Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@odrik 😀 som vas citala cel vikend po telefone,ale nepisala,to je nepohodlne 😝 ...mojka uz nejdem tlacit na pilu,nema to ziadny ucinok!!! 😠 ...aj pre ine veci sa da zit..do hlavky som si to lahko vtlkla,no srdiecko je ina kategoria 😅 ako si sa mi ty mala kvietok?? 😀 pogrilovali ste teda??mnaaam cuketka posolenka pogrilovana,no aj tri kila by som zozrala 😀
@tinka9075 zavidim ti tvoj optimizmus a silu,len tak dalej a daleko zajdes 😉 uz sa ti to blizi
@odrik no tak mame aj v protokole,ze hned druhe iui a bez stimulky a to som rada,bo teraz mi skacu hormony aj vdaka stitke a nie to este take brutality,ako pri ivf ☹ ...piatok sono a podla folikov samozrejme sa zariadime,ak budu velke ako naposledy,tak ideme na to
@tinka9075
@monkri ja viem,zazraky sa deju,ale nie na slovensku 😠 a ked pomyslim,cim vsetkym ste si niektore moje poklady presli,tak nech mi boh odpusti,ale radsej bez dietata,ako mat plno anjelickov a ani jedneho v naruci 😢 ....vsetko je o psychike a zmiereni sa s niektorymi vecami,najradsej by som si dala po papuli,ale toto moj pocit,nechcem vas deprimovat,ale dnes to akosi nejde na inu,lepsiu notu 😖
@zabka60 júj moja.... som rada že si mala pekný víkend....až na to plakanie....zákaz.... mne tiež dneska došli mrchy mrchovaté......nevešám hlavu 😝 ...prekvapivo ma depka obchádza....a to vdaka tvojím povzbudivím slovám a babeniek , čo sme tu na jednej lodi. minulý týždeň bol samá depka....a čo mám z toho.... nič... možno tak vredy na žalúdku 😀 ....pozitívne a kreatívne uvažujme 😵 😵 krémeše...vianoce..krémeše 😵 😵 😵 😵
@kyra30 mooje kuratko 😵 ja ani nie depka,ale tiez sme len ludia,tvor velmo citlivy a hlavne sme zeny,krehke ako kvietky cez zimu...tie vytuzene kremese si dam s vami aj keby som si mala pod tricko vankus schovat 😀 moc sa na vas tesim a dufam,ze nam to veeelmi dlho vydrzi a budeme dobrymi priatelkami,vsetky 😉
@zabka60 akurát dneska sme boli vonku s našimi krsniatkami - dvojičkami - mali minulý týždeň 1 rok....no na zjdenie sú teraz....všetko musia chytiť, ochutnať 😀 ... no sranda s nimi...tiež mi srdiečko stískalo....by som ich najradšej nevrátila..... no zvádla som to a sú doma u rodičov 😀
Báby.... čo my už 😀 jedna debka ..hore..dole 😀 😀 😀
@tinka9075 si presne ako mm 😀 z nicoho si nic nerobi,vsstava a zaspava s tym,ze aky bude den,taky bude a hotovo,vsak pride druhy den a zas dalsi a dalsi a co bude bude,ja velmi zavidim takym ludom,ja ich volam "salamisti",maju vsetko na salame,,ja napr. aj v praci,ked som na inej pozicii kde robi nejaka bordelarka,tak ja vyupratujem,aby som v klude mohla robit v cistom,aj doma ja nemozem obist jednu smietku na zemi,kdeze 😔 uz sa toho desim,nech mi neprepne s upratovania 😅 moc vazne moc by som chchela byt aj ja salamistka!!!!!mno,ale mne je nieco ine sudene
@odrik 😵 aj ja vas lubim,uz si neviem bez vas predstavit,ze by som vas nemala 😕 tak mi porozpravaj nieco,v stredu ide na odbery,konecne vsak????!!!!

@lolitka25
A vies to, ze ked motyka vystreli....... 🙂 !!!