icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

frca
14. sep 2011

@zabka60,to ver ze si uzijem🙂tak sa tu majte vsetky,idem buvat,v nedelu sa stavim🙂

zabka60
14. sep 2011

@odrik zlatik oni nemaju maly byt,ale veelikansky dom 😨 ..no a my sa z nej smejeme v robote,ze mali by kupit vacsiu,aby sa tam o chvilu aj s jeho frajerkou pomestili vsetci 😀 no kazdemu to co sa mu paci

zabka60
14. sep 2011

@frca tak peknu chatu a zas tak moc to tam nerozbiehaj 😀 sladke sny

odrik
14. sep 2011

@zabka60
Presne tak 🙂 ! Ja by som so Simonkom spala stale 🙂 !!! A co, ved je moj 🙂 !

zabka60
14. sep 2011

@odrik 😵 mooja aj ja ked mame maleho doma spinka snami,vedla nas a ked ho dam do postielky place bo chce hajat snami a ten pocit je na nezabudnutie 😵 ..a vy este nespinkate,??

odrik
14. sep 2011

@zabka60
Mas pravdu, nadherny pocit 🙂 ! Este nespinkame 🙂, ale uz sa chystame a budeme sa este v postielke rozpravat 🙂!

zabka60
14. sep 2011

@odrik mate krasny vztaah a to je velmi dolezite 😵 takk vam prajem krasne sladke snicky..pojdem aj ja pomaly,co tu budem 😲

odrik
14. sep 2011

@zabka60
Aj Tebe zlatko, dobre si oddychni, lebo v piatok mas doma dvoch chlapov 🙂 !!! My este dopapame macacie jazycky, umyjeme zubky a na usko 🙂 !

zabka60
14. sep 2011

@odrik dakujem,idem ja naberat energie a hugacakovat,aby nam aj pocasicko vyslo a mohli sme ist niekam na vyletik 😉 ozveme saa sladke sny macicky mnam 😝

lolitka25
15. sep 2011

Dobre ranko kocky moje,
Bola som si po papierik, mam latentnu hypotyreozu, TSH 3,03 ... zasla som aj k dokymu s nim, opat mi brali krvicku tak uz moje ruky su dopichane ako keby som bola narkoman 😀 Zajtra alebo v pondelok budu vysledky a tak sa uvidi aku liecbu mi stanovi. Urobil aj ultrazvuk stitnej zlay, nie je nastastie zvacsena,ani uzlinata.
Mate aj vy nieco nove?

zabka60
15. sep 2011

@lolitka25
@lolitka25 bre rankoo..no vidis to je dobre...to si na tom presne ako ja,aj ja mam taku hodnotu a tiez aj sono je dobre,ze sa nezvacsuje 😉 ...som ti vravela,ze bude dobree....a lieciky este nemas??

lolitka25
15. sep 2011

@zabka60 nemam este nic, ten lekar si tiez bral krv a az zajtra alebo v pondelok mam zavolat o vysledky a zrejme az potom budu lieciky.... ty co a kolko beries? Ta hodnota sa prilis vymyka norme alebo nie?

odrik
15. sep 2011

@lolitka25
Ahoj pokladik!!! My tu mame statny sviatok tak oddychujeme 🙂! Vidis, a Ty behas po doktoroch ☹ ! Ale aspon si spokojnejsia, este pockas na vysledky a bude dobre 🙂 !

odrik
15. sep 2011

@zabka60
Dobre ranko, ako si sa vyspinkala??? Dufam, ze silno, mocno, kedze zajtra mas dvoch chlapov doma a na to treba energiu 🙂 !!!

lolitka25
15. sep 2011

@odrik joj ja som stastna, ze tu nie je volno... od vcerajsich nervov by som sa zcvokla 🙂 a okrem toho som este nezamestnana, tak mam volna az az 🙂

zabka60
15. sep 2011

@lolitka25 lieky sa volaju L-thyroxin a ja mam 50-tku a jednu rano nalacno a po polhodine sa musis najest....no tak ked bude mat vysledky ti urci davku,nebojkaj a sme uuplne v norme 😉
@odrik 😵 bre rankooooo mojka,ale celkom fajn,ani neviem ako som na usko padla 😀 opravuju nam kablovku koli digi,tak cely mesiac mame zrnite programy a niekedy su aj cely den vypadnute,takze dnees cely den dvd,este,ze vymysleli taku techniku bo neviem 😀 vy vyhajkany???zaklady vykopane??? 😀 😀

odrik
15. sep 2011

@zabka60
Nerob si Ty zo mna srandu, dieta moje 🙂 🙂 🙂??? Vyspali sme sa super, tatik prisiel po sluzbe, tak teraz spi, bo v noci nespal vobec, celu noc operovali ☹! Nejaky pako sa strelil do hlavy ! Sam seba! Hruza! Tak Ty len pekne zober konecne nejaku knizku a ciiiiiiiitaj 🙂!!! Na obed pojdeme k svokre, vari nas nemec 🙂!

odrik
15. sep 2011

@lolitka25
Aj ja si prosim volna az, az 🙂!!! Niekedy som taka unavena z robotky, ze by som potrebovala aspon na rok nic nerobit 🙂! No a v mojom veku by som si to aj zasluzila, co povies???

lolitka25
15. sep 2011

@odrik kludne by som s tebou menila zlatko, ja uz som z 3 mesiacov nicnerobenia megaunavena 🙂
@zabka60 ako v norme ked nieco nie je oki ? keby sme boli v norme nemusime chodit k dokymu 🙂 ci nie?

zabka60
15. sep 2011

@odrik 😀 ja ta taak rada podpichujem 😀 ...no som zvedava co vam nemec navari,eeeej nami nami 😀 no mala by som nejaku knizku prefuknut od prachu..
@lolitka25 jasne,ze ok to nieje,ale bud rada,ze si v norme,bo keby si nebola,museli by ta bud operovat a stitku vybrat,abo neviem co este,nechcem ta zas strasit,jednoducho sme chore 😢 ,ale sme norme 😀

lolitka25
15. sep 2011

@zabka60 chora v norme.. ale suprovo to zneje vsakze 🙂 Pekny slovny zvrat... ako ked vonku je pekne škaredo.... 🙂 Snáď aj dnešná krvička bude chorá v norme a čoskoro budeme guľatieť...

zabka60
15. sep 2011

@lolitka25 😀 nooo cely tento priispevok znel pekne skaredo 😀 takze urcite sa budeme pekne gulatieeet

lolitka25
15. sep 2011

@zabka60 normalne sa vyskieram na monitor 🙂 uplne mi to zlepsilo naladu....

odrik
15. sep 2011

@lolitka25
Dohodnute, menime 🙂! Zajtra balim kufre do Nemecka a Ty bal na Sk!!! No ste vy babule teda super chorozdrave v norme 🙂!

zabka60
15. sep 2011

@lolitka25 😵 to je supeeer,v tom bol zaaamer 😉 ....a manzel pracuje tiez v nemecku???teda aspon on 😀 😀 ....co tak ste odisli do nemecka,?

zabka60
15. sep 2011

@odrik 😀 nooo ako nam je dobre,ze....ani dokinovia nam to tak nevysvetlia,ako si to my same povieme 😉 ..

odrik
15. sep 2011

@zabka60
Uvidime, ani len netusime, snad to bude jeditelne 🙂 !!! Zober nejaku romantiku a ciiiitkaj odusu 🙂 !

zabka60
15. sep 2011

@odrik zacme citat,az ked sa konecne jedneho krasneho dna dozviem,ze budem maminka,inak sa mi neoplati rozcitavat knihu,bo to by som jednu stranku citala mesiac,kedze pridem s prace ako zbity pes,umyt,najest a spat 😀 no a kedze tohtomesacne vyhliadky nevyzeraju ruzovo,takze este nejdem hrabkat v domacej kniznici 😒

tinka9075
15. sep 2011

ale ste tu toho popisali idem čitat ja mam dnes veget je sviatok tak sviatkujem len som dala prat a uvarim a viac nič 🙂

lolitka25
15. sep 2011

@zabka60 ano manzel pracuje v Nemecku a ja som po skonceni skoly prisla tu... sice s mojim odborom sa tu neuchytim, ale snas si nieco najdem... vsak tu nie sme ze natrvalo...