Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
Dobre ranko kocky moje,
Bola som si po papierik, mam latentnu hypotyreozu, TSH 3,03 ... zasla som aj k dokymu s nim, opat mi brali krvicku tak uz moje ruky su dopichane ako keby som bola narkoman 😀 Zajtra alebo v pondelok budu vysledky a tak sa uvidi aku liecbu mi stanovi. Urobil aj ultrazvuk stitnej zlay, nie je nastastie zvacsena,ani uzlinata.
Mate aj vy nieco nove?
@lolitka25 lieky sa volaju L-thyroxin a ja mam 50-tku a jednu rano nalacno a po polhodine sa musis najest....no tak ked bude mat vysledky ti urci davku,nebojkaj a sme uuplne v norme 😉
@odrik 😵 bre rankooooo mojka,ale celkom fajn,ani neviem ako som na usko padla 😀 opravuju nam kablovku koli digi,tak cely mesiac mame zrnite programy a niekedy su aj cely den vypadnute,takze dnees cely den dvd,este,ze vymysleli taku techniku bo neviem 😀 vy vyhajkany???zaklady vykopane??? 😀 😀
@zabka60
Nerob si Ty zo mna srandu, dieta moje 🙂 🙂 🙂??? Vyspali sme sa super, tatik prisiel po sluzbe, tak teraz spi, bo v noci nespal vobec, celu noc operovali ☹! Nejaky pako sa strelil do hlavy ! Sam seba! Hruza! Tak Ty len pekne zober konecne nejaku knizku a ciiiiiiiitaj 🙂!!! Na obed pojdeme k svokre, vari nas nemec 🙂!
@odrik 😀 ja ta taak rada podpichujem 😀 ...no som zvedava co vam nemec navari,eeeej nami nami 😀 no mala by som nejaku knizku prefuknut od prachu..
@lolitka25 jasne,ze ok to nieje,ale bud rada,ze si v norme,bo keby si nebola,museli by ta bud operovat a stitku vybrat,abo neviem co este,nechcem ta zas strasit,jednoducho sme chore 😢 ,ale sme norme 😀
@odrik zacme citat,az ked sa konecne jedneho krasneho dna dozviem,ze budem maminka,inak sa mi neoplati rozcitavat knihu,bo to by som jednu stranku citala mesiac,kedze pridem s prace ako zbity pes,umyt,najest a spat 😀 no a kedze tohtomesacne vyhliadky nevyzeraju ruzovo,takze este nejdem hrabkat v domacej kniznici 😒
ale ste tu toho popisali idem čitat ja mam dnes veget je sviatok tak sviatkujem len som dala prat a uvarim a viac nič 🙂

@zabka60,to ver ze si uzijem🙂tak sa tu majte vsetky,idem buvat,v nedelu sa stavim🙂