Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@odrik ahoj odrik? Ako moja? Co nove? AKo stojis? U mna skoro nic,az na to, ze ,mam prvy raz po MA mrsku a tecie zo mna ako na "bitunku 😀 "Takuto silnu som tusim uz davno nemala...NAstastie ma nic neboli, no ked kracam dlhsie ako hodinu, tak neviem, ci mam skor hladat WC, alebo stolicku🙂 Aky si mala dnik? A Vy dievcata, vidim, ze sa mate celkom fajn, tak si VAs aspon precitam vecer, lebo cez den nemam sancu vobec Pekne sny Vam vsetkym a nech sa Vam v noci dari, aby o par dnickov vysli same ciarky na testoch 😀
@cora41
Ahoj zlatinko 🙂 !!! Aj ja som prvu mrsku mala šerednu ☹! Striedala som postel a sprchu, ale tiez bez bolesti. Trvalo to ale len 2 dni a bolo dobre. Druha bola uz lepsia a o tretej som uz takmer ani nevedela 🙂 . Nove nemam nic, neskutocne sme ulietani, dnes som rovno z prace utekala na rodicovske a domov som prisla o 19,00 hod. Parada ☹! Takze tak, nove nic! Drzkaj sa, mrska nech Ta dlho netrapi 🙂 !!!
@eviq
Ahoj moja, som rada, ze si sa ozvala. Viem, ze to nie je lahke, ale som rada, ze uz pomalicky uvazujete o dalsom snazilkovani 🙂 ! To je vyborna spravicka 🙂 ! Teraz mi napadlo, ze ked som ako tehulka dllllho lezala v nemocnici, lezala tam so mnou jedna mila zienka, ktora mala chuda za sebou tiez vela potratov. A potom uz ju normalne od uplneho zaciatku tehulkovania hospitalizovali. 12 tyzdnov sa z nemocnice ani nepohla, skoro iba lezala, potom mala iba vychadzky, ale donosila a porodila zdrave dievcatko. Ja viem, ze to je tazke, ale aj takto to ide 🙂, a tak som si spomenula na Teba, ci by to takto nebolo lepsie, ked budes tehulienka. Drzkaj sa moja, myslim casto na Teba!!!
@zabka60 JAJ DO kelu, ani nehovor..tak moj tusak je zly..darmo je to muzsky rod🙂) haha..ale nie srandicky bokom..konecne som dnes v praci, lebo som nebola vcera a normal mi to chyba..idem si dat kavicku a idem makat, lebo este som ani neotvorila mail🙂) ved naco..a inak ako sa mas?? mne mrcha tvrvala tak pol dna..ale stale mam ked sa utriem, tak to neriesim lebo ved beriem 2he antb tak to ani nemoze byt inak..
@katkapapacova Máš krásne bruško Katka naša najzlatšia 🙂 Ako sa ti dari? Ako sa cítite s bábatkom?
@odrik ahoj odricek, no ja som si vyhladala moj prvy prispevok, ktorym som vstupila do tejto temy, a to na strane 47 🙂 a oprasila som stary pozitivizmus. Stale mam velke pochybnosti, ci sa nam babo podari, ale aspon si budem uzivat zivot a nebudem fnukat stale (len niekedy 🙂) Vysetrenia mam naplanovane tak, ze do konca novembra by som mala mat vysledky zo vsetkeho. A zatial sa chystame na tri predlzene vikendiky, jeden bude v Prahe, ked tam pojdeme na vysetrenie, druhy sa chystame do Budapesti iba tak, pozriet si mesto a treti by mal byt v tatrach, ziskali sme tam vikendovy pobyt v grandhoteli...len este nevieme kedy tam pojdeme, lebo chceme ist aj do wellnessu a pred prahou manzelin nemoze ist, lebo po saune by mal zle spermosky...takze asi az v novembri...a este nam idem rezervovat listky do divadla...🙂 Inak vo stvrtok sa chystame za bylinkarkou ankou, som zvedava, co nam povie. Je to poriadne dlha cesta, mame to na cely den. takze tak...a co sa tyka toho lezania, mne ho teraz velmi neodporucali prave kvoli trombofilii, aby som sa hybala a rozprudila si krv, ale asi pri najblizsom pokuse skusim byt naozaj v klude a hned od zaciatku lezat.
@lolitka25 ja sa nemam cim chvalit, nic nove, vsetko po starom. ono to je tazko predpovedat, co bude 😖 . priznaky - nepriznaky, co ma byt, to bude. mozno prave to, ze ta nebolia prsia, je dobre znamenie.
a kedy mas ist na kontrolu? pôjdes na tu operaciu alebo ani nie ked je to len taka cysticka mala? ja uz pocitam s tym, ze cez zimu budem pekne doma, snad sa nezblaznim a oddychnem si 😖 . lebo ja som taka vrtula 😀 . len aby to nedopadlo zle (ze mi zoberu vajecnik alebo tak 😕 ), ostatne mi nevadi. aj ked budem doma poriadne dlho...
@eviq tak vy mate teda krasne plany 😵 . take predlzene vikendy, to uz ano 😉 . len si to pekne uzite a mozno si odtial aj nieco prinesiete 😵 . tentokrat uz so stastnym koncom 😉
@mabumi Na opereciu pojdem, ked dostanem ms mam sa objednat... Ono neide len o tu cysticku... Ale aj o to, ze mi pritom zistia, ci nemam endometriozu a ine uzasne vyrastky v brusku a urobia prefuk vajecnikov... Uz sa snazime tak dlho, ze som ochotna podstupit aj OP aj ked sa neskutocne bojim bojim....
ahojte kocky,nam nesiel od vcera net kukala som len cez fon a konecne tu boli technici a vymenili nam router na wifi a konecne fungujem 😉 ..ako dnes???mne este mrcha nedosla,uz aby tu bola bo chcem ist co najskor do druheho kola,neviem sa dockat
@lolitka25 nieje to bohvieco zlatko,pochval sa radsej ty...musi prist mojka bo niesom tehu a meska bo som mala lieky o dva dni viac ako som mala mat a tak meskaju koli tomu 😖
@tinka9075 ja som tez povedala,este raz iui a potom by som skusila ivf,ale nevem bojim sa je tam riziko toho syndromu akehosi a deti z umeleho oplodnenia nemusia byt vzdy zdrave a ja bojim bojim bo ja s mojim stastim 😢
@lolitka25 ahojky mojko, no celkom dobre, stavba ide ako tak, babulka nam rastie, kopka uz pomenej bo ma malo miesta, ale je v poriadku a zdravucka,doma celkom pohoda len muzovi umrel dedusko tak ideme dnes na pohreb, ale inak vsetko je ok, som coraz viac unavena a tarbava, ale zatial zvladam 🙂

@katkapapacova krásne sa guľatíš moc ti držím palce si naša nádej že budeme pokračovať pekne po tebe aj my
@zabka60 moja tý lekári sú asi rovnaký sú ako to počasie jeden den milučký druhý krát kašlu na všetko ,aj moja ma teraz len odbila pri kontrole to tu ani radšej nebudem písať ale prešla ma nálada na všetko