icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

eviq
16. sep 2011

@tinka9075 dakujem 🙂

odrik
16. sep 2011

@tinka9075
Dakujeeeeem moja!!! Veru, cela vecnost 🙂 ! Asi budeme mat stastnu sestnastku, dnes je 16-teho a mame 16-te vyrocie 🙂 ! A Ty len s chlapom chlapatym pekne vydrz eeeeeeeste dlho 🙂 !!! Az do konca 🙂 !

tinka9075
16. sep 2011

@odrik ved ja som rada že ho mam kto by to všetko so mnou prežival tie stresy čo som mala a ešte dietatko a budem štastna 🙂

odrik
16. sep 2011

@tinka9075
Ved aj ja 🙂 !!! Neboj, pride aj dietatko a uz bude vase stastie nekonecne 🙂 !!! Az za vesmiiiiiiiiiir 🙂 !

tinka9075
16. sep 2011

@odrik no ved ja sa už tak tešim ked budem mat babo ked len jedno ale bude naše a vždy mu budem hovorit že je naše vymodlene 😉

odrik
16. sep 2011

@tinka9075
Veru vymodlene a ja Ti ho zo srdiecka zelam 🙂 !!!

tinka9075
16. sep 2011

@odrik treba verit že babo pride a ja tomu verim tak sa mi to splni 🙂

odrik
16. sep 2011

@tinka9075
To je kraaaaasne!!! Si uzasne pozitivna a skvela zienka 🙂!!! Hned si mi zdvihla hlavku !!!

tinka9075
16. sep 2011

@odrik musim mysliet pozitivne ved po tom čo som si prežila 😢 ja musim ist dalej ved chcem byt mamou tak to ma ženie vpred a neprestanem kym nebudem držat v naruči svoje dieta a poviem mu ja som tvoja mama 🙂

odrik
16. sep 2011

@tinka9075
Ja Ti k tomu drzim vsetky prsteky a prajem vela, vela stastia !!! Mne uz skoncila aj tretia popotratova mrska, ale nic z toho, kym nemam zelenu od pani primarky hematologicky ☹ !!! A uz to asi do rozumneho veku ani nestihnem, pretoze to u nas tu nejde tak rychlo, ako by sme chceli. Ale ja mam to stastie, ze jedno dietatko mam. A poviem Ti, tiez velmi vymodlene, skoro cely cas nemocnicne ☹, ale je tu uz 11 rokov s nami 🙂 !!!

tinka9075
16. sep 2011

@odrik tak treba počkat kym budu všetky vysledky ok netreba riskovat a ved synček ti robi radost a ked sa babo podari tak to ti už pomôže.aj mne doktor povedal že ked budem tehotna tak asi budem viac v nemocnici ako doma ale nevadi pre dietatko spravim čokolvek 🙂

katkafs
16. sep 2011

@eviq ahoj, ako sa mas ? Dufam ze uz lepsie, teraz som citala temu ohladom hemat.vysledkov tak som zistila ze si z Kosic ako ja 🙂 Drzim Ti palce nech vam to uz vyjde 😵

odrik
16. sep 2011

@tinka9075
🙂!!! Tak si drzime palceky 🙂! Ved kremese cakaju 🙂!!!

tinka9075
17. sep 2011

@odrik jasne ved kremeše čakaju na nas tehulky 🙂

zabka60
17. sep 2011

ahojte poklady moje,tak ja som sa teraz prebrala k zivotu,po vcerajsej zabave,pekne som si vyvarik dala a odpocivam,aj moj drahy este spinka,takze vikend budeme pekne lezkat v postielke a odpocivat 😀 ale bolo uuuzasne,posedeli sme,dala som si mojitko(samozrejme nealko),mnami taku som mala nan chut no a potom sa konecne rozbehla zabava,joj,konecne som aspon na par hodin vypla 😉 a zevraj o tyzden znovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a chceme ist aj do polska do osviencimu,vzdy som sa tam strasne chcela ist pozriet,dufam,ze nam to vyjde 😉 @odrik mojka ako dopadlaaaa oslava vyrociaaaaaa,tesim sa co mi napises 😵 @kyra30 @lolitka25 @monkri a vy ste kam zmizliiiiiiiii 😕

odrik
17. sep 2011

@zabka60
Nooooo teda 🙂!!! Tak sa tesim, ze si sa dobre zabavila 🙂!!! My sme pekne oslavili s vinkom a dnes sme boli na pekny obedik spojeny s milym nakupom v Kike. Kupila som si postelnu bielizen, pekne salocky a uzasne lehatko na terasku straaaaasne zlacnene 🙂 !!! Zajtra hlasia pekne, budem sa opalovat na novom lehatku 🙂 !

zabka60
17. sep 2011

@odrik no supeer,aj ja mam v plane ist si kupit nejake postelne pradielko bo uz nemame take pekne vsetko to posedlo,tak aspon jedny dve do supravy 🙂 ...teraz ideme do mirage do kinaaa,ideme ssa baaaat 😕 😀 ...konecne vikend plny programu a niee len sedenia a lezania na posteli a chmurne myslienky 😉 tak so uzivajte vecera a jeden druheho 😵

odrik
17. sep 2011

@zabka60
No len sa pekne bojte, potom sa k sebe pekne tulkajte 🙂 !!! Tiez si pekne vikendik uzivajte 🙂 !!!

monkri
17. sep 2011

@zabka60
@odrik ahojte som tu ale som ko štvrtok som bola na dedinskej oslave piatok som malovala bránu dnes som bola v kine večer a zajtrá idem na hody tak že stále niekde a nie doma tento víkend je super ,musím si vás prečítať čo máte nového 😉

odrik
17. sep 2011

@monkri
Citaj zlatko, citaj 🙂 !!! Aj my mame teraz taky ulietany zivot, ze neviem, kedy pristneme 🙂 ! Stale sme niekde, len nie doma, vsetko robim v letku! Ale to tusim mame takto vsetky 🙂 !

monkri
17. sep 2011

@odrik no cítam ale je toho moc a už sa my moc nechce čítať ,no teraz lietáme kým je ešte teplúčko potom budeme doma v teplučku a budeme sa snažiť zase 😉

odrik
17. sep 2011

@monkri
Tak veru, je este krasne, tak si to vychutnavame 🙂 !!! A Tebe potom pride manzelik a v uprsanom pocasi budete len a len v postielke 🙂 !!!

monkri
17. sep 2011

@odrik presne tak moja budeme sa snažiť pekne zase a do vianoc musíme byť tehu ved ideme na krémeše nie všetcia 😉

odrik
17. sep 2011

@monkri
Kremese, traste sa 🙂 !!! Lebo ked tam nabehne tolko tehuliek 🙂 !!! Aaaaaaleluja 🙂!

p.j.jacky
18. sep 2011

@looola manzel odisiel na 6tt do zahranicia a ked sa vratil sa nam to podarilo.Ked bol prec nastali mi ine starosti a nejako som sa nezapodievala babatkom.Ako naschval v jeho nepritomnosti sa mi pakazila pracka,2x mi naburali auto.Pokazil sa pc,mobil som spachla do wc 😀 a ked sa vratil ,tak do 3ch mesiacov som ostala tehotna...Myslim si ze vsetko so vsetkym suviselo 😉

zabka60
18. sep 2011

Ajojte poklady.nejde nam net,neviem co sa deje a tak som sem nakukla cez mobil.vcera sme sa nakoniec nebali bo sa nam nechcelo citat titulky a tak sme boli na slovensku premieru mrtvola musi zomriet a vrele odporucam.uzasny film.potom sme este skocili na jeden drink a isli sme domkov dnes uz ale relax,odpocinok.

tinka9075
18. sep 2011

@zabka60 tak len pekne odpočivajte a relaxujte ved nedela je ako stvorena na odpočinok.mrcha už prišla tak potom začnem papat clostik a potom šup na iui tešim sa snad sa podari a ak nie pôjdem druhy krat 🙂

tinka9075
18. sep 2011

@monkri jej ty maš aky pekny vikend hody si uži a ako manželik kedy pride no veru sa musime poponahlad aby sme boli na vianoce tehulky a išli na kremeše 😎

zabka60
18. sep 2011

@tinka9075 moc ti budem drzat palceky a urcite sa zadari.my pojdeme na druhy pokus.ak nam to nevyjde ani na druhy krat dame si oddych..

tinka9075
18. sep 2011

@zabka60 no ved uvidime ked sa to ma podarit tak sa podari ked nie idem na druhy pokus možno sa tam aj stretneme a pôjdeme v jeden den na iui a podari sa a budeme obe tehulky 😉