Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@odrik nooo ved ty mas samych robotov domka,tak co sa stazujes dievca 😀 juuj este tu skladacku si dat patentovat a mas to vyhrate a nemusis uz nic robkat 😀 ja novucke nic,mrcha nikde,cakame ju a ona zas musi robit zlobu 😠 potvora hnusna a tesime sa na druhy pokus a dohodli sme sa,ak nam to nevyjde ideme spolu niekam von hladat pracu a troska nieco aj zazit,sme mladi a musime si zarobi,kym vladzeme bo ked nebudeme vladat,uz bude velmo zle 😢 ale poviem vam pravdu,niekedy preklinam svoj zivot,aka je strasne zla doba a neviem,ci chcem priviest dieta do tejto hnusnej doby a krajiny v akej zijeme,teda prezivame 😢 som akosi zle naladena
@odrik aj by som sa veru niekam pozrela,nakukla,skusila aky je zivot niekde prec a troska sa aj naucila nieco o zivote,iked viem o nom dost,ved som musela dospeit,ked som mala byt este v puberte,ale musim nieco urobit pre nas vztah,bo v praci kde sme teraz,sme v strese kazdy den a obaja a navzajom po sebe stekame no kde inde sa vybijes,ked nie na najblizsom 😢 ..takze je cas urobit velky skok v zivote...ked uz nam pan boh nechce dat dieta mohla by byt aspon lepsia praca 😢 ..ale nic nieje zadarmo a ja to viem..idem radsej hodit celo o vankus a zajtra bude dufam lepsie..sladke sny moje milovane
bre ranko lasky moje 😀 vyhajkane??ja aj hej,okrem toho,ze o 4 rano ma zobudili straasne bolesti,ale strasne ako ked dostanem mrchu ved to poznam po tych rokoch,ledva som vstala s postele,ze idem rychlo dat co treba a pridem a nic,ani len malinka bodka cervena naa toaletiku a brucho ma bolelo kym som nezaspala..viete i to niekto vysvetlit 😖 😢
@zabka60 dobre ranko pokladik... nebudes ty tehotna? velmi ti to prajem.... Uvidis, mrcha nedojde a testik sa ukaze, ale ako ta poznam uz si dnes testovala, alebo sa chystas vsak?mne je blbo ked zaspavam, uz tri dni si neviem najst miesto a boli ma pravy bok, ze mi ho vyvalit ide.... (cystu mam na lavom...)
@lolitka25 😀 netestovala som a ani nejdem,pravdupovediac ani sa mi uz nechce,mam este jeden doma,ale pockam si pekne na mrcchu,ktoraa som myslela,ze uz dosla a nic..neviem ale zbytocne sa mi oddaluje druhe iui chapes,niesom tehotna,normalne ma aj prsia prestavaju boliet,som zvedava dokedy mi bude ta svinucha meskat....u mna je to normalne,takze ziadne plane poplachy
no je to mozne,nik tu nieje a ked bude zas chodit do prace,tak tu budete pisat ako zmyslov zbavene 😠 😀
caute, ja som prave prisla od gyndosky, som jej hovorila, ze ma boli prava strana a mi robila usg a mam 5 cm cystu na pravom vajecniku ☹ 😠 😠 😠
@eviq 😕 no tebe sa teda dari,akoze ja uz nerozumiem,cim si si ty toto vsetko zasluzila 😢 ...ja som zas o 4 rano mala silne signaly v bruchu,ze mrcha prisla a tak som ledva vstala a isla dat co treba a zistila som,ze nic a brucho stale bolelo,ako nikdy...nechapem uz nicomu,me my riadne kaliky 😢
@zabka60
@lolitka25 o dva tyzdne mam ist na kontrolu, ze ako sa to vyvija, ale este predtym mi aj tak budu v pondelok robit 3D ultrazvuk, tak sa to dozviem asi aj tam. doki povedala, ze ona moze aj sama zmiznut, ze ju treba teraz sledovat. co som sa docitala na internete tak cysta moze vzniknut aj pred ovulkou, ked este nepraskol folik a ja som este mrchu nemala od kyretu, tak to mozno nejak suvisi...nehovorila aka je, takze to neviem....mam chut do dacoho kopnut, asi sa na to vyserkam 😠
@eviq no ak mas doma loptu chod von a riadne si pokop do nej,abo do pivncie zavesit vrece,naasadit rukavicky a ides,vybuchaj to riadne...ja sa ventilujem upratovanim,ked tu vsetko cistim a nasi to vidia uz sa len utekaju poschovavat kade tade,ze bude zle,ked upratujem 😀 dnes by som veru aj omalovala tak som na tom,ale pravdu ti povem nevladzem,psychicky urcite nie,najradsej by som vymazala cely hardisk a vlozila len pamatovku s peknymi fotkami 😖

@zabka60
Ahoooooooooj!!!!!!!!! Tu som 🙂 !!! Dnes hekticky den prestrasne 🙂 !!! Som mrtev 🙂! Zabili ma, ale prezil som 🙂 !!! To je z Doby ladovej 3 🙂 !!! A ja sa tak po dnesku citim!!! Zastavila som sa asi na sekundu az teraz, este mi susi susicka, umyva umyvacka, treba poskladat bielizen do skrine........ ! Co novucke, pokladik ?