Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@miss_stanya Jasne, diky......aj preto si robim aj tie ovulacne testy....tak to budem vediet s istotou 🙂
Drzim palce, nech to vyjde 🙂
@zuzanka7117
ahoj, pri ovulačných testoch sa nemá používať ranný moč ale popoludňajší... a dve hodinky pred obmedziť príjem tekutín... aspoň mne to tak stále píše v návodoch 🙂
ahoj.....v tych mojich testoch pisu, ze sa moze pouzit hociktory moc, ale aspon 4 hodiny pred tym nesmiem ist na zachod a prijimat vela tekutin......takze v mojom pripade prichadza do uvahy iba rano, ak mam splnit podmienky...... 🙂
@miss_stanya Dakujem ti... 🙂
@katkapapacova my sa stále nevzdávame, nechávame tomu voľný priebeh, snáď to víjde,budeme tomu veriť boli by sme obaja sráááášne šťastní.ale teraz čakáme na príchod vnúčaťa, xixi tak sa zameriame na tú stranu.
@zuzanka7117 držíme 😀 😀 😀
@zuzanka7117 držíme palčeky 😀
dakujeeeeem....🙂
@zuzanka7117 Drzim palceky a aky to mas prosimta ovu testik?Ja idem od soboty skusat ovu testiky tak som zvedava.
tento je Clearblue.......je ich tam 7......je dost drahy, ale jediny co som zohnala........ale ten smajlik stoji za to.....skoda, ze to nie je tehotensky test
@zuzanka7117 To by som aj ja brala keby som uz konecne mala tehu testik pozitivny.Hold musime si pockat.
@mamartinka ja som sa uz 2 krat dockala, ale bohuzial to neskoncilo dobre.... ☹
@katkapapacova Co to vidim v albume?Tak nakoniec to vyslo?Gratulujeeeem ak je to pravda.
@mamartinka ahoj ahoj, no veru vyslo...uvidis aj tebe vyjde, ja som tomu neverila, a vlastne stale sa neviem nejak z toho spamatat...
@katkapapacova Moc ti to prajem a dakujem.Uz si aj u gyn bola ci len tento test si testla zatial.Ej to budu pekne Vianoce.Uz si mozes aj pas zmenit.Davaj pozor na seba.
@mamartinka nebola som este, toto som si testla pre tyzdnom,minulu stredu,dnes som tam volala a tak mam zajtra prist na krvny test, vraj hned bude vysledok, takze tak, ale ja to viem, uz som raz bola tehu viem ake to je, som stale ospala, zvraciam, bolia ma prsniky to nikdy neboleli len v tehu...ako som rozmyslala testnut dnes zas, ale lekaren uz zavreta vydrzim do zajtra.
@katkapapacova Tak snad bude vsetko dobre.Ja teraz frcim na ovu testoch.Tak uvidime co nam to prinesie.Moc ti drzim palceky nech sa to udrzi a nech ste uz aj vy stastny.
@mamartinka dakujem ti, hadam bude vsetko v poriadku, uz ci bude baba abo chalan je mi to fuk len aby sme na rok mohli krstit babenko...
@katkapapacova na to Ti poviem len jedno, príde to keď to budeš najmenej čakať a v tej nejnevhodnejšej chvíli. Nie, že by tom Ti to tak želala, ale u nás to tak platí. Ja som porodila prvé cca 5 rokov po svadbe, t.j. 4 roky sme sa o to usilovne snažili. Druhé o 14 mesiacov, potom 8 rokov antikoncepia, zo zdravotných dôvodov som ju musela prerušiť, a teraz mám 40 rokov a bude tretie. Nesnažili sme sa vôbec, skôr naopak, manžel je vraj neplodný a ja mám nepriechodný jeden vajcovod. Pravdepodobnosť, že žena otehotnie v 40-tke ( teda ak sú obaja manželia v poriadku ) je vraj 1:50 000. V našom prípade je asi väčšia pravdepodobnosť vyhrať športku. 😀 Takže nezúfaj, ak to má byť, bude to. Ja si myslím, že vo väčšine prípadov je to o psychike. Snaž sa na to stále nemyslieť a uvolniť sa, násť si niečo kde prídeš na iné myšlienky, alebo si daj nejaký vysoký cieľ, ktorý chceš dosiahnúť ešte pred tým, ako príde bábo, a ver že príde skôr ako ho dosiahneš. To je Murfyho zákon. My sme začali stavať dom a sťahovali sme sa tam už s 2 deťmi.
@katkapapacova teraz som zistila, že som mala čítať ďalej. Odpoveď som napísala asi po prvých 2 stranách. 😀
Takže, ak to vyšlo, budem držať palce. 😉
@linda40 no ja som podla menzesu asi v piatom tyzdini...tesim sa lebo som to fakt necakala...tiez ideme stavat dom, a pravdepodobne tiez pojeme don aspon traja...
@linda40 dakujem...
@katkapapacova gratulujem 🙂
@katkapapacova Hlavne nech ste z babenkom zdravucky a mozete sa uz teskat aj vy. 😉
@mamartinka dddakujem...
@katkapapacova Sa to tu pomaly snad rozbehne.Dufam ze nas niektoru dalsiu nakazis. 😉
@mamartinka no veru uz sa o to pokusam v lepetene, pridaj sa k nam...LePeTeN

@zuzanka7117 zuzka s tym duphastonom opatrne, ten treba nasadit az po ovulacii... aby ti naopak ovulacii nezabranil. to nacasovanie radsej skontroluj s doktorom 😉