekt zivota!?! Sak to mal tak urobit, aby sme o TOM vedeli hned a zaraz, sekundu po oplodneni, nie? 😀 Zariadila by som to cele inac 😎 , no ale skoda reci... 😠

zabka60
12. sep 2011

@alceola mas pravdu nevieme ano hodinu ani minutu ☹ ...mna nic neboli ani cicikyy ani nic....no som pn pondelok mam kotrolu ak nebudem tehu neviem ci ma vypise ci ako lebo pojdeme hned na druhe iui..mojaa a mozno to nebolo spinenie ani nic,ale cervikalny hlien nemyslis???nemohla si mat ovu???

lolitka25
12. sep 2011

Ahojte kocky, OP sa mi odklada,lebo mam ovulku vraj a nebolo by dobre kebyze nahodou otehotniem to prefukom vajecnikov odstranit.... Aj mi odlahlo a hned sme bezali s mm domov snazilkovat ked mam tu ovulku 🙂

alceola
12. sep 2011

@zabka60 myslis, ze tyzden pred mrchou?? to je nejak uplne posunute🙂) ale clovek nikdy nevie..ved uvidime..aha, tak nech uz je po 20tom do kelu...

bewik
12. sep 2011

@lolitka25 juuuj, tak to by bola parada!!! A daj pre istotu 5 vankusov pod zadok a pekne lezkat 🙂

alceola
12. sep 2011

@lolitka25 tak to sme asi vsetky zvedave ako to dopadne🙂) kedze my s mm sme stale v praci a vidime sa tak o 6tej kazdy den a ideme do prace o pol 7mej a to robime na jednom pracovisku, ale vidime sa malo...takze u nas snazilkovanie iba v noci a cez vikend, ked nemame navstevy pocas dna, co byvaju pravidelne, ale aspon sa nenudime..

lolitka25
12. sep 2011

mne uz manze bezkal do prace, ale rano bol na vysetreniach so mnou, tak sme to vyuzili... lezala som s vankusikmi pod ritou a aj teraz som len tak v klude na gauci... 🙂

zabka60
12. sep 2011

@bewik no o tom je zivot a preto sa tak vola,bo nikdy nevies ako a cim ta prekvapka,ale ja uz nestem prekvapka,ale radsej pravdu nech je akakolkvek!!!!!vuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,moj tuch bude isto pravdivy tak neratajte s ciarkami mojky,bude este jedno iui,no co,nikdy nieeje zle,aby nemohlo byt este horsie

zabka60
12. sep 2011

@alceola poklad ja absolutne nemam sajnu ako to je bo ja nemam ovu ved vies a posunute to moze byt,ani nevies,nervy,stresy a podobne 😖

bewik
12. sep 2011

baby, ja sa bojim, ze ma to opat vsetko chyti. Som bola v poho a zase som sa pristihla pri tom, ze sa pozorujem a tajne dufam a to ja nemozem a mam zakazane, lebo u nas je moznost tehu straaaaaasne malililinkata, priam zanedbatelna. Jaj, co len bude cez vikend, ked dojde cervena.... bojim bojim 🤐

alceola
12. sep 2011

@bewik neboj naboj, asi sme vsetky na tom rovnako, a vies co mne pomaha?? ze nie som v tom sama, ze bohuzial je nas viac, co kazdy mesiac tajne dufame..nikdy by som si nemyslela, ze budem v takejto diskusii, vzdy som bola nazoru, ze o mna staci slipy opriet a budem tehu hned, lebo tak to bolo s prvym a vidis, nie je to tak vzdy...priroda si robi co sa jej chce..

lolitka25
12. sep 2011

@bewik Presne tak ako napisala alceola... je nas vela co kazdy mesiac dufame a urcite to raz vyjde. hlavicku hore, usmej sa poklad, no este troska viac ...este 🙂 no vidis. spolu to vsetky zvladneme

alceola
12. sep 2011

@lolitka25 baby ale ved musime, ako inak by sme potom mohli prezit!! musime, alebo mali by sme sa radovat, ze sme tu a to ostatne pride, lebo my chceme a urobime pre to vsetko!!

bewik
12. sep 2011

@alceola veru tak, aj mne to pomaha. Odkedy som na tomto fore, tak mi je naozaj lepsie, to je vlastne taka skupinova terapia 🙂 , len sa strasne bojim, ze vhupnem zas do svojich predchadzajucich stavov. Uz to vidim na sebe, ze sa k tomu blizim. Napr. vcera som kopec casu stravila v diskusii o priznakoch 5 dni po ovulacii 😀 😅 sa hanbim za to...
No to teda aj ja by som povedala, ze ked sa niekomu podari na prvy sup, tak sa mu bude darit vzdy... to to je fakt uz cele obratene naruby....

bewik
12. sep 2011

@alceola @lolitka25 presne ako pisete a uz uz davam hlavu hore 🙂 ste zlaticka, dakujem