Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@tinka9075 ako ti to vychadza???ja od zajtra mrchaa a 10dc foliky a potom iui neviem na kolky den to vyjde
@alceola moje zlatko a ty si chore???zapal pluc 😕 kde si to nachytala pre paaana,tak sa pekne liec teda nech si co nasjkor zdrava a mozes snazit dalej 😉 ja ocakavam zajtra mrchu,tak ma vsetko uz boli 😢 co uz ideme do druheho kola 😢 ak nevyjde uz kasleme na to,dame oddych a uvidime hadam sa to podda 😀 a synacik ma este nozku bolavu??
@zabka60
@tinka9075
@alceola
@monkri
Ahojte pokladiky, no vidim, ze super den ☹ ! Ja mam od rana migrenu, lezim v tme a beham na toaletu a spat do postele, taka prava mila migrena ☹! Teraz sa mi trosku ulavilo, natlacila som do seba aspon par lyzic polievky. No katastrofa! Len sa pekne drzkajte a oddychujte, chorobky liecte 🙂 !!!
@lolitka25
Ahoj moja, no nejake virusiky a bakterie nas tu obchadzaju ☹ ! Uz mi je trochu lepsie, zabral druhy Brufen, tak dufam, ze uz bude dobre. Hlavka este trochu boli, ale uz nevraciam. Migrena nech Ta nikdy radsej ani nenavstivi, je to veeeelmi neprijemna vac. U mna sa objavi tak raz za pol roka, ale stoji to za to ☹! A nebudes Ty tehulienka, ked si rano vracala a na chorobku to nevyzera???
@odrik aale papulka moja a ty mas migrenu?? 😕 ..ti teda nezavidim,ja ju mavam tiez a to je na nevydrzanie,ale po tych rokoch som si zvykla 😅 ...idem za kamoskou na kofcu,sme sa nevideli ani nepamatam,zajtra ma caka konecny verdikt,ale myslim,ze ani netreba kedze citim mrchu na sto honov 😢 ..no nic v utorok volam iscar a objednavam druhe iui 😠 ...uvidime,ake budu foliky,hadam aspon tie nesklamu,a ako minule budu krasne velke a prasknu,ked bude treba,,neviem,kde sa stala chyba 😢 ...ty sa pekne schovaj pod perinku a lezkaj,to treba len vyspat a zajtra pracovat pani doktorka 😅
Ahojte babule,ste tu toho popisali🙂my sme uz doma,jooj tak bolo fajne,ani domov sa mi nechcelo,a vy co mate nove?
@mamartinka . Ahoj, len tak si citam prispevky, lebo ta tema sa tyka aj mna. Je to bolestiva tema, ale bohuzial viem o com tu kazda pisete. Tvoj prispevok ma velmi zaujal, pretoze aj ja mam v plane ist na laparoskopiu. Tiez som uz bola na komplet vsetkych vysetreniach, vsetko mam v poriadku, tak isto aj manzel, ale zostava tu este ta laparka. Mala si strach, ked si isla na tu laparoskopiu? Ako to prebiehalo? Citila si nieco, ale ta uspali-narkoza a dalo sa? Ake to bolo ked si sa prebudila? Prosim ta napis mi potrebujem to vediet a psychicky sa na to pripravit. Tym ze ja zijem v zahranici, musim si naplanovat dovolenku a chcela by som prist hned v januari, s tym ze uz budem objednana na urcity datum, ale potrebujem vediet od tych co uz boli na tej laparke, co a ako. Na ako dlho si mam vybavit volno. Stacia aj 2 tyzdne? Lebo som pocula ze sa potom vyberaju stehy? Kolko dni po operacii sa vyberaju stehy? Vopred ti velmi pekne dakujem za odpoved a drzim ti palce, aby si sa cim skor stala maminou. Vela stastia a optimizmu.
@odrik @monkri @alceola @frca ahojte poklady tak ja som skoro celu noc nespala 😢 strasne sny ma trapili 😢 ...kukam telku,ocka ma bolia a na 12.30hod idem k dokimu,som zvedava ci mi aspon sono vezme,kedze na krvicku bude asi neskoro uz 😖 uvidime,este k tomu mame doma tichu domacnost,tuho premyslame,ci oddychneme,abo hned druhe kolo
@odrik @tinka9075 @monkri @lolitka25 @zabka60 @alceola
Ahojte babenky, tak my sme včera prišli z dovolenky... to ja si budem musieeť zobrať ešte jeden deň dovolenky, aby som si Vás tu počítala 😀 😀 😀 čo ste počarbali. Ako sa máte ? Nepribudla žiadna nová tehuľa ? Hm? Zabka ty jako ? dúfam, že to vínde....dnes by si mala ísť na krv, jak si dobre pamätám...držím palčiaky. Ja som resetnutá úplne, dneska som v práci...ani neviem voco kroco... tak vám píšem. Praha úžasná, Tatry ešte viac...čo vám budem. Ja v našej veci nič nové 😔 , vy ako?
@kyra30 😵 ahooooj mojka no konecne si sa ukazala,to som rada,ze si si tak kraasne uzila a odpocala urcite,nadychala cerstveho vzduchu tatranskeho 😀 milacik takze ja nic nove a doobeda idem k dokimu na kontrolu,ale testiky ma sklaali na plnej ciare!!!predali mi len jednokolajnickove!!!!!!!!!!!SVINUCHY 😀
@frca
@lolitka25 nooo mam zaludok,ako na vode,brrr,strasne 😝 no vytok nemam ziadny sa cudujem,kedze cakam mrchu,ale prsia ma bolia od piatku ci soboty,ze si ani podprsenku nemozem dat 😢 ..ale odkedy som mala duphaston tak mrcha prisla vzdy na 28dc a vzdy podvecer abo vecer,takze sa este nevzrusujem,ze tu este niejee,ale keby meskala,by som sa nenahnevala,ale utros je nahrada duphiku,takze urcite pride,ak tam nieje tehu,co budem o par hodin dufam urcite vediet

tak baby nie len mcha dosla presne ako ma prist, a este aj antiobitika do toho, zapal pluc🙂 taka som rada..a to som mala ist dnes do bbm chvalabohu nejdem...ako pokracuje nedela? ja idem pred telku a dnes nic nerobim..