Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@kyra30 😵 jeeejo dvojky krniatka uuzasne,mne hovor,ked sme s mm malym a mam ho ist "vratit",tak mam vselijake myslienky neboj 😔 a ked to nevinne este hlupunke dieta pride,objime ta len tak z nicoho nic a ze gaba lubim ta vies o tom 😕 ..padam na kolena a som vdacna,ze som mala moznost poznat ho,je to anjel z rohami,ale troska aj moj 😵 @odrik @monkri @tinka9075 noooo krasky moje nacase,aby sa urcil den,miesto,hodina nasej party
@tinka9075
@zabka60 baby neprehánajte to s upratovaním verte treba žiť a nie stále upratovať to ma naučili v alžírsku a majú pravdu ,to neznamená že mám bordel ale neutekám to hned upratovať nebehám prachovkou 🙂
no niečo na cítanie sem dám teraz som to našla
http://diva.aktuality.sk/clanok/28991/chcete-ve...
Babulky, dame si stretko pred porodom, napchame sa kremesami a potom porodime jedna radost 🙂 !!! A mozno naraz 🙂 !!!
dneska je tu veselo...ja už musím ísť...manželíno púšťa nejaký film....že ideme pozerať..nemôže bezo mňa 😀 tak prajem všetkým dobrú noc.... a ponavrhujte dátumy toho krémešového stretnutia... čo začneme plánovať 😀 ešte raz dobrú noc 😉
rano mudrejsie vecera,aj hlavka ma rozbolela,tak sladke snicky lucim sa,niesom vo svojej kozi ☹ 🤐
@odrik Jej, ty si strasne zlata 🙂 velmi fajn, ze to tak niekto berie. ja neviem, ci je to vekom, alebo tym, ze mam trosku strach, kedze moja maminka nemohla dlhoooo otehotniet :( vy sa tu kolko niektori snazite? inak, dufam, ze sa nam to fakt vsetkym podari do tych vianoc 🙂 to by bol darcek pod stromcek 🙂
Ahohte kocky.... Smutne hlasim, ze sa citim predmrsne... sice si zo mna potvora striela a este stale nedorazila, ale uz mi je tak vselijako a aj depka ma chyta... Nerozumiem mojmu organizmu, ci sa rozhodol mi to este viac stazit a posmiat sa na mne ubohej snazilke ze ako na ranne vracanie, tocenie hlavy a krce v bruchu naletim.... alebo som bola veeeeeeeeeelmi zla a Pánbožko ma trestá.... každopádne už sa sviňucha blíži (kiežby sa cestou stratila - však toľko žien ju s obavami čaká,len nech dôjde, bo nechcú byť maminky - tak nech moja ide tam, ja im ju rada pošlem 🙂 )

@zabka60 ved ja som tiež taká v robote neznesiem bordel všetko musí byt poukladané niekedy ma už môj na mna nervy lebo stále chodim s prachovkov v ruke ja som flegmatik aj muž sa smeje že mám všetko na saláme ja som už taká a už to nezmením 🙂