Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@zabka60 tymto sa hlboko ospravedlnujem zabuli, ze som si nevsimla jej spravicku 🙂 tak mne na dusu ulahodi asi az uspesny pokus a verim, ze ten raz pride a ja potom budem najpysnejsia mamina na svete 🙂 ale ja teraz nie som na rade, ja sa musim najprv zotavit, takze je vas tu viac na rade predo mnou....tak budem netrpezlivo cakat na dobre spravy. mrzi ma zabi, ze ti prvy pokus nevysiel aj napriek tomu, ze som ti zakazala testovat 😉 , ale musime verim v druhy - uz uspesny! kedy idete na to?? 🙂
@mabumi ahoj 🙂, no my sa teraz snazit nebudeme, este som ani mrchu nemala, vajecniky ma bolia ako fras uz tyzden, hlavne na pravej strane a este mi sleduju hcg, ci klesa....kym si neporobime vsetky vysetrenia, tak si dame pohov, najskor ten februar/marec pocitam, ze zacneme, ak bude vsetko ok 🙂 a co nove u teba?
@lolitka25 pridaj sa k nám!!! 🙂 my tam mame rodinu, takze sme tam boli uz trikrat, aj ked dost davno. teraz si aspon pripomenieme stare zname miestecka a trosku si konecne zresetujem hlavu....normalne som si uz kupila knihu sudoku a lustim, aby mi mozog nezlenivel 😀 uz by bolo na case ist do prace, ale kym mi trvaju tie bolesti tak nemam odvahu sa tam trepat.....ty teraz cakas na mrsku, ktora NEPRIDE??? 🙂
@eviq 😵 zabulka prijima hlboke ospravedlnenie 😀 no nevyslo nam to,stalo sa,neodstane sa,ale velice sa tesim na druhe kolo,uz aby to bolo a zaprisahala som sa,ze test bude az na slavnostny 14dpo ako ma byt,ale pravdu ti poviem,kedze som testovala tak casto,ako som 😅 tak som bola aj pripravena na to,bo som vedela,ze nebudem,,,uvidime ako dopadne dalsia akcia bejby 😀 ....zlatko taaak ti zavidim tie krasne vikendy co mas pred sebou,ooch,ved ty nam este ukazes,co je to slna bojovnicka 😉 ale dufam,ze ta predbehnem a potom ak budes posluchat ti dovolim pokociarkovat moju krasavicu/krasaviciaka 😀
@zabka60,no moja,to je poriadny kreten ten doktor,takyto pristup,tak zaco ho platia ked ti ani sono nevie urobit,ma to nastvalo bo ja som tiez mala stastie na takeho doktora,som ho zmenila za doktorku a teraz som spokojna,a ako mrska,prisla uz?mne este nie ale myslim ze do vecera je tu svinucha😝
@frca mojka uz neriesim,zabudla som,radsej,aby ma neroztrhalo od jedu 😖 mrcja este nikde,neviem kde sa zas tula,ale bola moja chyba,ze som jednu nemenovanu pocuvla a jedla navyse dva dni lieky,ktore som mala uz vysadit 😠 ...neva dufam,ze do zajtra maximalne vecera uz nabehne bo zbytocne sa nam oddaluje dalsi krok 😠 a to ja nerada,ked musim dlho na nieco cakat,kedze som taka netrpezliva ja,neviem kde ma rodicia tvorili 😀 asi tez v tom rychliku 😀
@zabka60,tak mne dojde,bo uz ju citim,sa mi asi posunuli cykly po kyrete,som mala vzdy 28dc,a minuly mesiac 30dc,takze aj teraz moze meskat ale tehu urcite niesom😒No ale ty ked sa nanu necitis,a tie vytoky nooo,ja som mala tiez vytok ked som bola tehu namiesto mrchy,co ty vies ci sa to nakoniec nepodarilo🙂
@zabka60,no len tie testy su vselijake,ked som bola tehu tak som robila test s citlivostou 1o,mrcha meskala asi 5dni a druha ciarka bola slabulinka,som musela riadne kukat aby som ju videla,priatel ten ju nevidel vobec🙂a nakoniec som bola uz v 4tt tak tym testom sa asi neda moc verit,tak vydrz a ak ti bude meskat aspon tyzden tak chod rovno krv🙂
@zabka60 ahooooj, kludne mi posli na bandova.michaela@gmail.com
@zabka60 len som to zbehla, lebo nemam cas, otravuje ma pes, idem s nim von a potom chce notebook mm a maly, takze dnes sa k tomu nedostanem, ale ja tam vidim dve deticky...urcite!! len musim pozriet kedy to pride, je tam velka pauza, to znamena, ze si na ne pockas, alebo si uz cakala dlho...ale ozaj nechcem trepat ,ja si to musim vytlacit a nemam doma tlaciaren, takze zajtra ti odpisem na gmaily dobre???ale uplne vazne bud kludna!!!!
@katkapapacova katuska ahoj...budete mat dievcatko....to som rada🙂🙂🙂🙂🙂 uzn sa ti to kráááti...boze...pred chvilou si napisala ze si tehulka a zachvilku budes malicku pestovat🙂🙂

@katkapapacova Prijmi moju uprimnu sustrast Kati.... Som rada, ze napriek vsetkemu sa citis dobre a malicka bambulka tiez 🙂