icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

odrik
15. sep 2011

@zabka60
Jasne, ze istoooo 🙂! Nemas vychadzky zlatko??? Ked som cakala Simonka, bola som pn cely cas, ved Ty vies, mala som pekne vychadzky. To mi stacilo na prechadzku, maly nakup, a tak 🙂! Vychadzky si urcite dohodni!

zabka60
15. sep 2011

@odrik nemam nemam,ale tak keby som bola na rizikovom,tak urcite,ze musim aj vychadzky mat,ale teraz som si zabudla pyytat vies,ale ked budem pondelok na kontrole sa spytam,ci by mi nedal,ak pojdeme na dalsie iui,bo doma to je o zivot,keby som aspon byvala v domecku,isla by som pekne na zahradku a pohodicka

zabka60
15. sep 2011

babulky,tak ja idem zajtra na didzinuuuu,ale psssst 🤐 ...teraz mi volala kolegynina dcera,ona chodi na sr 2x do roka a to vzdy niekam ideme,booze to bude srandaaaaa,sa tesiim konecne niekam vypadnem a vyrelaxujem sa 😅

odrik
15. sep 2011

@zabka60
No tak krasnu zabavu moja. A vo vsetkej pocestnosti 🙂 !!!

zabka60
15. sep 2011

@odrik 😉 jasneeeee mamii,ako keby som bola pred porodom 😀 😀 ..taak sa tesim bo som nebola nikde ani nepamatam a konecne troska odreagujem....rano o 7 idem po maleho a do vecera do 19 budeme spolu a potom na disco disco,no jaky mam ja zaujimavy vikend 😉 konecne zmena a dufam,ze bude pokojny aj den aj noc.mojko no ako stes travili den??ako vam navaaril nemec??dalo sa??

odrik
15. sep 2011

@zabka60
Ahoj zlatusik, vsetko OK 🙂! Obed dobry, rajcinkova polievka a do nej kuskus, zaujimava kombinacia 🙂! Knedla, masko a stavicka s petrzlenovou vnatou, tiez zaujimava kombinacia, ale vsetko jeditelne a aj chutne 🙂! Tak dobru nocku, zajtra nadherny dnik, ja musim zarabat korunky ☹!

odrik
16. sep 2011

Krasne ranko a nadherny dnik vsetkym mojim snazilockam 🙂!!! Je piatok, parada! Take sviatky, ako bol vcera, su veeeeeelice vitane 🙂! Dnes vecer budeme trosku oslavovat, mame 16. vyrocie svadbicky 🙂. Idem teda do robotky ☹, ale snad to frisko preleti 🙂!!! Myslim na vas!

alceola
16. sep 2011

@odrik dakujem krasne, ale uz som upadla do beznadeje..nevadi co uz..

alceola
16. sep 2011

@lolitka25 dakujem za povzbudenie, ale co narobim, budem sa stresovat,?nie to mi nepomoze, urcite nie...
iba hlavu hore a ideme dalej, co ma byt bude,a ked nie pojdeme do CAR.-)

alceola
16. sep 2011

@odrik jej tak to je super, gratulujem!! pekne to oslavte...

eviq
16. sep 2011

@zabka60
@odrik
@tinka9075 bolelo ma brusko, tak mi dali ATB, ale uz je to lepsie, ale normalne dost citim vajecniky, predtym som to takto nemavala...mozno je to znak ze sa hoja rany alebo mozno uz mam ovulku, ktovie... 😒

lolitka25
16. sep 2011

@odrik blahozelam zlatucik a poriadne to oslavte.

lolitka25
16. sep 2011

@eviq uz je ti lepsie poklad?

eviq
16. sep 2011

@lolitka25 uz hej, v pondelok a utorok som mala dost velke bolesti a potom mi napadlo, ze vysadim alchemilkovy caj, pila som ho uz tri tyzdne a potom tie bolesti prestali, neviem, ci to nejako suviselo, ale hlavne, ze uz je to lepsie...dnes je 23 den po kyrete, uz keby prisla mrcha, nech nabehnem na normalny cyklus...a ty ako? kedy mas tu hysteroskopiu?

lolitka25
16. sep 2011

@eviq mala som ju mate ten tyzden, ale pri predoperacnych mi povedali, ze prave ovulujem, tak sa to odklada az ked dostanem mrchu.... (aj tak dufam, ze uz nedostanem a budu // 🙂 )
Som rada, ze ti je uz lepsie.

eviq
16. sep 2011

@lolitka25 tak dufame, ze budu // a uz nebude potrebna!! 🙂 ako ste sa mali na dovolenke?

zabka60
16. sep 2011

@odrik eeej pana tak vsetulonko najlepsie k vyrociuuuu 😵 pekne oslavte a zamieste 😀 ...my dnes zas negativny test uz sme zmiereny na druhe kolo,a hlavne som si konecne priznala,ze sme len obycajny a dobry ludia a takym nikdy nic nevyjde 😠 @eviq eej spionka,ja som pila alchemilku tyzden a curala som velku pardubicku a tak alchemilka plava v kanali 😀 nidky viac,su aj lepsie prostriedky na vyliecenie ako cikajuci cajik 😉 a myyslim,ze mas ovulku,ked ta bolia vajkaaa a ak je ovu uz si isto zahojena a coskoro dojde mrchaaaaa

lolitka25
16. sep 2011

@eviq vyborne sme sa mali... hned by som sla spat 🙂 vyborne sme si oddychli....
@zabka60 zabiatko uz ziadne testy... zbytocne ta stresuju...

zabka60
16. sep 2011

@lolitka25 ano presne uz ziadne testy este tam je jedn mozno bude vitazny 😀 jasne ze nebude,nechame ho odlozeny na druhe kolo,uvidime co dalej,dnes idem vecer von sa troska vyventilujem

lolitka25
16. sep 2011

@zabka60 nezufaj, bude vitazny, tak v utorok, len klud 🙂

lolitka25
16. sep 2011

Kocky kde ste sa stratili? Uz vikendujete?

odrik
16. sep 2011

@zabka60
Dakujeeeeem zlatko!!! Ty uz prosim Ta netestuj, dnes si uzi maleho, a potom vecer didzinu 🙂!

lolitka25
16. sep 2011

@odrik ahoj pokladik, aky mate plan na oslavu s manzelikom? prezrad nam 🙂

odrik
16. sep 2011

@lolitka25
Dakujeeeeeem!!! Prave som dorazila z robotky 🙂! Pojdem o chvílu na hip-hop, nech som vecer na oslavu šik 🙂!

odrik
16. sep 2011

@lolitka25
No ved sama neviem, ci nejaka dobra vecera v restauracii abo domka pri svieckach 🙂! Nas Simonko rano zahlasil, ze na oslave nesmie chybat 🙂, tak budeme traja 🙂!

lolitka25
16. sep 2011

@odrik 🙂 no vidis... tak romantika v trojici a miesto nie je podstatne, hlavne ze tam budes mat oboch svojich chlapov

odrik
16. sep 2011

@lolitka25
Jasne 🙂 !!! Ved uvidime, mozno nas tatik niecim prekvapi 🙂 !

zabka60
16. sep 2011

ahojte kocky,takze mrcha poslala spravu v bolesti prs a to ja uz pozam,ako to je 😠 v pondelok ak nie skor je tu ako na koni..no s certom sme boli kade tade,aj ssme mu nakupili oblecenie a baviacky a on je stale nevdacny a nervoozny dnes cely den a ja uz neevladzem,neviem co mu je ☹ na diske si ja pekne lahnem niekde pod stol a zaspim,bo som taka unavena,ze ani neviem ako sa volam...pekny vecer moje milovane 😵

tinka9075
16. sep 2011

@eviq dufam že ti to rychlo prejde a liečiky pomôžu 🙂

tinka9075
16. sep 2011

@odrik len si pekne oslav vyročie my sme tiež oslavovali 16 rokov ale v maji bože to už je večnost tak dlho s jednym chlapom mne to pripada že sme spolu už 30rokov 🙂