Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@gwenni jeeej no to je presne pre mna,aj mna vzdy bavilo interierove vecicky,nabytok a take veci,joooj,ale emam moznost na take nieco.....no skoda,ze si tak daleko,hned by som si isla pokukat nejake tapetky cacane a dufam,ze mas aj detske,bo ich uz isto budes potrebovat do izbicky na buduci tyzden 😉
@zabka60 ja to nechápem týchto doktorov to moja doki je úplne skvelá ona mi už sama povie pani Ivanka vy si povedzte čo vám mám urobiť a ja to pre vás urobím 🙂
Aj ti aspoň vysvetlil že prečo ti nechce zobrať krv a urobiť uzv ??
Obchodík by sa ti páčil máme kopec krásnych tapiet a doplnkov uvažujem aj o internetovom predaji tak ti potom môžem poslať link keď budeš chcieť.
My už tapetovovať izbičku nebudeme ...máme všetko už dávno nachystané :( už iba to zdravé bábätko 🙂 🙂
@gwenni no vysvetlenie bolo,ze mam negativny test a mohla som odist,som zvedava co bude do utorka,teraz ma aj brusko boli,aj vajka a mrcha furt nikde,boze ako vie ona ponatahovat to je hrozne....veru aj my mame pochystane,cco treba uz len tie zdrave babatka krasne nam chybaju do narucia 😉 ..zlatko,ked budes na nete,hned mi posli link mooc som zvedava ake krasne vecicky tam mate 😵
@gwenni no moc sa tesim uz teraz,aj ked mi uz len malujeme a este nam treba 3komnatky ☹ ...uz aby sme to mali hotove...a si pn ci obkas teda na obchodiku??
@lolitka25 nooo neviem co sa tu deje,mali by sme si dat vysvatit tuto nasu temu,bo uz mi je do placu,co sa tu robi,stastenna sa tu este nezastavila 😒
@mabumi vies co ja ti neviem,ci ovulku by som mala aj bez pregnylu vies,ci by mi vajka praskli....to mi povedia az v car a nedovolia,aby sme skusali prirodzene,povedali,ze dve iui a potom ivf,ale ja sa necitim,ze by sme boli na tom az tak zle na ivf,takze budeme skusat iui kolko sa len bude dat 😉
@zabka60 suhlasim, s tebou, okrem nasej Katušky @katkapapacova nic, zdochol pes....
@lolitka25
@mabumi no kocky moje ale kedy,ved stale presuvame terminy nasho tehu 😅 uz to mala byt stranka150 a uz sa blizime k 300 😢 ...neviem neviem,ale uz sa mi zda,ze mrcha potichu prichadza,bude stastna ako blcha,ked pridde,nech mozme ist druhe kolecko
@gwenni no v to dufam,ze sa poriadne opatrujes draha,musis davat pozor na babanko,takze pracuj,ale z rozumom jasne kocka 😉 🙂

@zabka60 a inak ďakujem za prianie hádam sa už šťastie obráti aj na nás 🙂
...obchodík mám s kvetmi bytovými doplnkami a tapetami...chodíme aj tapetovať a aj poradestvo čo sa úpravy interiérov týka...tak taká pekná práca No a jeden obchodík mám V ZH a druhý bude v žarnovici