icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

odrik
12. sep 2011

@zabka60
Dakujem zlatko!!! No na testiku by sa mala najprv objavit kontrolna ciarka, ci si spravne ocikala, a ci je test platny, a potom ta tehulkovska. Nic este neries, pockas pekne do stredy a uvidis! Ja som unavena, ale konecne domka, len ma tu cakalo pranie, zehlenie, upratovanie..... Nasi chlapci jarmocili, kedze bol jarmok 🙂!

zabka60
12. sep 2011

@frca heej taky garfield cooo 😀 ...a mate aj nejaku splhacku pre nu???ci sa hra s kozenym gaucom 😀

zabka60
12. sep 2011

@odrik aha dakujeem moja mamka konikova 😵 ...no itkaj spinkat,bo citim az sem aka si unavenaaaa 😔 ....ale ako ta poznam si sadnes k muzickovi a date trochen doobreho vinka 😉 .....nooo skusime stvrtok testnut,ja uz to kaslem nejdem sa nejak rozrusovat 😉

odrik
12. sep 2011

@zabka60
Muuuudro vravis, bars si este mlada 🙂 !!! Vinko je uz naliate, velice dobre!!! Oci mi klipkaju, ale este zavesim bielizen a pojde sa so postele 🙂 !

zabka60
12. sep 2011

@odrik 🙄 no jasne som to vedelaaaaaaa 😎 ..ze jaka som ja sikovnica sikovnaaaaaa,mlada zabka 😀 ..ja mam povesane,navarene aj na zajtra,tak zajtra mam nohy horeeeee a premyslam,ze naozaj vyhrabem nejaku knizku a zacen citat,ale aby mi to vydrzalo,bo ja niesom moc na citanie 😖 mojka sladucko sa vyhajkaj a vela vela energie nazbieraj 😉

frca
12. sep 2011

@zabka60,ma take na skrabenie pazurov,ale pouziva gauc🙂sme jej ich zacali strihat,no to je taky riadny carfield🙂

zabka60
12. sep 2011

@frca no ja som povedala mm bo on strasne chce macku a som povedala v tom pripade,ze jej odfiknemee vsetky pazury 😀 bojim bojim,ze by nam secko znicila 😒

frca
12. sep 2011

@zabka60,no to hej,preto jej ich strihame,ale je to potvora,hlavne ked si otvori suplik s ponozkami a rozvlaci ich po celom byte,zbieram ich aj 3x denne,ale aspon je veselo🙂

odrik
12. sep 2011

@zabka60
Dakujem sikovnicka moja sikovna!!! Ty vies predsa vsetko 🙂 ! No, Ty len macku nechaj mackou, mas psika a onedlho babuliatko. Macku uz netreba 🙂 !!!

zabka60
12. sep 2011

@frca 😀 taka sikovnaaaaa,no supeeer,vtipne 😀 ta nasa vie tiez poriadne vystrajat my mame havinkaaaa

zabka60
12. sep 2011

@odrik 😀 moooooooooooooooooooja,ty vies tiez vsetko 😉 jasne jasne,este neviem co budem s mojou fenkou blaznivou,ak bude babulo,asi bude musiet prec,bo ona steka ked pocuje vytah,ked niekto ide skoro stale a to by babulko budilo a rusilo a mne srdce pukne,ak sa snou budem musiet rozlucit

odrik
12. sep 2011

@zabka60
Neboj, psik sa da na toto pekne vycvicit. Nasa Masenka tiez stekala, este obcas steka, ale vzdy sme ju vyhresili, ze nesmie. Teraz uz len tak smiesne vrci 🙂!

zabka60
12. sep 2011

@odrik len ste ju hresili a pochopila??bo ta nasa hlupa ako papuca a aj ked ju vyhresime,tak steka a hlavne,ked niekto papa a druhy ide k nemu tak zbohooom to si ide tu malu papulku rozdrapit 😀

odrik
12. sep 2011

@zabka60
Masenka to pochopila, vyhresim ju, poslem ju na miesto a uz ma oci do trojuholnika a opatrne pozera, co bude dalej 🙂 ! Aj dostala novinami po ritke, pochopila.

lolitka25
12. sep 2011

@odrik a ako bolo v Skalici pokladik? uz si nas docitala?

zabka60
12. sep 2011

@odrik nooo od zajtra budeme musiet cvicit,ale ked buba zacne ziapat a ked ju idem hresit rychlo zdrhne a schova sa za gauc vies a odtial ju nikto nevytiahne ani panovi

zabka60
12. sep 2011

ja sa zblaaznim,moja kolegynka sme sa dohodli,ze budeme spolu kocikovat a ona mi teraaz napise,ze je tehotnaaaaaaaaaaaaaa 😕 ze ma dve paliceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😨 no ja sa zblaaznim boze a ja cooooooooo 😢 😢

odrik
12. sep 2011

@lolitka25
Bolo dobre 🙂! Kongres bol vyborny, kurz tiez, skuska urobena, certifikat mam 🙂 stop.

odrik
12. sep 2011

@zabka60
No to je opica, ta vasa fenka 🙂! Myslim, ze ju vychvate 🙂, len treba trpezlivost a vzdy ju vyhreste, nie len niekedy. Ona to pochopi. A neboj, aj Ty budes coskoro tehulienka 🙂!

zabka60
12. sep 2011

@odrik musim od zajtra budem mat vzdy po ruke noviny a vzdy ju supnem do peliska a nedovolim jej vyliezt,aby vedela svinucha 😉 a co uz nespinkas!!!!!!!!uz aj rychlo do postielky ved uz mesiac svieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeti,dobru noc vam snazilky 😉

odrik
12. sep 2011

@zabka60
No len aby Ti nestihla utiect za gauc 🙂!!!! Dobru nocku, uz veru idem. Jeeejda, to bolo z Macka Uska 🙂!

zabka60
12. sep 2011

@odrik anoooooo macko usko krive usko ma 😀 sladke splnene sny 😉 a dufam,ze stredu idete na odbery 😉

odrik
12. sep 2011

@zabka60
Aj Tebe zlatko!!! A na odbery ideme 🙂 ☹!!! Zasa tam stravim cele dopoludnie ☹! Pa

alceola
13. sep 2011

@jaja018 jej gratulujem!! super sprava

zabka60
13. sep 2011

@odrik jeeej to si ma potesila,ze idete na odbery 😉 ...no zabity cas tam,ale stoji to za to a hlavne urcite budu dobre spravy 😉 mooc zajtra na teba mysliiiiim

zabka60
13. sep 2011

bre ranko dievcata,ako sme sa vyspinkali????

lolitka25
13. sep 2011

@odrik tak to ti blahozelam kocka

lolitka25
13. sep 2011

@zabka60 dobre rano, ja som sa vybuvala vyborne a ty ako? mas nieco nove? nejake nove krasne kolajnicky? ci kedy budes opat testovat?

zabka60
13. sep 2011

@lolitka25 ja moc dobre ani nie 😢 zobudila som sa o 2hodine rano a vsetko ma svrbelo,isla som zblaznit,to s toho hnusneho utrosu co si musim davat zospodu 😠 neviem ci to vydrzim a potom sa uziva az do 12tt.... 😖 ....no a s kolajkami nic nove,vcera nebol ani duch a opat skusim asi stvrtok piatok a pondelok k dokimu na kontrolu

lolitka25
13. sep 2011

@zabka60 mojka drzim prsty nech uz budu krasne kolajnicky