Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@odrik 🙄 no jasne som to vedelaaaaaaa 😎 ..ze jaka som ja sikovnica sikovnaaaaaa,mlada zabka 😀 ..ja mam povesane,navarene aj na zajtra,tak zajtra mam nohy horeeeee a premyslam,ze naozaj vyhrabem nejaku knizku a zacen citat,ale aby mi to vydrzalo,bo ja niesom moc na citanie 😖 mojka sladucko sa vyhajkaj a vela vela energie nazbieraj 😉
@odrik 😀 moooooooooooooooooooja,ty vies tiez vsetko 😉 jasne jasne,este neviem co budem s mojou fenkou blaznivou,ak bude babulo,asi bude musiet prec,bo ona steka ked pocuje vytah,ked niekto ide skoro stale a to by babulko budilo a rusilo a mne srdce pukne,ak sa snou budem musiet rozlucit
ja sa zblaaznim,moja kolegynka sme sa dohodli,ze budeme spolu kocikovat a ona mi teraaz napise,ze je tehotnaaaaaaaaaaaaaa 😕 ze ma dve paliceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😨 no ja sa zblaaznim boze a ja cooooooooo 😢 😢
bre ranko dievcata,ako sme sa vyspinkali????
@lolitka25 ja moc dobre ani nie 😢 zobudila som sa o 2hodine rano a vsetko ma svrbelo,isla som zblaznit,to s toho hnusneho utrosu co si musim davat zospodu 😠 neviem ci to vydrzim a potom sa uziva az do 12tt.... 😖 ....no a s kolajkami nic nove,vcera nebol ani duch a opat skusim asi stvrtok piatok a pondelok k dokimu na kontrolu

@zabka60
Dakujem zlatko!!! No na testiku by sa mala najprv objavit kontrolna ciarka, ci si spravne ocikala, a ci je test platny, a potom ta tehulkovska. Nic este neries, pockas pekne do stredy a uvidis! Ja som unavena, ale konecne domka, len ma tu cakalo pranie, zehlenie, upratovanie..... Nasi chlapci jarmocili, kedze bol jarmok 🙂!