icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

gwenni
22. sep 2011

@zabka60 a inak ďakujem za prianie hádam sa už šťastie obráti aj na nás 🙂
...obchodík mám s kvetmi bytovými doplnkami a tapetami...chodíme aj tapetovať a aj poradestvo čo sa úpravy interiérov týka...tak taká pekná práca No a jeden obchodík mám V ZH a druhý bude v žarnovici

zabka60
22. sep 2011

@gwenni moja robila som si teraz rano s prveho mocu a nic 😖 ...a moj doki bol taky hnusny,v car by sa nemali odvau takto zachovat,ale ak mi ani v utorok nevezme krv abo sono neurobi,tak nech si potom vezme on na tricko,ked budem mat nejake problemy

zabka60
22. sep 2011

@gwenni jeeej no to je presne pre mna,aj mna vzdy bavilo interierove vecicky,nabytok a take veci,joooj,ale emam moznost na take nieco.....no skoda,ze si tak daleko,hned by som si isla pokukat nejake tapetky cacane a dufam,ze mas aj detske,bo ich uz isto budes potrebovat do izbicky na buduci tyzden 😉

gwenni
22. sep 2011

@zabka60 ja to nechápem týchto doktorov to moja doki je úplne skvelá ona mi už sama povie pani Ivanka vy si povedzte čo vám mám urobiť a ja to pre vás urobím 🙂
Aj ti aspoň vysvetlil že prečo ti nechce zobrať krv a urobiť uzv ??
Obchodík by sa ti páčil máme kopec krásnych tapiet a doplnkov uvažujem aj o internetovom predaji tak ti potom môžem poslať link keď budeš chcieť.
My už tapetovovať izbičku nebudeme ...máme všetko už dávno nachystané :( už iba to zdravé bábätko 🙂 🙂

zabka60
22. sep 2011

@gwenni no vysvetlenie bolo,ze mam negativny test a mohla som odist,som zvedava co bude do utorka,teraz ma aj brusko boli,aj vajka a mrcha furt nikde,boze ako vie ona ponatahovat to je hrozne....veru aj my mame pochystane,cco treba uz len tie zdrave babatka krasne nam chybaju do narucia 😉 ..zlatko,ked budes na nete,hned mi posli link mooc som zvedava ake krasne vecicky tam mate 😵

lolitka25
22. sep 2011

@mabumi ahoj kocka, ako sa mas?

@gwenni k IVF blahoželám a držím pršteky nech to vyjde.
@zabka60 zasa nic? to ma mrzi, nejak sa babanko nechce ukazat, ale kedze ti to meska iste tam je 🙂

zabka60
22. sep 2011

@lolitka25 ahooj no zas nic,ja nevem vsetko ma boli a aj tak mrche sibe 😠

gwenni
22. sep 2011

@zabka60 ok keď budem mať tú stránku kompletnú tak ti pošlem link

@lolitka25 ďakujem

lolitka25
22. sep 2011

@zabka60 ja tiez mrcha nikde a je mi priserne, slaba som uz treti den, vajka ma bolia akurat ze prisa co stale mam napnute a bolave su teraz upne makke a nenapnute....

mabumi
22. sep 2011

@lolitka25 ahoj mojka, ja stale rovnako a ty? mrska nikde 😉 😵 ???

@zabka60 neboj sa, urcite do dvoch dni dorazi. aspon u mna to tak byva 😒 . a to je super, ze ti vajecniky tak dobre zareagovali 😉 . nabuduce to urcite vyjde 😉 . mozno aj bez IUI 😉

zabka60
22. sep 2011

@gwenni no moc sa tesim uz teraz,aj ked mi uz len malujeme a este nam treba 3komnatky ☹ ...uz aby sme to mali hotove...a si pn ci obkas teda na obchodiku??
@lolitka25 nooo neviem co sa tu deje,mali by sme si dat vysvatit tuto nasu temu,bo uz mi je do placu,co sa tu robi,stastenna sa tu este nezastavila 😒

zabka60
22. sep 2011

@mabumi vies co ja ti neviem,ci ovulku by som mala aj bez pregnylu vies,ci by mi vajka praskli....to mi povedia az v car a nedovolia,aby sme skusali prirodzene,povedali,ze dve iui a potom ivf,ale ja sa necitim,ze by sme boli na tom az tak zle na ivf,takze budeme skusat iui kolko sa len bude dat 😉

lolitka25
22. sep 2011

@zabka60 suhlasim, s tebou, okrem nasej Katušky @katkapapacova nic, zdochol pes....

zabka60
22. sep 2011

@lolitka25 tak tak,uz stracam veskere malicke nadeje,posledne,ze sa to tu nieekedyaj rozbehne 😢

lolitka25
22. sep 2011

@zabka60 heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej stop.... koniec pesimizmu, rozbehne a budeme papat kremese, nezabudaj

mabumi
22. sep 2011

@lolitka25
@zabka60 ale ale, hlavky hore 😕 !!!! ved uz tu je jedna tehulienka okrem katky (len zase som zabula ten nick 😅 ). no a teraz bude lolitka, potom zabka aj so mnou samozrejme 😀 . no a ostatne tiez vsetky 😵
viete ako to byva v zivote... na dobre sa dlho caka 😉 . ale potom to bude stat za to 😎

gwenni
22. sep 2011

@zabka60 nie som PN to zbytočne stresuje ...veď viem že sa nemám preťažovať ale keby som mala ležať v posteli tak sa si zbláznim 🙂

zabka60
22. sep 2011

@lolitka25
@mabumi no kocky moje ale kedy,ved stale presuvame terminy nasho tehu 😅 uz to mala byt stranka150 a uz sa blizime k 300 😢 ...neviem neviem,ale uz sa mi zda,ze mrcha potichu prichadza,bude stastna ako blcha,ked pridde,nech mozme ist druhe kolecko
@gwenni no v to dufam,ze sa poriadne opatrujes draha,musis davat pozor na babanko,takze pracuj,ale z rozumom jasne kocka 😉 🙂

kyra30
22. sep 2011

@gwenni držím palčiaky nech to vínde....tfuj, tfuj, tfuj

kyra30
22. sep 2011

@lolitka25 @zabka60 ja už tiež mám niekedy taký pocit... že my sme tu také nešťastnice... že zakliaty kruh... nádaj, sklamanie... ja idem mať 31 rokov, už neviem kedy to dieťa budem mať...asi na svätého dindy :-P

kyra30
22. sep 2011

@zabka60 strany už radšej nesledujme.... lebo žiadna sláva a furt nič....iba jedna tehulka Katka...také naše svetielko..... hm... dúfam, že to tak nie je....že každý rok jedna :-P...lebo amen tma :-P

zabka60
22. sep 2011

@kyra30 kazdy rok????ooooch moj boh,to budu poriadne rady,az do nebies 😅 ... konecne hrdo oznamujem,ze mrcha ku mne prisla,teda prichadza 😀 boze vdaka ti,konecne,taak som sa bala ze to moze byt cysta 😔

gwenni
22. sep 2011

@zabka60 jasné 🙂

lolitka25
22. sep 2011

@zabka60 jej tak to potom blahozelam ked sa z mrsky tesis.. a sup sa na druhy a uspesny pokus 🙂

zabka60
22. sep 2011

@lolitka25 ved len preto sa tesim,aby sme co anjskor mohli podstupit druhe kolo 😉

zabka60
22. sep 2011

@odrik @eviq @mabumi @gwenni @lolitka25 @alceola @frca kocendy tak uz mam termi 30.9. idem na soono smer Mt,to je v piattok a ak to bude dobre tak tipujem mozno aj sobota bude dalsie kolo abo pondelok,no nejdeme sa predcasne tesit,uvidime,co nam povedia,ked sa do mna nakuknu 😀

lolitka25
22. sep 2011

@zabka60 drzim prsteky 🙂

zabka60
22. sep 2011

@lolitka25 dakujem moc,ale mam obrovsky strach,ze to zas dopadne ako teraz 😢 ...joooj,ale vaham,ze ak to nevyjde ci by sme nepodnili ivf,ale to naozaj len vaham,bojimbojim

tinka9075
22. sep 2011

@zabka60 škoda že ti mrcha neprišla skôr ja idem 27 možno by sme sa tam stretli nevadi aspon si budeme držat palce navzajom 🙂

zabka60
22. sep 2011

@tinka9075 co ty vies mozno sa stretneme a ja pojdem na sono a ty pojdes na zakrok 😉 ...boze bojim bojim...drzkam ti palceky,aby ste dopadli co najlepsie...a aspon si vypytam fotocku cestovateliek,nezabudni si aj ty vypytat a povies mi ci ti ju dal 😉