Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
Dobre ranko pokladiky moje 🙂!!! Slniecko nam svieti, treba "robit" deti 🙂! Zasa basnim 🙂! Aaaale vam chcem popriat nadherny, uz nie smutny, dnik!!! Ja sa tiez snazim smutok zahodit 🙂! Zijeme len raz, tak musime byt vesele a usmiate a optimistky 🙂!!! Ved my sme, vsetky 🙂!!! Krasny dnicek!!!
@odrik ahoj mojka, no to ani ja neviem... dnes mam kriticky den, mrcha ma dosjt- mne chodi neskoro vecer po deviatej a ako sa poznam potvora aj meskat bude len aby sa lolitka nadejala a sklamala... ten mesiac mam cely cudny... vobec ma nebolia prsia, kdezto ine mesiace mi idu odpadnut, 1x som vracala a este 2x mi bolo kolosalne zle ze len tak tak som to ustala... potom toto pri sexiku... uvidim co to bude - mozno si len moja cysticka zo mna robi "prdel".... ja uz neverim totiz nicomu 🙂
Aku si mala sobotu? Oddychla si si? Depku zazen rychlo, ved ty si nase slniecko najlepsie 🙂
Ahojte babule,ako sa mi tu mate?@odrik,to je pekny datum 12.12,vtedy sa narodila moja mamina,a nebud smutna mozno prave vtedy oznamis ze si tehulka a bude to lahsie pre teba🙂ja som mala mat termin 18.1.2012 tak dufam ze dovtedy to stihnem,ved Vianoce to istia pre nas vsetky a na kremese pojdeme🙂🙂
@lolitka25
Ahoooooj slniecko mile 🙂! Veru, veru asi nam Ty budes tehulienka 🙂! Krce byvaju a su v tehulkovani normalne, pretoze pracuju úpony a spojenia maternice s ostatnymi organmi v brusku 🙂! Este Ti je aj zle, aj si nam vrackalo, noooooo moja zlata, ja to uz vidim veeeeelice nadejne 🙂! Sobotka bola fajn, motkali sme sa domka i vonku, bolo krasne! Aj dnes je krasne pocasie, tak sa chystame prave von!
@odrik dakujem ti za tvoje povzbudive slova. velmi si mi dvihla naladu. no, ja v to dufam. kazdy mi len hovoril, ze ked vysadis antinu, hned to bude, ale vobec to nie je lahke :( neviem, ci je to s tym, ze ja som vlastne antinu zacala brat este ako 17 rocna - ale kvoli velkym problemom s menstruaciou. bala som sa ich aj po vysadeni, pravda je, ze bolesti sa vratili, ale nastastie je cyklus aspon ako tak normalny. ja neviem, preco su vsetci taki. ja ako viem, ze by nam to napr. niektori velmi dopriali. napr. moja super sestra, kazdu chvilu sa ma pyta, ze co, viem, ze strasne chce byt tetou, ale prsote, tie otazky, nie je to lahke stale pocuvat. co uz, musime to nejak zvladnut. co nam ine zostava? 🙂 dnes som akurat dostala cestou zase taku depku. vsade same tehotne, brutal. buduci rok bude babyboom 🙂
@odrik @kyra30 @monkri @lolitka25 @tinka9075 @alceola @mabumi ahojte kockyyy,tak sme konecne doma 😝 ..vidim,ze som vam nechybala 😢 😀 ....bolo nam fajne,maly vysanteny od dedka,potom mu rady nebolo,ale prezili sme v zdravicku 😉 ako sa mi tu mate???nic nove???mne mrcha pomaly odchadzaa a tak sa vytesujem na piatok na sono,ale poviem vam pravdu,vcera po dlheej dobe tak vsetko na mna dolahlo,praca-vyhrazky vypovedami,stres,ked som s malym trha mi srdce,ze nemozem mat tak skveleho syna aj ja a skoro mi mm volal sanitku mala som zachvat placu,maly sa na mna hodil,hladkal ma nech neplacem,bol uzasny,ako tomu rozumel,co sa deje,ale uz je dnes lepsie,som rada,ze som to vyplavila,sa mi troska ulavilo 😝

@tinka9075
No mna tie tehulky nejako "bolia"! Asi aj preto, ze som potratila. 12.12 budem smutna, lebo to bol moj planovany termin porodu ☹! A podla mna su dvojicky super!!! Moj mm so srandy hovori, ze z jedneho pozitku dve deturence 🙂 !!!