icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

odrik
20. sep 2011

@zabka60
Ahoooooooooj!!!!!!!!! Tu som 🙂 !!! Dnes hekticky den prestrasne 🙂 !!! Som mrtev 🙂! Zabili ma, ale prezil som 🙂 !!! To je z Doby ladovej 3 🙂 !!! A ja sa tak po dnesku citim!!! Zastavila som sa asi na sekundu az teraz, este mi susi susicka, umyva umyvacka, treba poskladat bielizen do skrine........ ! Co novucke, pokladik ?

zabka60
20. sep 2011

@odrik nooo ved ty mas samych robotov domka,tak co sa stazujes dievca 😀 juuj este tu skladacku si dat patentovat a mas to vyhrate a nemusis uz nic robkat 😀 ja novucke nic,mrcha nikde,cakame ju a ona zas musi robit zlobu 😠 potvora hnusna a tesime sa na druhy pokus a dohodli sme sa,ak nam to nevyjde ideme spolu niekam von hladat pracu a troska nieco aj zazit,sme mladi a musime si zarobi,kym vladzeme bo ked nebudeme vladat,uz bude velmo zle 😢 ale poviem vam pravdu,niekedy preklinam svoj zivot,aka je strasne zla doba a neviem,ci chcem priviest dieta do tejto hnusnej doby a krajiny v akej zijeme,teda prezivame 😢 som akosi zle naladena

odrik
20. sep 2011

@zabka60
Nebud smutna 🙂 !!! Mate jeden druheho, ste zdravi, nemame tu cinne sopky ani zemetrasenie a hurikany 🙂 !!! A zarobit si zopar koruniek vonku nie je na skodu, ale potom sup domkov 🙂 !!! Ale nikam nepojdete, lebo babatecko zarobite 🙂 !!!

zabka60
20. sep 2011

@odrik aj by som sa veru niekam pozrela,nakukla,skusila aky je zivot niekde prec a troska sa aj naucila nieco o zivote,iked viem o nom dost,ved som musela dospeit,ked som mala byt este v puberte,ale musim nieco urobit pre nas vztah,bo v praci kde sme teraz,sme v strese kazdy den a obaja a navzajom po sebe stekame no kde inde sa vybijes,ked nie na najblizsom 😢 ..takze je cas urobit velky skok v zivote...ked uz nam pan boh nechce dat dieta mohla by byt aspon lepsia praca 😢 ..ale nic nieje zadarmo a ja to viem..idem radsej hodit celo o vankus a zajtra bude dufam lepsie..sladke sny moje milovane

odrik
20. sep 2011

@zabka60
Aj Tebe moja !!! Ale este pred hodenim cela na vankus, by malo prist cielko na cielko 🙂 🙂 🙂. Drzim vam palceky, aby babatecko prislo, a potom bude vyriesene 🙂!!!

zabka60
20. sep 2011

@odrik mojka cielko na cielko uz bolo,uz moja dusicka unavenaa hajka,unaveny,utahany,vystresovany a to je este len utorok 😢 je mi ho tak luto,ked vidim,aky je zniceny 😢 no nic idem ja oddychnut bo uz je konecnaaaaaa 😀

lolitka25
21. sep 2011

ahojte kocky, ako sa mate? Co mate nove?
@ja1986 perfektny clanok 🙂 presne vystihol moje pocity....

zabka60
21. sep 2011

bre ranko lasky moje 😀 vyhajkane??ja aj hej,okrem toho,ze o 4 rano ma zobudili straasne bolesti,ale strasne ako ked dostanem mrchu ved to poznam po tych rokoch,ledva som vstala s postele,ze idem rychlo dat co treba a pridem a nic,ani len malinka bodka cervena naa toaletiku a brucho ma bolelo kym som nezaspala..viete i to niekto vysvetlit 😖 😢

lolitka25
21. sep 2011

@zabka60 dobre ranko pokladik... nebudes ty tehotna? velmi ti to prajem.... Uvidis, mrcha nedojde a testik sa ukaze, ale ako ta poznam uz si dnes testovala, alebo sa chystas vsak?mne je blbo ked zaspavam, uz tri dni si neviem najst miesto a boli ma pravy bok, ze mi ho vyvalit ide.... (cystu mam na lavom...)

zabka60
21. sep 2011

@lolitka25 😀 netestovala som a ani nejdem,pravdupovediac ani sa mi uz nechce,mam este jeden doma,ale pockam si pekne na mrcchu,ktoraa som myslela,ze uz dosla a nic..neviem ale zbytocne sa mi oddaluje druhe iui chapes,niesom tehotna,normalne ma aj prsia prestavaju boliet,som zvedava dokedy mi bude ta svinucha meskat....u mna je to normalne,takze ziadne plane poplachy

lolitka25
21. sep 2011

@zabka60 nesmut.. prve mozno nevyslo - aj ked si myslim, ze este nic nie je stratene... (bolo len zahrievacie), ale druhe naisto vyjde, neboj sa 🙂 Na mna asi tiez lezie mrcha... revala som pri citani clanku co tu dala @ja1986 , som unavena a slaba a ide na mna depka....

zabka60
21. sep 2011

@lolitka25 ja nesmutim,vobecc,len ma hneeva,ze ta mrcha si robi co chce a oddaluje nam to 😠 ....idem to veru aj ja precitat

zabka60
21. sep 2011

no je to mozne,nik tu nieje a ked bude zas chodit do prace,tak tu budete pisat ako zmyslov zbavene 😠 😀

lolitka25
21. sep 2011

@zabka60 to nie je pravda... aj tu som 🙂 a tiez ako ty momentalne nestiham citat co tu kocky popisali 😀

tinka9075
21. sep 2011

@zabka60 ja som už tu to maš nejake čudne nebudeš ty nakoniec tehulka? to by bolo super aspon by si to tu rozbehla 🙂

zabka60
21. sep 2011

@lolitka25 ale ja som nepisala,ze nestiham citat 😅 ved ja som tu stale,kedze som doma,tak nemam co ine na praci..
@tinka9075 ja tiez neviem co to ma byt,taka som bola rada,ze uz dosla mrcha a nic,ale enchapem preco ma to brucho tak bolelo a presne bolesti mrchvove

lolitka25
21. sep 2011

@zabka60 ja viem, ze si to nepisala... to bol z mojej strany pokus o ironiu na to, ze tu nikto nie je 🙂

eviq
21. sep 2011

caute, ja som prave prisla od gyndosky, som jej hovorila, ze ma boli prava strana a mi robila usg a mam 5 cm cystu na pravom vajecniku ☹ 😠 😠 😠

tinka9075
21. sep 2011

@zabka60 ved uvidiš či mrcha pride jaj ja ti tak prajem keby si bola tehulka možno že sa tam niečo deje 🙂

zabka60
21. sep 2011

@eviq 😕 no tebe sa teda dari,akoze ja uz nerozumiem,cim si si ty toto vsetko zasluzila 😢 ...ja som zas o 4 rano mala silne signaly v bruchu,ze mrcha prisla a tak som ledva vstala a isla dat co treba a zistila som,ze nic a brucho stale bolelo,ako nikdy...nechapem uz nicomu,me my riadne kaliky 😢

zabka60
21. sep 2011

@tinka9075 nie nie to by som uz nieco citila,neverim tomu a test by musel aspon ducha ukazat no mrcha meska ako vzdy ved ja mam cyklus od 35 do nevidim 😠 ..takze kedze som nemala duphaston ale len utros a o dva dni viac,ako som mala mat mi bude meskat boh vie dokedy 😠

lolitka25
21. sep 2011

@eviq och moja, tebe osud nadelil... ale neboj, cystu ma vela zien, niektore cysty dokonca zmiznu same - povedala ti co s nou dalej? ci je vodova, cokoladova ci ina?

tinka9075
21. sep 2011

@zabka60 no to je najhoršie lebo nevieš na čom si keby ti aspon ten doktor zobral krv tak by si vedela na čom si no mrcha si tiež chodi ako chce mne tiež meškala 5dni a to ju mam pravidelne ked ju najviac čakaš tak nepride ved uvidiš 🙂

eviq
21. sep 2011

@zabka60
@lolitka25 o dva tyzdne mam ist na kontrolu, ze ako sa to vyvija, ale este predtym mi aj tak budu v pondelok robit 3D ultrazvuk, tak sa to dozviem asi aj tam. doki povedala, ze ona moze aj sama zmiznut, ze ju treba teraz sledovat. co som sa docitala na internete tak cysta moze vzniknut aj pred ovulkou, ked este nepraskol folik a ja som este mrchu nemala od kyretu, tak to mozno nejak suvisi...nehovorila aka je, takze to neviem....mam chut do dacoho kopnut, asi sa na to vyserkam 😠

zabka60
21. sep 2011

@tinka9075 myslim,ze aj s tych stresov nechodi sa niekde pozabudla koza jedna..uvidime uz nejdem premyslat mam plnu hlavu a asi mi praskne mam tam toho moc navyse 😔

tinka9075
21. sep 2011

@zabka60 nie netreba nad tym premyšlat lebo ta to bude len trapit nechaj to tak aj tak tomu nepomôžeš ale je to take ked nevieš na čom si

zabka60
21. sep 2011

@eviq no ak mas doma loptu chod von a riadne si pokop do nej,abo do pivncie zavesit vrece,naasadit rukavicky a ides,vybuchaj to riadne...ja sa ventilujem upratovanim,ked tu vsetko cistim a nasi to vidia uz sa len utekaju poschovavat kade tade,ze bude zle,ked upratujem 😀 dnes by som veru aj omalovala tak som na tom,ale pravdu ti povem nevladzem,psychicky urcite nie,najradsej by som vymazala cely hardisk a vlozila len pamatovku s peknymi fotkami 😖

lolitka25
21. sep 2011

@eviq Neboj, ona potvorka zmizne... bude to tou ovulkou v tvojom pripade hlavicu hore a usmej sa 🙂 A brusko ta este boli?

eviq
21. sep 2011

@lolitka25 bruško ma nebolí ale tá pravá strana áno, aj ked idem na wc....som zvedava co sa dozviem v pondelok na tom 3D, lebo sa jej daco nezdalo aj v maternici, ale nebola si ista, ci tam nieco ostalo alebo nie...