icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

alceola
14. sep 2011

@lolitka25 vidis jasne ze 37,2.-))

alceola
14. sep 2011

@zabka60 je to ozaj, ze velmi taka prijemna kombinacia, skvely napad a inspiracia zaroven....super , ale myslim, ze na toto musi byt talent!!

zabka60
14. sep 2011

@alceola naaa teda co mylis ja niesom ziadne beeecko 😝 😀 ...mna vzdy bavilo kombinovanie a premienanie nabytku,aj doma uz cakaju,ze raz pridu a vsetko bude hore nohami,bo ked ma to chyti tak seecko zacnem presuvat,vymienat,natierat atd 😀

lolitka25
14. sep 2011

@zabka60 jasne, dam zajtra vediet co mam na papieriku.... a na kedy som obj.

zabka60
14. sep 2011

@lolitka25 dobjeee,len nech sa tam o teba staraju..... 😉

odrik
14. sep 2011

@zabka60
Dakujem moja! To mas velku pravdu, veru, veru som ja z inej eeeeery 🙂 ! Neviem, ci z lepsej, neviem, ci z horsej, ale urcite inej 🙂 ! Ale kd vravis, ze uz budem len krajsia a krajsia, tak mi je ta era uplne jedno 🙂 !!!

zabka60
14. sep 2011

@odrik mojka myslim,ze si z lepsej ery,bolo to vtedy vsetko inak,troska zlozitejsie,ale jednoduchsie zaroven,aspon podla mna...no ale premyslam ti az mi z hlavy pary idu a neviem ci ty este mozes byt krajsia,to uz nembudes pani doktorka,ale slecna modelka 😅

odrik
14. sep 2011

@zabka60
Dakujem za opytanie, Simonko sa ma supeeeeeeer!!! Je strasne spokojny a zatial sa mu dari 🙂!!! Tak mame z neho radost 🙂 !

odrik
14. sep 2011

@zabka60
Joooooj zlatko, dakujem za krasne komplimenty, az sa cervenam 🙂 !!! Ale mas pravdu veliku, "moja" era bola predsa len jednoduchsia! Ale som rada, ze je aj tato, lebo mam Teba 🙂 !!!

zabka60
14. sep 2011

@odrik 😵 moooja,si ma potesila...a veru,my sme na tom este dobre,ale co nase deti a ich deti,budu to mat velmo tazke,ani si neviem predstavit este horsiu dobu od tejto ☹ ....noa co nemec uz poopravoval co mal,aj nemal?? 😀 sa mu pekne zavdac a ked bude babulko,budu kraasne nemecke darceky 😅

zabka60
14. sep 2011

@odrik @lolitka25 baby a kde nam zmizla @domkalaky???ja si myslim,ze sa sem k nam uz nevrati,aj ked nevedno,co sa udialo 😔 ...@eviq draha moja si tuuuuu,ty spion 😀 idem testovaaaat,ak sa neukazes 😀

eviq
14. sep 2011

@zabka60 Zlataaa...si ma rozosmiala 😀 😀 😀

odrik
14. sep 2011

@zabka60
No porobil vsetko, sme sa navecerali, teraz si cosi robi na notebooku. A nahovara svokru, ze uroia v zahradke altanok 🙂 ! On si vsetko predstavuje jak hurvinek valku 🙂 !

zabka60
14. sep 2011

@eviq 😀 som vedela,ze prides,ked ta vystrasim 😀 ..ako sa mas moja draha???

zabka60
14. sep 2011

@odrik 😀 tak altanok,hej 😀 😀 😀 ..takze to je taky sikovny host do domu co ta nenecha vydychnut a len spekuluje,ako by ti dal dom hore nohami 😀 ...zajtra ste domka co,vsak velky sviatok je,no mate sa naco tesit,mozno uz rano zacne kopat zaklady na bazen 😀

eviq
14. sep 2011

@zabka60 Boli ma brusko, lezim, zacala som brat antibiotika ☹ dufam ze to skoro prejde..

zabka60
14. sep 2011

@eviq 😕 antibiotika??a preco???co si chorucka??,ci to po kyrete 😢 ..moja uz sa nam pekne uzdrav,nech ti je uz len lepsie

odrik
14. sep 2011

@zabka60
Jeeeejda moja ani to nekric, lebo ked Ta nas nemec zacuje, zacne este teraz 🙂 !!! Co zajtra planujete?

odrik
14. sep 2011

@eviq
Ahoj pokladik!!! Myslim na Teba a citam, ze musis papkat Atb. Preco moja???

zabka60
14. sep 2011

@odrik 🤐 uz som ticho....no zajtra je draago v praci,vymenili im to,piatok je doma a straaasne potesujucu spravu mi dal,ze budeme v piatok s drobcooom az doo vecceraaaaaa 😵 taka som stastna,vcera sme ho stretli a ked nas zbadal sa rozpistal a taake behy za nami sa na nas vrhol ako puma na maso 😀 maaznacik moj,dufam,ze aj ja sa dockam tak uzasneho synna,ktory ma bude tak lubit a my budeme lubit jeho...a vy????ten bazen 🤐 😀

tinka9075
14. sep 2011

@eviq čo sa ti porobilo ked berieš antibiotika dufam že to nie je nič važne a skoro sa uzdraviš 🙂

odrik
14. sep 2011

@zabka60
Tak to sa tesiiiiim!!! Budete mat veselo 🙂 ! Das pokoj s tym bazenom 🙂 !!! Ved mame 🙂 ! Sice len taky obycajny, ale uz je vycisteny a na zimu nachystany 🙂. Zajtra si pospinkame, dnes budem spat so Simonkom 🙂, lebo tatik sluzi. A na obed ideme k svokre, no a cele popoludnie budeme so svokrou a s krstnym! Uvidime, co vymyslime!

zabka60
14. sep 2011

@odrik no to budeme mat kraaasne a vecer zas budeme smutit 🤐 ....noo,tvoj proogram vypada zaujimavo 😅 neviem,ci dobre,ci zle 😀 kazdopadne,si to skus uzit a nabrat silu cez noc od synaacika 😉

frca
14. sep 2011

@zabka60,jej je zlata,taky drzy vyraz ma🙂no dnes som robila test a nic😒Kaslem nato,idem si uzit na chatu😀

zabka60
14. sep 2011

@frca no vsak aj je svinucha 😠 ..mojka ja som ti vravela,ze je skorooo,ked cakkas este mrsku viees,ale tak neviem,ale myslim,ze par nevinnych poharikov ti neublizi 😅 ,uznaj sama,ako uznas za vhodne

odrik
14. sep 2011

@zabka60
To vies, ze naberiem 🙂 ! Lasku moju malu si vzdy vedla seba v postielke vychutnam, uz ma 11 rokov a neviem, kolko to este vydrzi 🙂 !

frca
14. sep 2011

@zabka60,no ved hej,ale myslim ze to nevyslo,boli ma brucho uz tak na mrchu,mna to vzdy tyzden pred chyti,ale nevadi,buduci mesiac to isti🙂

zabka60
14. sep 2011

@odrik nooo tak 7 rockov este heeej,kym nezacne lezkat vedla neho ina 😅 to by si neverila,mam kolegynu,ktora ma syna vo veku Simka a aj ona aj jej muz aj maly spia spolu od jeho narodenia a maly ani nema svoju izbu,cely zivot spi snimi v manzelskej posteli 😕 akoze ja nechapem,ako sa mozu tak vyspat 😖

zabka60
14. sep 2011

@frca too som rada,ze tak skvelo premyslas 😉 uzi si poriadne na tej chaticke jasne 😉 na nic nemysli

odrik
14. sep 2011

@zabka60
No to v ziadnom pripade nebude pri mojej laske lezkat ina 🙂 !!! Ked bol malinky, povedal, ze sa ozeni iba so mnou, a ja s tym pocitam 🙂 ! No vidis, vselijako ludia riesia male byty 🙂 🙂 🙂 !!!