icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

alceola
18. sep 2011

tak baby nie len mcha dosla presne ako ma prist, a este aj antiobitika do toho, zapal pluc🙂 taka som rada..a to som mala ist dnes do bbm chvalabohu nejdem...ako pokracuje nedela? ja idem pred telku a dnes nic nerobim..

zabka60
18. sep 2011

@tinka9075 ako ti to vychadza???ja od zajtra mrchaa a 10dc foliky a potom iui neviem na kolky den to vyjde
@alceola moje zlatko a ty si chore???zapal pluc 😕 kde si to nachytala pre paaana,tak sa pekne liec teda nech si co nasjkor zdrava a mozes snazit dalej 😉 ja ocakavam zajtra mrchu,tak ma vsetko uz boli 😢 co uz ideme do druheho kola 😢 ak nevyjde uz kasleme na to,dame oddych a uvidime hadam sa to podda 😀 a synacik ma este nozku bolavu??

tinka9075
18. sep 2011

@zabka60 na foliky by som mala ist 27 uvidim čo povedia ake budu foliky kedy pôjdem na iui tak sa tešim 😉

alceola
18. sep 2011

@zabka60 neviem sama, ale to je to, ze som uz pred 2 tyzdnami mala horucku a myslela, som, ze to prejde a preslo veru a ukazalo sa to v piatok,ale vcera som este vyvarala, piekla a dnes uz neviem stat z postele.. nevadi, prisla, ale co ma byt to bude....

zabka60
18. sep 2011

@alceola vsak jasne aa si bola a pohotovosti ci kde ti dali lieky???pekne sa liec a odpocivaj

eviq
18. sep 2011

@katkafs ahoj, ano som z ke a dakujem aj ja tebe drzim palce 🙂 lepsie mi velmi nie je, teraz ma dost boli hlavne prava strana...ale mozno je to uz ovulka, uz by bolo na case, som 25. den po kyrete....dlhsie som sa cistila, tak aj mrcha pride asi neskor...

odrik
18. sep 2011

@zabka60
@tinka9075
@alceola
@monkri
Ahojte pokladiky, no vidim, ze super den ☹ ! Ja mam od rana migrenu, lezim v tme a beham na toaletu a spat do postele, taka prava mila migrena ☹! Teraz sa mi trosku ulavilo, natlacila som do seba aspon par lyzic polievky. No katastrofa! Len sa pekne drzkajte a oddychujte, chorobky liecte 🙂 !!!

lolitka25
18. sep 2011

ahojte kocky,ako vikednujete? mne rano bolo nejako blbo, vracala som,ale uz to rpeslo... snad na mna nieco nelezie - hoci teplotu nemam...
a vy co?
@odrik dufam,ze ti uz je lepsie,ja ani neviem co je migrena... ale zrejme nic prijemne....

odrik
18. sep 2011

@lolitka25
Ahoj moja, no nejake virusiky a bakterie nas tu obchadzaju ☹ ! Uz mi je trochu lepsie, zabral druhy Brufen, tak dufam, ze uz bude dobre. Hlavka este trochu boli, ale uz nevraciam. Migrena nech Ta nikdy radsej ani nenavstivi, je to veeeelmi neprijemna vac. U mna sa objavi tak raz za pol roka, ale stoji to za to ☹! A nebudes Ty tehulienka, ked si rano vracala a na chorobku to nevyzera???

zabka60
18. sep 2011

@odrik aale papulka moja a ty mas migrenu?? 😕 ..ti teda nezavidim,ja ju mavam tiez a to je na nevydrzanie,ale po tych rokoch som si zvykla 😅 ...idem za kamoskou na kofcu,sme sa nevideli ani nepamatam,zajtra ma caka konecny verdikt,ale myslim,ze ani netreba kedze citim mrchu na sto honov 😢 ..no nic v utorok volam iscar a objednavam druhe iui 😠 ...uvidime,ake budu foliky,hadam aspon tie nesklamu,a ako minule budu krasne velke a prasknu,ked bude treba,,neviem,kde sa stala chyba 😢 ...ty sa pekne schovaj pod perinku a lezkaj,to treba len vyspat a zajtra pracovat pani doktorka 😅

odrik
18. sep 2011

@zabka60
Jooooj moja, aj ja chcem ist na kofcu!!! Ty este prosim Ta nerob ziadne zavery, zajtra sa uvidi 🙂 ! A az podla toho sa zariadite. Mas pravdu, migrena je potvora velika, nezabera nic, len ju vylezat. Tak idem, nech mozem zajtra pracovat ☹ !

frca
18. sep 2011

Ahojte babule,ste tu toho popisali🙂my sme uz doma,jooj tak bolo fajne,ani domov sa mi nechcelo,a vy co mate nove?

kapralka
18. sep 2011

@mamartinka . Ahoj, len tak si citam prispevky, lebo ta tema sa tyka aj mna. Je to bolestiva tema, ale bohuzial viem o com tu kazda pisete. Tvoj prispevok ma velmi zaujal, pretoze aj ja mam v plane ist na laparoskopiu. Tiez som uz bola na komplet vsetkych vysetreniach, vsetko mam v poriadku, tak isto aj manzel, ale zostava tu este ta laparka. Mala si strach, ked si isla na tu laparoskopiu? Ako to prebiehalo? Citila si nieco, ale ta uspali-narkoza a dalo sa? Ake to bolo ked si sa prebudila? Prosim ta napis mi potrebujem to vediet a psychicky sa na to pripravit. Tym ze ja zijem v zahranici, musim si naplanovat dovolenku a chcela by som prist hned v januari, s tym ze uz budem objednana na urcity datum, ale potrebujem vediet od tych co uz boli na tej laparke, co a ako. Na ako dlho si mam vybavit volno. Stacia aj 2 tyzdne? Lebo som pocula ze sa potom vyberaju stehy? Kolko dni po operacii sa vyberaju stehy? Vopred ti velmi pekne dakujem za odpoved a drzim ti palce, aby si sa cim skor stala maminou. Vela stastia a optimizmu.

monkri
18. sep 2011

@zabka60 moja nepodaril sa pokus? nečítala som príspevky do zadu nemala som kedy práve som prišla s hodou a som ko zajtrá ešte že mám poobednu 😉

@tinka9075 manžel príde koncom oktobra už sa neviem dočkať až sa stretneme na krémešoch 🙂

tinka9075
18. sep 2011

@odrik jaj to ti nezavidim migrena je hnusoby ja som ju tiež často mavala ale nejako to prešlo a naposledy som ju mala asi pred pol rokom dufam že ti to prejde 🙂

tinka9075
18. sep 2011

@monkri ved to prejde a ani sa nenazdaš a manžel bude pri tebe a potom šup na snažilkovanie a dame stretko na kremešoch 🙂

odrik
18. sep 2011

@tinka9075
Dakujem zlatko, uz je dobre 🙂 ! Ja ju tiez mavam tak raz za pol roka, ale stoji to za to ☹ ! Vtedy len tmava miestnost, poloha lezmo a spat! Uz som aj nieco spapala 🙂 ! Aspon polku rozteka s maslom 🙂 !

odrik
18. sep 2011

@frca
Ahoj, len pekne citaj 🙂 !!! No to Ti verim, ze sa Ti nechcelo ist domkov, do reality ☹ !!!

odrik
18. sep 2011

@monkri
Ahoj moja, bola si aj na kolotococh 🙂? Zajtra si aspon rano pospinkas 🙂 !

tinka9075
18. sep 2011

@odrik no to je dobre že sa ti ulavilo ja ked ju mam tak tiež tma ticho a nech mi všetci daju pokoj.mrška dnes dorazila tak 27 idem sono folikuly a potom dufam že iui a len dufat že sa podari 🙂

odrik
18. sep 2011

@tinka9075
No len nech pekne foliky narastu 🙂 !!! Neboj, podari sa 🙂 !!!

tinka9075
18. sep 2011

@odrik ja si nejako verim mam citak že teraz sa to podari musi ved už na to dlho čakam 🙂

odrik
18. sep 2011

@tinka9075
To je dobre, tak to ma byt 🙂! Treba verit, lebo inak by sme to uz vsetky davno vzdali, lenze my sa chceme predsa stretnut na kremesoch 🙂!!!

zabka60
19. sep 2011

@odrik @monkri @alceola @frca ahojte poklady tak ja som skoro celu noc nespala 😢 strasne sny ma trapili 😢 ...kukam telku,ocka ma bolia a na 12.30hod idem k dokimu,som zvedava ci mi aspon sono vezme,kedze na krvicku bude asi neskoro uz 😖 uvidime,este k tomu mame doma tichu domacnost,tuho premyslame,ci oddychneme,abo hned druhe kolo

kyra30
19. sep 2011

@odrik @tinka9075 @monkri @lolitka25 @zabka60 @alceola
Ahojte babenky, tak my sme včera prišli z dovolenky... to ja si budem musieeť zobrať ešte jeden deň dovolenky, aby som si Vás tu počítala 😀 😀 😀 čo ste počarbali. Ako sa máte ? Nepribudla žiadna nová tehuľa ? Hm? Zabka ty jako ? dúfam, že to vínde....dnes by si mala ísť na krv, jak si dobre pamätám...držím palčiaky. Ja som resetnutá úplne, dneska som v práci...ani neviem voco kroco... tak vám píšem. Praha úžasná, Tatry ešte viac...čo vám budem. Ja v našej veci nič nové 😔 , vy ako?

zabka60
19. sep 2011

@kyra30 😵 ahooooj mojka no konecne si sa ukazala,to som rada,ze si si tak kraasne uzila a odpocala urcite,nadychala cerstveho vzduchu tatranskeho 😀 milacik takze ja nic nove a doobeda idem k dokimu na kontrolu,ale testiky ma sklaali na plnej ciare!!!predali mi len jednokolajnickove!!!!!!!!!!!SVINUCHY 😀

frca
19. sep 2011

@odrik,no veru realita,od rana nic ine nerobim len perem,teda pracka🙂@zabka60,tak drzim palce u dokiho nech ti dobru spravu oznami🙂ved ak si este nedostala mrsku tak sanca tam je,ja mam dostat zajtra,a asi aj tak bude uz to citim😒

lolitka25
19. sep 2011

Dobre ranko kocky, @zabka no ako? som cela zvedava a drzim palceky. @kyra vitaj spat medzi nami dievcatami 🙂 som rada, ze si mala krasnu dovolenku.
@odrik ako sa dnes citis? uz ti je dobre?

zabka60
19. sep 2011

@frca
@lolitka25 nooo mam zaludok,ako na vode,brrr,strasne 😝 no vytok nemam ziadny sa cudujem,kedze cakam mrchu,ale prsia ma bolia od piatku ci soboty,ze si ani podprsenku nemozem dat 😢 ..ale odkedy som mala duphaston tak mrcha prisla vzdy na 28dc a vzdy podvecer abo vecer,takze sa este nevzrusujem,ze tu este niejee,ale keby meskala,by som sa nenahnevala,ale utros je nahrada duphiku,takze urcite pride,ak tam nieje tehu,co budem o par hodin dufam urcite vediet

lolitka25
19. sep 2011

@zabka60 drzim prsteky 🙂 myslim na teba...