Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@odrik nemam nemam,ale tak keby som bola na rizikovom,tak urcite,ze musim aj vychadzky mat,ale teraz som si zabudla pyytat vies,ale ked budem pondelok na kontrole sa spytam,ci by mi nedal,ak pojdeme na dalsie iui,bo doma to je o zivot,keby som aspon byvala v domecku,isla by som pekne na zahradku a pohodicka
babulky,tak ja idem zajtra na didzinuuuu,ale psssst 🤐 ...teraz mi volala kolegynina dcera,ona chodi na sr 2x do roka a to vzdy niekam ideme,booze to bude srandaaaaa,sa tesiim konecne niekam vypadnem a vyrelaxujem sa 😅
@odrik 😉 jasneeeee mamii,ako keby som bola pred porodom 😀 😀 ..taak sa tesim bo som nebola nikde ani nepamatam a konecne troska odreagujem....rano o 7 idem po maleho a do vecera do 19 budeme spolu a potom na disco disco,no jaky mam ja zaujimavy vikend 😉 konecne zmena a dufam,ze bude pokojny aj den aj noc.mojko no ako stes travili den??ako vam navaaril nemec??dalo sa??
@zabka60
Ahoj zlatusik, vsetko OK 🙂! Obed dobry, rajcinkova polievka a do nej kuskus, zaujimava kombinacia 🙂! Knedla, masko a stavicka s petrzlenovou vnatou, tiez zaujimava kombinacia, ale vsetko jeditelne a aj chutne 🙂! Tak dobru nocku, zajtra nadherny dnik, ja musim zarabat korunky ☹!
Krasne ranko a nadherny dnik vsetkym mojim snazilockam 🙂!!! Je piatok, parada! Take sviatky, ako bol vcera, su veeeeeelice vitane 🙂! Dnes vecer budeme trosku oslavovat, mame 16. vyrocie svadbicky 🙂. Idem teda do robotky ☹, ale snad to frisko preleti 🙂!!! Myslim na vas!
@lolitka25 uz hej, v pondelok a utorok som mala dost velke bolesti a potom mi napadlo, ze vysadim alchemilkovy caj, pila som ho uz tri tyzdne a potom tie bolesti prestali, neviem, ci to nejako suviselo, ale hlavne, ze uz je to lepsie...dnes je 23 den po kyrete, uz keby prisla mrcha, nech nabehnem na normalny cyklus...a ty ako? kedy mas tu hysteroskopiu?
@odrik eeej pana tak vsetulonko najlepsie k vyrociuuuu 😵 pekne oslavte a zamieste 😀 ...my dnes zas negativny test uz sme zmiereny na druhe kolo,a hlavne som si konecne priznala,ze sme len obycajny a dobry ludia a takym nikdy nic nevyjde 😠 @eviq eej spionka,ja som pila alchemilku tyzden a curala som velku pardubicku a tak alchemilka plava v kanali 😀 nidky viac,su aj lepsie prostriedky na vyliecenie ako cikajuci cajik 😉 a myyslim,ze mas ovulku,ked ta bolia vajkaaa a ak je ovu uz si isto zahojena a coskoro dojde mrchaaaaa
Kocky kde ste sa stratili? Uz vikendujete?
ahojte kocky,takze mrcha poslala spravu v bolesti prs a to ja uz pozam,ako to je 😠 v pondelok ak nie skor je tu ako na koni..no s certom sme boli kade tade,aj ssme mu nakupili oblecenie a baviacky a on je stale nevdacny a nervoozny dnes cely den a ja uz neevladzem,neviem co mu je ☹ na diske si ja pekne lahnem niekde pod stol a zaspim,bo som taka unavena,ze ani neviem ako sa volam...pekny vecer moje milovane 😵

@zabka60
Jasne, ze istoooo 🙂! Nemas vychadzky zlatko??? Ked som cakala Simonka, bola som pn cely cas, ved Ty vies, mala som pekne vychadzky. To mi stacilo na prechadzku, maly nakup, a tak 🙂! Vychadzky si urcite dohodni!