icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

zabka60
14. sep 2011

@odrik 😕 jeeej no vy mate zlateho krstneho,teeda,pekne od neho,ako vam pomaha no toto,tak to ma byt,rodina si ma pomahat 🙂 ....ja varim stehienka a moju oblubenu ryzu 😝 mnam...no a zajtra je draago domka asi,tak vecer sa potulkame troska,bo sme si na seba nenasli cas ani nepamatam,vcera mi kupil nausnicky,krasnucke taake ake som chcela 😎 ..idem vam tu pripojit foto tej kuchyne co sme malovali 😉

odrik
14. sep 2011

No to je parada!!! Tam sa musi dobre pit kavicka 🙂 !!! A varit jedna radost 🙂 ! No len sa pekne tutu mutu, ale opatrne 🙂 !!!

zabka60
14. sep 2011

@lolitka25 nie nie to je skratka hormonu stitkoveho presne sa vola Thyroid-stimulating-hormone-tsh 😉 ...podla vysky hodnoty vies,ako si na tom,uz neviem presne kolko je normma,ale ja mam nejak 3-4 a to som uplne v norme,uz vyssia hodnota je asi uz horsie a bude aj vysia davka liekov

zabka60
14. sep 2011

@odrik 😀 nepijem kafickoooo,ale cajik sa tam pije jedna radost a varenie eeeej pana,je to iny rozdiel,ako ked mas cely byt biely,ako v nemocnnici za kamacov 😀 este chodba,obyvacka a mamina izba a sme hotovy na dalsich 10 rokov 😝 ....ako myslis opatrne??myslis,ze si treba davat pozor??

lolitka25
14. sep 2011

@zabka60 tak uvidime.... zajtra sa objednam k dokymu, ked budem mat listocek a tak sa uvidi. snad ak by som nahodou bola teraz tehu nebude velky problem ....

alceola
14. sep 2011

@lolitka25 aha, tak to musime pockat nejaku chvilu..do kelu, ale vydrzime nie?

alceola
14. sep 2011

@zabka60 pekne riesenie farieb...velmi sa mi to paci, a priznavam samu by ma to nikdy nenapadlo skombinovat

alceola
14. sep 2011

@lolitka25 no presne tak, schovat ho a hotovo..ja mam cely mesiac teplotu 31,2 takze ovulujem cely mesiac🙂)a ked som bola u doktora na prehliadku mi 2x povedal, ze ovulujem..a takze BT nekontrolujeme, oki?

lolitka25
14. sep 2011

31,2? nie 37,1-2 alebo 36,1-2? no mohla si matr 2x ovulku ak to bolo max. 2 dni od seba

zabka60
14. sep 2011

@lolitka25 no praveze ak by si bola tehu musia ta unahlene zobrat a vysetrit bo stitka je nebezpecna,ak nieje podchytena a hlavne v tehu,aj ja mam v karte,ze ak by som tehu,tak okamzite ku endokrinologicke a vyznacene cervenou!!!takze mojak si pohni a povec,ze mozno budes tehu,si tym pomozes 😉 drzkam palceky,aby to bolo v poriADKU

lolitka25
14. sep 2011

@zabka60 fuuuuha, no fajne.... snad sa to poriesi cim skor...

zabka60
14. sep 2011

@alceola 😵 dakujeem,no ked som doma prvy krat oznamila,ze ake farby chcem,tak sa na mna kukali jak na blazna 😀 nikto do toho nechcel ist a tak som si sama vybavila aj kamosa natieraca a tomu ked som oznamila kombinejsn,tak ma vysmial,ale donutila som ho vyfarbit to,ako som to chcela ja!!! 🙂 ...a ked to bolo hotove,tak mm a zvysok rodiny nechapal,ake je to pekne ta kombinacia a uz nechcu papat inde,ako v kuchyni 😀 ..som ja sikovna 😎

odrik
14. sep 2011

@zabka60
Jasne, ze si treba davat pozor, aby ste babuliatku neublizili 🙂 !!! Lekari maju na sexik pocas tehotenstva rozne nazory, ale vo vseobecnosti sa odporuca len velmi opatrne 🙂 !!!

zabka60
14. sep 2011

@lolitka25 no to dufam aj ja,ja ked som dostala stitku som myslela,ze to nic nieje a ked mi zacala ucinkovat a trapit ma a hlavne ked som si co to precitala,tak som ostala zhrozena a velmi,nieje to len taka lahka choroba,vie velmi potrapit,teda aspon mna 😖 ti vravim norma je 3-4 a ja som isla na kontrolu s 515!!! 😕 doki ked to zbadala skoro odpadla,ze kde som bola a ako je mozne,ze som este nepriisla v rakve 😅 tot moj pribeh

zabka60
14. sep 2011

@odrik ahaaa no aj sa ma drahus pytal,ci mozme a ci mozme naplno,takze asi naordinujeme len tulkanie a ostatne az po pondelku 😉 moze byt ci???ty si ta mudra,ja ta krasna 😀 😀 😀 nie nie,ty si uz skusena vekom a krasna a mudra a ja zatial len krasna,mudra budem vekom 😀

lolitka25
14. sep 2011

@zabka60 sila, ja sa necitim nijak choro a nebyt extremne niz´kych bt ani nepostrehnem ze cosi s nou nebude oki....

odrik
14. sep 2011

@zabka60
Veeeeelice spravne 🙂 !!! Vidis, uz si krasna, mudra a este stale mlada 🙂 !Ja som musela zostarnut, aby som to dosiahla 🙂 !

zabka60
14. sep 2011

@lolitka25 zlatik,ani mne nic nebolo,nevsimala som si nic na sebe,potom mi zacali priserne padat vlasy,priberala som a stale som nic netusila,potom som mala dva krat nejaky zapal stale nevedeli s coho,potom zistili,ze som mala nadbyt bielych krviniek a brali mi krv a tam si vsimli ake vysoke smrtelne hodnoty som mala a uz aj som cupkala na stitku a uz som mala lieky...

zabka60
14. sep 2011

@odrik ty si z inej eeeeery,ako som ja 😀 vy ste mali vsetko opacne 😀 ale ty uz nebudes starnut,uz len mladnut a krasniet ked budes bruskatiet,uvidis 😉

lolitka25
14. sep 2011

@zabka60 no vystrasila si ma poriadne 😕 😝

zabka60
14. sep 2011

😅 prepaac,to som nemala v zaujme,len aby si si dala pozor a hlavne enriskovala a isla co najskor na vysetrenie 😉 este raz prepaaac,ja som ale hlupa 😠

lolitka25
14. sep 2011

@zabka60 neospravedlnuj sa, aspon si mi povedala vsetko pekne na rovinu a nezlahcovala to... zato som ti ozaj moc vdacna. zajtra utekam po listocek a riesim dokyho. drz prsty nech to nie je katastrofalne a nech som tehulkaaaaaaaaaaaaaaaa 🙂

zabka60
14. sep 2011

@odrik maminka prepaac,som aj ja v tom zhone zabudla uplne simonka,ako sa ma??hlavne ako sa mu dari v tej super skolicke????urcite vyborne,ved je taky sikovny 😉 a manzelik???

zabka60
14. sep 2011

@lolitka25 😲 to mi odlahlo....nebojkaj,budem na teba mysliet a hned mi napis,som zvedava,ako dopadnes,urcite co naj 😉 a ked ti budu brat krv spytaj sa urcite na ten hormon TSH poznac si to niekde 😉 mojka ja ti stem len dobreeee

lolitka25
14. sep 2011

@zabka60 oki, opytam sa, mozno to bude na tom vymennom papieriku,lebo krv mi uz brali u gynekologicky a z nej zistili ze mam pruuuuuser 🙂

zabka60
14. sep 2011

@lolitka25 ahaa tak vidis tam to bude,ked podla toho vedeli,ze mas "pruser" 😀 nebojkaj nebude tak zle ako to vypada 😉 ...a kedy ides zajtra???u vas nieje sviatok ako u nas ze

lolitka25
14. sep 2011

@zabka60 hej idem zajtra, tu nieje sviatok. aj som rada, aspon nebudem stresovat o den viac...

zabka60
14. sep 2011

@lolitka25 no jasne,budem cakat co napises,drzkam palce,nech to mas za sebou..mozno aj to vam nedovolilo mat babo a da sa to do poradku

lolitka25
14. sep 2011

@zabka60 no zajtra budem mat iba papierik a volat k dokymu kedy mozem dojst... tu je troska iny system....

zabka60
14. sep 2011

@lolitka25 jasne ved nevadi vsak skuk kuk ak budes mat ten papierik,kolko si mala ten hormon,hadam ta vezme co najskor,ale nezabudni mu povedat,ze sa snazite a mozno si tehu vies,aby si nasiel na teba cas