Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@tinka9075
Ja Ti k tomu drzim vsetky prsteky a prajem vela, vela stastia !!! Mne uz skoncila aj tretia popotratova mrska, ale nic z toho, kym nemam zelenu od pani primarky hematologicky ☹ !!! A uz to asi do rozumneho veku ani nestihnem, pretoze to u nas tu nejde tak rychlo, ako by sme chceli. Ale ja mam to stastie, ze jedno dietatko mam. A poviem Ti, tiez velmi vymodlene, skoro cely cas nemocnicne ☹, ale je tu uz 11 rokov s nami 🙂 !!!
ahojte poklady moje,tak ja som sa teraz prebrala k zivotu,po vcerajsej zabave,pekne som si vyvarik dala a odpocivam,aj moj drahy este spinka,takze vikend budeme pekne lezkat v postielke a odpocivat 😀 ale bolo uuuzasne,posedeli sme,dala som si mojitko(samozrejme nealko),mnami taku som mala nan chut no a potom sa konecne rozbehla zabava,joj,konecne som aspon na par hodin vypla 😉 a zevraj o tyzden znovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a chceme ist aj do polska do osviencimu,vzdy som sa tam strasne chcela ist pozriet,dufam,ze nam to vyjde 😉 @odrik mojka ako dopadlaaaa oslava vyrociaaaaaa,tesim sa co mi napises 😵 @kyra30 @lolitka25 @monkri a vy ste kam zmizliiiiiiiii 😕
@zabka60
Nooooo teda 🙂!!! Tak sa tesim, ze si sa dobre zabavila 🙂!!! My sme pekne oslavili s vinkom a dnes sme boli na pekny obedik spojeny s milym nakupom v Kike. Kupila som si postelnu bielizen, pekne salocky a uzasne lehatko na terasku straaaaasne zlacnene 🙂 !!! Zajtra hlasia pekne, budem sa opalovat na novom lehatku 🙂 !
@odrik no supeer,aj ja mam v plane ist si kupit nejake postelne pradielko bo uz nemame take pekne vsetko to posedlo,tak aspon jedny dve do supravy 🙂 ...teraz ideme do mirage do kinaaa,ideme ssa baaaat 😕 😀 ...konecne vikend plny programu a niee len sedenia a lezania na posteli a chmurne myslienky 😉 tak so uzivajte vecera a jeden druheho 😵
@looola manzel odisiel na 6tt do zahranicia a ked sa vratil sa nam to podarilo.Ked bol prec nastali mi ine starosti a nejako som sa nezapodievala babatkom.Ako naschval v jeho nepritomnosti sa mi pakazila pracka,2x mi naburali auto.Pokazil sa pc,mobil som spachla do wc 😀 a ked sa vratil ,tak do 3ch mesiacov som ostala tehotna...Myslim si ze vsetko so vsetkym suviselo 😉
Ajojte poklady.nejde nam net,neviem co sa deje a tak som sem nakukla cez mobil.vcera sme sa nakoniec nebali bo sa nam nechcelo citat titulky a tak sme boli na slovensku premieru mrtvola musi zomriet a vrele odporucam.uzasny film.potom sme este skocili na jeden drink a isli sme domkov dnes uz ale relax,odpocinok.

@tinka9075 dakujem 🙂