Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@alceola veru veru, ved nie nadarmo sa hovori, ze netreba na to mysliet a pozorovat sa, inak vzdy som neznasala a nadalej neznasam tieto rady, ale nieco na tom bude. Preto by som sa velmi rada dostala do modu, ze uz nic necakam a ze som to vzdala, ale vzdy pohorim pri tej cervenej skuske 😀 Musim sa este vela ucit, mamicka, vela ucit.... 😀
@zabka60 neboj sa všetko bude dobre ja ti hovorim že sa podari a tehu budeš a druhe iui sa konat nebude 🙂 no ja som zvedava kedy pôjdem ja na iui mrcha sa mi už rozbehovala a zase nemam nič ale už ma bolia aj prska tak dufam že sa mi rozbehne ale som prechladnuta aj smrkam tak asi preto ked ju človek najviac čaka tak nechodi hnusoba jedna 😉
@lolitka25 nazdaaar takze laparka nebudeeee 😉 no ty si mala teda den D,ovulk potvrdena nahodou 😀 super,ze ste ju hned aj vyuzili,moc drzime palce a konecne laskavo niekto uz najdite //kolajnicky,bo nakoniec sa bude tema volat beznadejne snazilky na liekoch 😀 ..a to nechceme a nemame k tomu daleko,aspon ja 😀
@bewik myslim,ze ani toto nam nerobi dobre,ze sa tu o tom stale doookola bavime,aj ked je to jedine,co nam pomoze,samozrejme 😉 nasa skupinova terapia 😀 .....ja by som vam tak moc priala,aby ste mali uz kazda jedna brusko velikeeee nadhernucke,az sa mi chce plakat,utiect niekam na samotu,sama aspon na par dni,porelaxovat,dat si dokopy myslienky 😢 asi si obkukam nejaku chatku na vikend
ahojte srdiecka, no co tu mate nove???sup sem na infosky 😉
@katkapapacova ahoj tehulienka nasa najkrajsia... ako sa mi mas zlatko? malicke kopka?
@katkapapacova no ahoooj, ty sa pochval, ako maly bagrista? 🙂 U mna nic nove, len jedna vydarena dovolenka. Bola som omrknut ten oranzovy dom (boli sme na prechadzke so psikmi) , vedla ktoreho staviate, ale je ich tam v Kralovciach viac, tak neviem 🙂
@katkapapacova ahoooj maminka nastavajuca..aku mas ty kraasnu fotocku 😵 jeeej,brusenko ta robka krajsou a krajsou...ako sa vam dari???stavba pokracuje,?
@lolitka25 ahojky loli, mame sa relativne dobre, babulko je ok, kopka veselo, rastieme ako huby po dazdi, ze za tyzden1.5kg, no uvidime ako budeme vyzerat na konci, este104dníííííííííííííí
@zabka60 dakujem za krasne ohodnotenie, juj potesi, ty ako moja?stavba?ani sa nepytaj tie hieny nasi susedia na nas dali odvolanie a v stredu mame konanie na stavebnom urade, jaj bozinku hruza 😠
@bewik hore na kopci ste boli?tam kde je ta diera velka vykopana?ano to je nasa diera, no co chces dovolenka je zaklad,hlavne ze ste si to uzili, neboj bude a nabuduce ked pojdes tu do kraloviec napis 😉
@katkapapacova no velmi peknu fotocku mas 😉 ...ja sa nemam cim veru chvalit,stale negativne testiky,asilen malilililinkaty dusik tam nieje 😢 asi bude druhe iui ☹ ale tym sa ty netraaap mojka,pohladkaj za mna babuliatko 😉
@katkapapacova jaj vy ste az hore? My chodime na prechadzky len po Kralovce, motame sa dole pri Toryse. Tak to je dobre, ze maly rastie, nech sa dari a dufam, ze raz pokocikujeme 🙂
@katkapapacova NOO NEVIEM CI NESKOCIME K TEEBE NA KREMESE,KEDZE BUDETE MAT COSKORO VEELIKY A KRAANY DOMCEK 😉 IDEM ODDYCHOVAT

@bewik vidis, ale je to tak, aj ja som si myslela, al my ozaj nevieme co ovplyvni nase vnutro, su to stresy, potom telesne zmeny, vek, a vsetko dookola..ale hlava hore!!
ziadne stavy!!