icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

eviq
19. sep 2011

@katkapapacova my sme sa zacali snazit pred 2 rokmi...a kde chodi ona k doktorovi? Ty si Spominala ze si u janovskeho?

katkapapacova
autor
19. sep 2011

@eviq ona chodi na polikliniku na masiarsku a uz som jej hovorila ze ju janovsky zoberie tak neviem ci sa uz vzdala ci co ☹ ☹ ☹ ano chodim k nemu, podla mna je dobry, mne pomohol 🙂 skus si kupit kvapky mastodynone- podporuju pracu vajecnikov a zlteho telieska toto som brala aj ja, potom klasika kyselina listova, ecko a hematologicka mi dala anopyrin, ten potom v teh vymenila za fragmin

eviq
19. sep 2011

@katkapapacova dakujem si zlata 🙂 ja chodim k dr. Toporcerovej a je tiez mila a ludska, robi v CAR, mozno by jej pomohla a má aj super sestricku 🙂

zabka60
19. sep 2011

@lolitka25 no to je len dobre,ze to mas v pohode no a drzim palce,aby sa ti to len znizovalo,ja mam thyrox 50 a pevne verim,ze aj mne sa podari znizit davku 😖
@tinka9075 vsak ja viem,kopec dievcat bolo a je tehu a palicky sa im neukazu 😖 ale akoze ja viem,ze niesme tehu,leen princip,ze mohol to skusit ale radsej sa na mna vykaslal 😢 ...mrcha bude meskat bo som nevedela,ze tie lieky uz po 14 dni nemam jest a ja som ich mala 2 dni navyse,takze ocakavam v stredu mrchu...
@eviq 😔 milacik moj,ja uz neviem tak strasne moc byy som ti chcela ulahodit na dusu,len neviem ako a mne je to luto 😢 ...bubacik malicky chlapciatko zdravucke,och 😢 a my zdravy,chyba nam len ovulka a vidis,ani len otehu sa nedaari,ked sa tak zamyslim,mne sa nedari v zivote absolutne nic 😖 ..ale ved karta sa vzdy obracia 😉
@katkapapacova ahoj maminkaaaa buduca,ako sa ti dari...chodis medzi nas menej a menej 😕

tinka9075
19. sep 2011

@zabka60 len to nechapem aspon ti to mohol inak povedat a nie takto neviem ked som to čitala až mi bolo zle ved žena tam ide aby vedela na čom vie a on takto fakt nechapem

odrik
19. sep 2011

@zabka60
Ahoj zlatko! No to je teda fakt strasne ☹ !!! No je normalny??? To Ti za 5 minut nemohol on urobit sono a za dalsich 5 minut sestricka zobrat krv??? Nepochopim, nepochopim, nepochopim!!! Drzkaj sa moja, nechaj to uz zlatko na prirodu!!! Mrska aj tak nepride 🙂 !!!

katkapapacova
autor
19. sep 2011

@zabka60 ahoj no chodim po menej bo nechcem vas nejak rozculovat, viem ze mate kopu trapenia a nechcem vam pridavat dalsie ☹

odrik
19. sep 2011

@lolitka25
Dakujem moja, uz je dobre 🙂 !!! Odrik je zla burina a ta predsa nevyhynie 🙂 !!! Tesim sa, ze stitka dobre dopadla 🙂, tak sup snazilkovat 🙂 !!!

odrik
19. sep 2011

@kyra30
Ahoooooooj turistka 🙂 !!! Vitaj !!! No ze uz si tu! Ved uz sme skoro vyhlasili patranie 🙂 !!! Ani u mna v "nasej" veci nic nove ☹ ! Stare vsetko, aj ja 🙂 !!!

zabka60
19. sep 2011

@tinka9075 no to vies,ked ma niekto lepidlo na patach a smola sa lepi,ako...tak neurobis nic
@odrik ahoj mami 😢 ani ja to nechapem,preco sa tak spraval,lebo docent mi narozpraval,ako sa poznaju a aky je vyborny odbornik a odfajka ta,ze si negativna naco by zbytocne bral krv 😕 akoze som nechapala v suknicke nahodena,ze vyhupnem na kozinku 😢 tak ma srdieko boli,este aj cudzi ludia ti ublizuju....ach veru priroda je mocna carodejnica a mrcha pride o dva dni neskor,lebo som nevedela a pchala lieky dva di zbytocne,tak som aj mrchu zbytocne oddialila 😠
@katkapapacova ty mas nejake trapenie? 😨 ale ved na to sme tu!!a ty mas cestne miesto,ty si zakladatelka tejto uzasnej temy,kde sa nasli tak uzasne zienky bojovnicky a trpitelky 😢 ale lubime sa a to je dolezite 😀 😀

odrik
19. sep 2011

@katkapapacova
Ahoj pokladik, co to pises za "hovadinky", ze by si nas otravovala 🙂 !!! Sme radi, ked si precitame, ze sa mas dobre, ze babulko krasne rastie a Ty s nim 🙂!!! Drzkaj sa a urcite Ta vzdy radi citame 🙂 !!!

zabka60
19. sep 2011

@odrik draha ako je mozne,ze ty taka sova mudra si sa splietla v zamesstnani,ved ty si mala byt basnik spina 😀 jako aj ja som 😀

katkapapacova
autor
19. sep 2011

@zabka60 aj mna lubite? vy ste moje babulky, ja som si vas na zaciatku vsetky adoptovala, sranda 😀

katkapapacova
autor
19. sep 2011

pockajte dam vam foto, aky velky dom ma uz nasa fantagiro 😀 😀 😀

odrik
19. sep 2011

@zabka60
Zlatinko moje, je to cele chore!!! Strasne tych lekarov otravujeme, tym, ze chceme deti! A ze nas trapi, ked sa nam to nedari! Naozaj velmi zvlastne, lebo ich strasne otravujeme ☹!!!

zabka60
19. sep 2011

@katkapapacova teeeeeda,ze vahas mamimeckaaaa 😵 no ukazuj ukazuj velice sme zvedave,do akej vily prideme na party 😉

katkapapacova
autor
19. sep 2011

@zabka60 si nepochopila, ale neva dam foto pochopis 😀

zabka60
19. sep 2011

@odrik je to chore,je a cele na gebulu!!!!mali by sme ich prestat otravovat,ved za par tisic eciek sa tam druuu ako blaaazni,aby zachranovali ludstvo 😠 ...vrrrrrrr nenervackujme sa na noc,moze to uskodit nasej krase 😀

odrik
19. sep 2011

@katkapapacova
Tesim sa 🙂 a mas krasnu, prekrasnu fotecku 🙂 !

zabka60
19. sep 2011

@katkapapacova 😝 jasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ved ja som najviac obdivovala,aky krasny veliky domcek ma vasa fantagirooooo 😀 ....

odrik
19. sep 2011

@zabka60
No vies co, dame sa my dve na skladanie basniciek a zabudneme aj na hnev 🙂 !!! Nech sa ti gyndasi idu pozriet na niektore oddelenia do nemocnice, aby vedeli ako sa naozaj drie od rana do vecera na operackach a oddeleniach!!! Uz zabudol vol, ze telatom bol !!!

katkapapacova
autor
19. sep 2011
zabka60
19. sep 2011

@odrik tak tak,ako vravis,ty si taka kniha mudra...ja som taka nevyspata,ze zajtra budem chrapat cely den asi...a od pondelka zas do prace k tym baranom zltym hnusnym 😠

odrik
19. sep 2011

@katkapapacova
No mamicka, mate Vy krasne brusenko 🙂 !!! Nadherne fotecky !!! Zelam vsetko len to najlepsie 🙂 !!!

zabka60
19. sep 2011

@katkapapacova prekraasny domcek si vytvorila pre tvoju princeznicku nadhernu ruzovu 😵 len stavajte dalej a potom bude kraasna buracka novostavby 😵 uz aby bola na svete,az mozme aspon nieco oslavit a tesit sa stebou

odrik
19. sep 2011

@zabka60
Ty sa len pekne vyspikaj!!! Pokojne spinkaj aj cely den 🙂 !!! Na robotu este nemysli!!!

katkapapacova
autor
19. sep 2011

cmuk babulky moje, dobre sa mi vybuvkajte 😀

tinka9075
19. sep 2011

@zabka60 neboj žiadna smola sa ti nelepi na päty budeš mat babo ved musime ist na kremeše 🙂

tinka9075
19. sep 2011

@katkapapacova nerozčuluješ nas ved ty si naš vzor my ta chceme nasledovat ale nejako sa nedari snad to do Vianoc stihame byt tehulky 🙂

zabka60
19. sep 2011

@odrik dakujem zlatko,ty mi pekne porozpravaj co noveho??nemec uz je prec ci ako???dufam,ze tie zaklady vam vykopal 😠 😀
@katkapapacova sladke snicky anjelikovia a peekne za zabicku pohladkaj fantagiro 😵