icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

zabka60
13. sep 2011

@lolitka25 dakujem pekneeeee,uvidime,ako to dopadne,toto cakanie je strasneeeeee...ja neznasam cakanieee...a ty co nove???

lolitka25
13. sep 2011

@zabka60 ja tiez teraz musim cakat ci vcerajsie ovulkove snazilkovanie dopadne dobre.... bojim sa verit a dufat, uz som sa tolko krat spalila.....

zabka60
13. sep 2011

@lolitka25 chhapem ta uplne ti rozumiem,ale nemysli na zle veci,aby sa telo dalo dokopy,mysli na pekne veci a uvidis,ze to pomoze 😉 ...kedy mas dostat mrchu??

lolitka25
13. sep 2011

@zabka60 no ja mam nepravidelnu ale po ovulke je to stale takych 12-14 dni co ju dostanem.... tak este casu dost.... a ty kedy?

zabka60
13. sep 2011

@lolitka25 ja teraz v pondelok,ale pevne dufam,ze neprideeeeee

lolitka25
13. sep 2011

@zabka60 nepride, ved ju odfukujeme odcarovavame a zakliname ako len vladzeme 🙂

tinka9075
13. sep 2011

@lolitka25
@zabka60 posielam mršku na koniec sveta aby sa k vam nevratila a boli ste tehulky krasne bruškate 🙂

alceola
13. sep 2011

baby moje pekne, kaslime na to, ci pride, alebo nepride, nestresujme sa, ved vkuse sa stresujeme a tak sa necudujme, hze pride mrcha a potom mame zase neervy, ja to prezivam kazdy mesiac a teraz som si povedala a dost!! tak podte so mnou..

zabka60
13. sep 2011

@alceola tak tak ja som povedala,ze nejdem stresovat,tak ma laka dnes robit test,ale nie,musim sa ovladnut a az na 14 den bo zbytocne sa len trapim...som zvedava dokedy nam to yvdrzi

tinka9075
13. sep 2011

@zabka60 žiadne testy nepokušaj vydrž a testuj až na 14den ved trpezlivost ruže prinaša 🙂

alceola
13. sep 2011

@zabka60 presne tak, uz to vypustime z hlavy, vsak cas ukaze..nebudeme dopredu stresovat, neviem co mi je dnes, ale som sa rozhodla, ze nebudem stresovat, ved aj tak nic tym nezmenim, no nie??

jarabica123
13. sep 2011

@alceola Veru ze mas uplnuu pravdu🙂) Ja som tu nova, ale snazilkujeme sa tiez. Ta mrcha vie riadne zneprijemnit zivot tym, ze pride. Ale ona raz nepride, a potom budeme tie najstastnejsie baby na svete, tak drzim palce🙂

dolce251
13. sep 2011

@alceola aj ja mavam obcas take obdobia, ze chvilu mi je vsetko jedno a nestresujem.....a v tom, ako si myslim,ze som uplne v pohode, tak ako na just stretnem dalsiu kamosku so zacinajucim bruskom alebo mi to niekto znamy oznami 😖

zabka60
13. sep 2011

@tinka9075
@alceola no tak to skusme ale ja som netrpezliva a kuk moj album dalsi negativ do nasej zbierky..som zvedava kolko ich este pribudne...a uz sa o tom bavit nebudem teda,aby sme sa nestresovali

tinka9075
13. sep 2011

@zabka60 žiadne negativne testy musi byt pozitivny ved som to preživala s tebou uvidiš na 14den tam budu dve čiarky 😉

alceola
13. sep 2011

@zabka60 ziadne testy..jo?? ja neidem robit ani jeden, skoda vyhodenych penazi a potom budem taka nervna, ze az.. a to ,ze su ine baby tehotne, vsak oni chuderky za to nemozu, ze im priroda dala co chcu, a my sa musime trochu potrapit, ale mi dnes ide🙂)

dolce251
13. sep 2011

@zabka60 ja ked som bola tehotna, tak druhy den meskania som si urobila test a bol tam naznak ducha, ktoreho ani moj manzel nevidel. Takze tie testy su iba take orientacne. A sesternica bola tehotna a test negativny, tak nemaj boja.....viem ze to je tazke, ale vydrz, este to je skutocne skoro testovat....prajem vela trpezlivosti a velmi drzim palce.

dolce251
13. sep 2011

@alceola jj, moja rec, pre mna su testy len zbytocne vyhodene peniaze. Som ochotna ho kupovat az ked mi bude fakt meskat mrcha. Inak ked som bola tehu a dosla som za lekarom hned prvy tyzden meskania, tak sa mi zasmial, ci tam nie som nejako skoro, ci od neho cakam zazraky 🙂 a ja ze aj test to ukazal, a on ze myslite si ze keby boli take spolahlive ze by stali 4e 🙂

zabka60
13. sep 2011

@tinka9075 😉 uz ziadne testovanie v pondelom idem k dokimu tak sa dozvieme verdikt a ak nic tak sa celkom tesim na dalsie iui...mam pocit,ze totto bolo len zahrievacie kolo a druhe nam urcitee vyjde,urcite!!
@alceola nooo dnes ti ide veru,az mi je to divnooo 🙂 len aby ti to vydrzalo co najdlhsie 😉 len tak dalej cica

dolce251
13. sep 2011

jeden knaz mi raz povedal jednu mudru myslienku.....dieta nie je ciel, dieta je dar na prechodne obdobie!

tinka9075
13. sep 2011

@zabka60 veru netreba sa zbytočne stresovat ked uspešne prve pôjdeš na druhe vždy je to lepšie než ivf ked do teba pchaju vela hormonov moja kamoška zostala tehotna po2iui 🙂

zabka60
13. sep 2011

@tinka9075 jasne a ivf ani nepojdem,skusime len iui a ked to nepojde vykasleme ssa na to,nemienim sa cely zivot za niecim hnat a premarnit cely zivot len cakanim na nieco co ti nikto nezaruci,ze to pride a ak to pride,ze sa v buducnosti nebudes velmi trapit...takze koniec,ziadne stresy ssom pn a idem relaxovat viac nic

alceola
13. sep 2011

@zabka60 aj mne samej sa ti priznam, asi viem, ze dnes som v praci len do 15tej a muza som okolo 11tej brala z prace domov lebo ho seklo, takze doma mam dvoch chlapov, jeden orteza nevie chodit a druhy tiez nevie chodit, ani sediet, mam to ja zivot🙂) a vidis, aj tak sa tesim..myslis, ze psychika je uplne pretazena vsak??

lulu10
13. sep 2011

@tinka9075 ahoj a ty sa kedy chystas na iui? teraz v septembri?

zabka60
13. sep 2011

@alceola preco,??ja to tiez nemam lahke a som tu,ani jedna z nas to nema lahke,ktora sa nachadzame v takej istej situacii....len jedna to zvlada lepsie a druha horsie 😠 ...preto sme tu,aby sme tie slabsie vedeli podrzat a povzbudit 😉 ..a ty sa aspon mozes citii moc potrebna,kedze ta tvoji chlapi teraz moc potrebuju,tak sa aspon mas o koho starat...a jedno dieta uz mas aj to je jedna velka zivotna vyhra 😉

alceola
13. sep 2011

@zabka60 ano, vies, teraz si to uvedomuje, vlastne skor, ale ked som mala 20 tak to bolo uplne ine, preto by som chcela druhe, lebo teraz je ten uplne ze spravny vek, aj ked mat dieta tak skoro je vyhoda...pretoze som mlada, viem maleho pochopit, sme ako kamarati, aj ked obcas mu musim pripomenut, ze som jeho matka🙂)

frca
13. sep 2011

@zabka60,jej psika,nasi maju doma dvoch,vlciaka a pitbula,by som tiez chcela ale v byte to je tazko,testik uz kupeny,tak uvidim rano🙂

zabka60
13. sep 2011

@alceola kolko mas rokov????je uzasne mat s dietatom kamaratsky vztah,ale odtial potial,ja este sama neviem,ale mm maly ma zboznuje a dokonca viac,ako svojho vlastneho otca,ale ma len 3 rocky,ked bude vacsi mozno sa zmeni boh vie ako to bude neskor

zabka60
13. sep 2011

@frca nooo vies co dnes urobila???strasne steka a tak ju to musime odnaucit a tak som vzala noviny,ked stekala,ze ju vycapem a dam tam kde je jej miesto a tak sa aj stalo a mamina isla von,otvorilaa dvere a buba vystartovala 120km/h a behyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy dole schodami...kym som sa spamatala v pyzame som ju chytila ledva ledva dole pred vchodom,este sekunda a zdrhla by boh vie kam.....normalne ze uz aj psyy zdrhaju z domu 😀

tinka9075
13. sep 2011

@lulu10 chystam sa teraz len mrška mi štrajkuje aj prišla na chvilu a zase nič tak musim čakat kym sa rozbehne a potom clostik a idem na to 🙂