icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

frca
12. sep 2011

@jaja018,bude a srdiecko bude bit ako zvon🙂tfuj,tfuj

jaja018
12. sep 2011

@frca dakujem 🙂

lolitka25
12. sep 2011

kocky a kde sa nam schovava @odrik?

zabka60
12. sep 2011

@jaja018 ano ano ja viem,nechcem vas tu stresovat 😕 nic si zo mna nerobte,len sa bojkam troska 😢 .....a tebe tisko gratulujem nech sa to nezariekne tfuj tfuj tfuj @frca mojkaaaa no myslim,ze to bude skoro,kedze mas dostat 20.....musime vydrzkat 😖

frca
12. sep 2011

@lolitka25,ktovie,hadam doniesla nejake virusiky🙂

zabka60
12. sep 2011

@lolitka25 noo draha odrik oddychuje bola na vzdelavacom vikende tak ma isto hlavicku ako balooon 🙂

frca
12. sep 2011

@zabka60,to mame na rovnako,tak budeme cakat spolu a dufam ze mrsky sa nedockame🙂

jaja018
12. sep 2011

@zabka60 dakujem ale nezakriknime to 😉

zabka60
12. sep 2011

@frca ano ano mojka,ja v pondelok,ty v utorok,takze streda je nasa a dufam,ze nebude cervenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!fuuuj fuuuj nech k nam nepprideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

frca
12. sep 2011

@zabka60,tak tak,treba ju poslat dalekooo prec🙂

lolitka25
12. sep 2011

huga saka uga uga mrcha prec mrcha prec, huga caka uga uga mrcha od @zabka60 a @frca a od ostatnych snazieliek prec... uga cakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

zabka60
12. sep 2011

@frca mojka a ty kde pracujes????

frca
12. sep 2011

@zabka60,no momentalne nikde:(som uz pisala ze len tak brigadnicky v lese zatial

zabka60
12. sep 2011

@lolitka25 dakujemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
@lolitka25 😵
@frca jeeemin prepaaac,vidis plna hlava uhniezdovania a zabudam na dolezite veci 😔 ....a teraz co robkate???sadite nieco???

frca
12. sep 2011

@zabka60,teraz sa nerobi,este v oktobri ochrana a dost,ale to je taka robota,vies to je na dohodu a to si mozem odrobit len okolo 7dni do mesiaca aby hruby prijem neprekrocil 136eu,takze uzas,dakedy som mala super pracu a teraz sa volako nedari☹

zabka60
12. sep 2011

@frca no zlatko ty uz ziadna robota,,ty pekne brusko sledovat,hladkat a potom babatko vychovavat 😉 a my ostatne tak isto,dame si 3rocnu dovolenku 😉

frca
12. sep 2011

@zabka60,bodaj by si mala pravdu,uz som cela nedockava,zajtra asi kupim test a v stredu rano ho spravim🙂

zabka60
12. sep 2011

@frca 😕 to faaakt??mojka ale naozaj pred mrchou sa ti neoplatiiii

frca
12. sep 2011

@zabka60,ved ja viem,ale aspon skusim,ked my v stvrtok ideme na tu chatu,uz som aj rozmyslala ze nepojdem radsej,ale ked na druhej strane sa aj tesim ze sa trosku odreagujem daleko v horach🙂

zabka60
12. sep 2011

@frca jasne,ze musis ist,aj ti zavidim veru aj ja by som isla 🙂 ..tak teda zajtra budem stebou ocakavat vysledkyyyyyy 😉

odrik
12. sep 2011

@lolitka25
Tu som pokladik 🙂 !!! Bola som v Skalici na kongrese vybornom!!! Ale som unavena ako pes! Idem si poprecitovat, co nove tu u nas 🙂 ! Ako sa mi mavas???

odrik
12. sep 2011

@zabka60
Ahoj slniecko, myslela som veeeeeelmi na Teba!!! Ako???

frca
12. sep 2011

@zabka60,zajtra niee,to ho len kupim,budem testovat v stredu,ak to vydrzim🙂

zabka60
12. sep 2011

@odrik 😵 awoooooj poklad!!!!!!moc si vazom,ze si taka unavena a hlavka plna inych veci a tak silno si na mna myslela 😉 vazim si to 😉 ...no skusala som dnes testik,bola som kupit mamatest,no a ako vzdy ani len malicky naaaznak dusika 😢 ....mojka ako vyzera,ked si tehu???najprv jedna ciarka a potom druha???boze aj ja to chcem tak velmi velmi raz zazzit...mam tucha,ze este pojdeme raz do mt 😖

zabka60
12. sep 2011

@frca jaaaj jasne mojaaa,booze to nase testovanie,moooc ti drzim palceky a by som odpadla,keby si mala vytuzene //poriadne palice!!!!!tfuj tfuj tfuj

frca
12. sep 2011

@zabka60,no keby ale pochybujem budem len 8dpo,budem rada ak tam bude vobec duch a nie to este palice😀

zabka60
12. sep 2011

@frca neeeboooj,ako aj ja cakam tak aj ty a urcite sa dockame 😉 a manzelika mas kdeee????

frca
12. sep 2011

@zabka60,urcite sa dockame🙂ten vybehol za kamaratom tak som sama,teda s mackou🙂

zabka60
12. sep 2011

@frca jeej vy mate macicku???a aku??moj ma strasne rad macky,ja mam na macky alergiu,aj na havka ale nie taku,ako na macaciu srst...aj sme boli dva tyzdne dozadu u nas na vystave macickovej a kraaasne macicky tam boli

frca
12. sep 2011

@zabka60,obycajnu ale plana je za 1o maciek🙂taky bytovy povalac,ale je to nas milacik,pritom ked som ju skoro pred rokom doniesla tak som mala stresy,bo moj nema rad macky,aspon to vravel,a teraz je to jeho Sofinka🙂