Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
No to je parada!!! Tam sa musi dobre pit kavicka 🙂 !!! A varit jedna radost 🙂 ! No len sa pekne tutu mutu, ale opatrne 🙂 !!!
@lolitka25 nie nie to je skratka hormonu stitkoveho presne sa vola Thyroid-stimulating-hormone-tsh 😉 ...podla vysky hodnoty vies,ako si na tom,uz neviem presne kolko je normma,ale ja mam nejak 3-4 a to som uplne v norme,uz vyssia hodnota je asi uz horsie a bude aj vysia davka liekov
@odrik 😀 nepijem kafickoooo,ale cajik sa tam pije jedna radost a varenie eeeej pana,je to iny rozdiel,ako ked mas cely byt biely,ako v nemocnnici za kamacov 😀 este chodba,obyvacka a mamina izba a sme hotovy na dalsich 10 rokov 😝 ....ako myslis opatrne??myslis,ze si treba davat pozor??
31,2? nie 37,1-2 alebo 36,1-2? no mohla si matr 2x ovulku ak to bolo max. 2 dni od seba
@lolitka25 no praveze ak by si bola tehu musia ta unahlene zobrat a vysetrit bo stitka je nebezpecna,ak nieje podchytena a hlavne v tehu,aj ja mam v karte,ze ak by som tehu,tak okamzite ku endokrinologicke a vyznacene cervenou!!!takze mojak si pohni a povec,ze mozno budes tehu,si tym pomozes 😉 drzkam palceky,aby to bolo v poriADKU
@alceola 😵 dakujeem,no ked som doma prvy krat oznamila,ze ake farby chcem,tak sa na mna kukali jak na blazna 😀 nikto do toho nechcel ist a tak som si sama vybavila aj kamosa natieraca a tomu ked som oznamila kombinejsn,tak ma vysmial,ale donutila som ho vyfarbit to,ako som to chcela ja!!! 🙂 ...a ked to bolo hotove,tak mm a zvysok rodiny nechapal,ake je to pekne ta kombinacia a uz nechcu papat inde,ako v kuchyni 😀 ..som ja sikovna 😎
@lolitka25 no to dufam aj ja,ja ked som dostala stitku som myslela,ze to nic nieje a ked mi zacala ucinkovat a trapit ma a hlavne ked som si co to precitala,tak som ostala zhrozena a velmi,nieje to len taka lahka choroba,vie velmi potrapit,teda aspon mna 😖 ti vravim norma je 3-4 a ja som isla na kontrolu s 515!!! 😕 doki ked to zbadala skoro odpadla,ze kde som bola a ako je mozne,ze som este nepriisla v rakve 😅 tot moj pribeh
@lolitka25 zlatik,ani mne nic nebolo,nevsimala som si nic na sebe,potom mi zacali priserne padat vlasy,priberala som a stale som nic netusila,potom som mala dva krat nejaky zapal stale nevedeli s coho,potom zistili,ze som mala nadbyt bielych krviniek a brali mi krv a tam si vsimli ake vysoke smrtelne hodnoty som mala a uz aj som cupkala na stitku a uz som mala lieky...
😅 prepaac,to som nemala v zaujme,len aby si si dala pozor a hlavne enriskovala a isla co najskor na vysetrenie 😉 este raz prepaaac,ja som ale hlupa 😠

@odrik 😕 jeeej no vy mate zlateho krstneho,teeda,pekne od neho,ako vam pomaha no toto,tak to ma byt,rodina si ma pomahat 🙂 ....ja varim stehienka a moju oblubenu ryzu 😝 mnam...no a zajtra je draago domka asi,tak vecer sa potulkame troska,bo sme si na seba nenasli cas ani nepamatam,vcera mi kupil nausnicky,krasnucke taake ake som chcela 😎 ..idem vam tu pripojit foto tej kuchyne co sme malovali 😉