icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

mamartinka
26. apr 2011

@katkapapacova O com to tam je?Som cosi tu zahliadla.

mabumi
26. apr 2011

@linda40 bodaj by si mala pravdu, my už máme hrubú stavbu, no nepomáha 😵
gratulujem k rodinke, to bol môj sen, mať tretie bábo po dlhšom čase 😅 , a ešte k tomu dievčatko, to bude miláčik 😵

linda40
27. apr 2011

Môj sen to nebol, ale čo už. Teraz sa už teším. Manžel o tom sníval, ale aj tak stále tvrdí, že si dával pozor. Tak neviem, kde sa to vzalo.

mabumi
27. apr 2011

@linda40 😀 kde sa to vzalo 😕 ? neverím, že také niečo by sa niekedy mohlo stať aj nám 😵 . my sme si povedali, že ak sa stane zázrak a "rozrodím" sa, tak nech je detí koľko chce, už sa nebudeme tomu brániť 😵 . domček budeme mať dostatočný na veľkú rodinu, len dúfam, že sa v ňom nebudeme naháňať my sami s manželom 😒

linda40
29. apr 2011

@mabumi neboj, neostanete sami. Aj my máme domček dostatočný, ale mojich dvoch by bol plný aj Buckinghamský palác. Ešteže nebývame v činžiaku. Tam keď začali vrieskať obaja naraz, tak došla suseda, že no daj mi aspoň Rolanda na chvíľku. Neviem, či ich nebolo počuť aj do susedného vchodu. To som zvedavá, aké bude toto tretie. Ale oni ho určite nakazia. 😀 Cirkus Humberto u nás. Syn hyperaktívny a dcéra s hyperaktívnym jazykom. S manželom sa môžeme porozprávať len v noci. Aj to sa niekedy z detskej izby ozve odpoveď. 🙂 Mne to predpovedala detská lekárka, že keď žena začne rodiť po 30-tke, tak rodí ako čerešňa. Skúšali sme ja umelé oplodnenie - 3 krát a nevyšlo ani jedno. No a raz si manžel odskočil zo stavby ... Ja som si potom podložila vankúš pod zadok a vyše hodiny som ležala, aby to nevytieklo. 😉 No a vydržalo to. Vyskúšaj.

mabumi
29. apr 2011

@linda40 vďaka 😉 , skúsim. aj keď to tak v podstate aj robím, ale bez vankúša 😅
dúfam, že to bude aj u mňa pravda s tým rozrodením, to by bolo super 😵
tak držte sa aj s ratolesťami, nech vám robia len radosť. a tá maličká bude isto miláčik straaaaaašne milovaný 😵 😵 😵 . uvidíš 😉 . veľa šťastia

miss_stanya
29. apr 2011

Baby pre nas vsetky: Poznámky, ktoré snažilky NECHCÚ počuť-
http://dietatko.wordpress.com/2011/04/29/poznam...

mabumi
29. apr 2011

@miss_stanya to je super výstižné 😉 😉 😉

catharinka
11. máj 2011

Ahojte, kocky. 🙂 Uz som tu dlho dlho nebola a vidim, ze ste tu toho za ten cas riadne popisali... 😎 Mam taku otazku, bola niektora z vas na laparoskopii,alebo caka niektoru taketo daco v buducnosti....?
Mna mozno na jesen... 😒
Dnes mam fakt blby den. Nemozem si pomoct, ale ked vidim nejaku tehulku, uz mi je pomaly do placu... Clovek si kladie tie otazky typu "Preco prave ja?".... Asi to nerobi dobrotu, treba mysliet pozitivne.
No, tak som si dala par kuskov cokolady - ved obsahuje antioxidanty a hormony stastia, endorfiny. Verte-neverte, pomohlo....

monkri
11. máj 2011

ahojte práve som objavila toto téma čítam vás a uvedomujem že nie som sama kto sa trápi s manželom už dva roky sa snažíme o dieta a nič roky my ubiehajú moc rýchlo nie som najmladšia a reči okolo toho že ved ked boh dá budeš aj ty ma už hnevajú najme ked mojom okolí každý je tehotný alebo už majú veľké deti a ja nič stále ,lekárov som už pobehala snád všetkých že aj ja a aj manžel sme poriadku ale že sa moc snažíme, prečo jedna ked nechce dieta má ho hned a druhá čo chce musí sa trápiť ☹ dúfam nevadí že som sa vám sem votrela

mykaellle
12. máj 2011

@monkri Ahoj, presne viem, o čom vravíš, my sa tiež snažíme 2 roky, predbehli ma kamarátky, aj sestre sa narodilo cez víkend bábo..

odrik
12. máj 2011

@monkri
Ahoj, netrap sa, my zasa, co si piseme v inych diskusiach, sice otehotniet mozme, ale babulka nam nechcu v brusku rast, prip. sa nieco stane a stracame ich. Tak vidis, zivot je zvlastny, ma vselijake tvare. Ale neboj, vsetko bude dobre, priroda je sice silna, ale my sme silnejsie! Vydrz!!! Strasne Ti drzim palce!!! Uvidis, onedlho napises, ze uz chodis s bruskom!!! Pekny den!

monkri
12. máj 2011

@odrik dakujem snád to bude tak ,a viem o čom píšeš otehotnieš a prídeš o to pred dvoma rokmi som bola konečne tehotná ale na konci druhého mesiaca som potratila odvtedy nič darmo sa snažíme
@mykaelle presne tak aj mna každý predbehol švagriné majú už po dvoch ja nič sestra už aj odrastené už je babka ja a druhá moja sestra nič ja sa stažujem a sestra sa snaží už 8 rokov a nič bola dvakrát aj na umelom ale potratila ale dúfam bude dobra našla som si dalšiu lekárku tak o týždeň idem k nej som zvedavá čo táto povie kamoške pomohla ako začala k nej chodiť ona ju začala liečiť tak o 4 mesiace nato bola tehotná hned ,ked je človek zúfalí skúsi všetko

mamartinka
12. máj 2011

@catharinka ahojki.Ja som bola na laparke 23.02 tento rok.Inak je tu aj tema laparoskopia,hysteroskopia.Zatial sa nedari ani po laparo.

odrik
12. máj 2011

@monkri
Nebojte sa !!! Vseeetko pride v pravy cas!!! Aj my budeme kocikovat, a potom si budeme posielat fotecky! Tesim sa na to obdobie. Drzim Vam palceky, aby to bolo UZ HNED TERAZ!!!

odrik
12. máj 2011

@catharinka
Aj mne je tazko, ked vidim tehulky alebo maminky s kocikom. Moje babatko v brusku nechce rast! Co narobim, caka ma este vselico! Ale dam si aj ja teda tej cokoladky a mozno mi tiez pomoze. Ty sa DRZ, povedz si, ze tie tehulky mozno nemaju zasa nieco, co mas zasa Ty! Takto si to musime hovorit, lebo inak je to naozaj na zblaznenie! Vydrzime, budeme snazilkovat dalej!!! Pa

monkri
12. máj 2011

@odrik máš pravdu nevzdáme sa 🙂

mamartinka
12. máj 2011

Pozrite sem http://najmama.aktuality.sk/clanok/226933/skust... By som brala uz aj ja len kto by nam to este zaplatil.Nam by ani dovca nepomohla.Verim tomu.

odrik
12. máj 2011

@mamartinka
Ojojoj, ziadne vzdavacky! Podari sa, ked to mozno budes najmenej cakat! A vobec to nemusi byt na drahej dovolenke. Bude to len tak! Tak ver tomu, ze babatko bude a hotovo!!! Drzim palce mooooooc! Pekny den!

mabumi
12. máj 2011

@odrik veeeeeelmi ti na zajtra drzim palce. piatok 13. je u mna stastny odkedy som urobila skusku z matiky na VS 😀 😀 😀 . tak z neho poslem aj tebe, nech sa babo ozve a vsetkym vytrie kocurov 😀 😀 😀 .

odrik
12. máj 2011

@mabumi
Moc dakujem!!!!! Tesim sa, ze Ti piatok 13. priniesol stastie! A moooooc dakujem, ze na mna myslis, a ze mi posielas stasticko 🙂. Aspon takehoto smajlika posielam, lebo uz sa tyzden nedokazem usmievat a dni len akosi prezivam. Ale, pride cas! Ja viem! A este raz dakujem za povzbudenie!!!!!!

mabumi
12. máj 2011

@odrik budem na teba mysliet cely den zajtra naozaj uprimne 😵 😵 😵 a verim, ze uz sa budes len usmievat 🙂 a mozno aj plakat zajtra, ale od stastia!!!!!!!

catharinka
12. máj 2011

@mamartinka - dakujem ti za odpved. Neboj, vsetko bude dobre.... Snad budeme tento rok mat uz v brusku ten zazrak zivota. 🙂 A teraz beries aj nejake lieky, alebo nieco? Ja budem brat duphaston a som po injekcii - pregnyl. Ako dlho sa uz snazite?

odrik
12. máj 2011

@mabumi
Strasne pekne dakujem! Dam o sebe vediet. Pekny vecer!

catharinka
12. máj 2011

@odrik - ajoj. Ako si to myslela, ze babo ti v brusku nechce rast..? Lebo mne doktor oznamil, ze aj ked uz otehotniem, mozno bude problem s donosenim babatka, kedze mam otocenu maternicu... Este aj toto... 😒 😠
Ale, ja sa nevzdam ani nahodou, aj keby som mala podstupit vsetky vysetrenia sveta.
Sme tu vsetky bojovnicky, a to sa nam raz oplati - v podobe maleho drobca, co bude krasny po maminke a mudry po ockovi (ako sa hovori, ha ha ha) 😉 😉 😉

catharinka
12. máj 2011

@monkri - ahojky a vitaj! Prajem ti, nech sa v tejto teme dlho nezdrzis - ani my neplanujeme... 😉 😉 😉
Presne ta chapem, my sa tiez uz snazime, pomaly aj tri roky to budu. ...ako hovoris, roky idu a clovek to cele uz berie akosi vaznejsie... A potom, ze uvolni a a ber to s nadhladom! Ha. 😖 😎 To sa lahko povie.
Juuj, ale mam taky dobry pocit, ze tu hromadne vsetky budeme do konca roka tehulky... 🙂 😀

odrik
12. máj 2011

@catharinka
Ahoj, ja som otehotnela, no a potom som isla k lekarovi na potvrdenie tehotnosti. Vlastne hned ako sa mi ukazal pozit. test. Asi 4 dni mi meskala menstruacia, a kedze babatko bolo planovane, hned som si kupila test a utekala k lekarovi. Ten mi podla sono vysetrenia potvrdil, ze v maternici sa uz zacina vytvarat gestacny vak, v ktorom bude rast babatko. No a potom som zacala spinit, tak som hned utekala k lekarovi a ten mi smutne povedal, ze gestacny vak je prazdny, a teda v nom babatko nerastie. Vraj len taky malicky hrbolcek. A ani HCG hormon nie je dostatocne vysoky. No, ale kedze moj pan doktor je strasne zlaty a sam je nestastny z kazdej neuspesnej tehulky, povedal, ze predsa len este pockame. No a zajtra si idem po ortiel. Takze tak!!! To ale vobec nebude tykat Teba! Teba budu dosledne sledovat, nebooooj! Pekny vecer!

monkri
12. máj 2011

@catharinka no dúfam že máš pravdu a do konca roka každá napíšeme že sme tehotné alebo aspon polovica nás ,no ale to uvoľnenie a branie nadhľadom je najťažšie ale snád sa nám to raz podarí 🙂

monkri
12. máj 2011

@odrik držím palce aby predsa to tam bolo a zdravé 🙂

taawewe
12. máj 2011

baby a detoxikujete sa pred oteotnenim?