Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@odrik 😵 moooja,si ma potesila...a veru,my sme na tom este dobre,ale co nase deti a ich deti,budu to mat velmo tazke,ani si neviem predstavit este horsiu dobu od tejto ☹ ....noa co nemec uz poopravoval co mal,aj nemal?? 😀 sa mu pekne zavdac a ked bude babulko,budu kraasne nemecke darceky 😅
@odrik 🤐 uz som ticho....no zajtra je draago v praci,vymenili im to,piatok je doma a straaasne potesujucu spravu mi dal,ze budeme v piatok s drobcooom az doo vecceraaaaaa 😵 taka som stastna,vcera sme ho stretli a ked nas zbadal sa rozpistal a taake behy za nami sa na nas vrhol ako puma na maso 😀 maaznacik moj,dufam,ze aj ja sa dockam tak uzasneho synna,ktory ma bude tak lubit a my budeme lubit jeho...a vy????ten bazen 🤐 😀
@zabka60
Tak to sa tesiiiiim!!! Budete mat veselo 🙂 ! Das pokoj s tym bazenom 🙂 !!! Ved mame 🙂 ! Sice len taky obycajny, ale uz je vycisteny a na zimu nachystany 🙂. Zajtra si pospinkame, dnes budem spat so Simonkom 🙂, lebo tatik sluzi. A na obed ideme k svokre, no a cele popoludnie budeme so svokrou a s krstnym! Uvidime, co vymyslime!
@odrik nooo tak 7 rockov este heeej,kym nezacne lezkat vedla neho ina 😅 to by si neverila,mam kolegynu,ktora ma syna vo veku Simka a aj ona aj jej muz aj maly spia spolu od jeho narodenia a maly ani nema svoju izbu,cely zivot spi snimi v manzelskej posteli 😕 akoze ja nechapem,ako sa mozu tak vyspat 😖

@lolitka25 vidis jasne ze 37,2.-))