icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

tinka9075
25. sep 2011

@zabka60 ved ja som tiež taká v robote neznesiem bordel všetko musí byt poukladané niekedy ma už môj na mna nervy lebo stále chodim s prachovkov v ruke ja som flegmatik aj muž sa smeje že mám všetko na saláme ja som už taká a už to nezmením 🙂

zabka60
25. sep 2011

@kyra30 😵 jeeejo dvojky krniatka uuzasne,mne hovor,ked sme s mm malym a mam ho ist "vratit",tak mam vselijake myslienky neboj 😔 a ked to nevinne este hlupunke dieta pride,objime ta len tak z nicoho nic a ze gaba lubim ta vies o tom 😕 ..padam na kolena a som vdacna,ze som mala moznost poznat ho,je to anjel z rohami,ale troska aj moj 😵 @odrik @monkri @tinka9075 noooo krasky moje nacase,aby sa urcil den,miesto,hodina nasej party

tinka9075
25. sep 2011

@odrik stretko bude asi na budúci rok to už budeme tak trošku gulaté tak tie krémeše ešte do seba vpraceme 😎

odrik
25. sep 2011

@zabka60
Ano zlatko , v stredu ideeeeem!!! Dufam, ze uz breeeeboha uspesne 🙂!!! A potom v piatok idem ku gyndasikovi na kontrolu mojich dvoch milovanych cysticiek 🙂!

zabka60
25. sep 2011

@kyra30 🙄 fuuuuu to mi odlahlo,ze tam nebudem musiet ist sama a dievcatka moje,mam pocit,ze tento rok je zlomovy,stretko prve bude pyzamova party s vannkusmi pod pyzamkom a rok 2012 bude zlomovy a party budu uz len happy birthday vsetky kinderka 😵 lepsieeee????

monkri
25. sep 2011

@tinka9075
@zabka60 baby neprehánajte to s upratovaním verte treba žiť a nie stále upratovať to ma naučili v alžírsku a majú pravdu ,to neznamená že mám bordel ale neutekám to hned upratovať nebehám prachovkou 🙂
no niečo na cítanie sem dám teraz som to našla
http://diva.aktuality.sk/clanok/28991/chcete-ve...

zabka60
25. sep 2011

@odrik ano ano kuratko,ideme obidve sonovat a kukat,mojka nevies mi poradit ako a cim by som sa najlepsie vydetoxikovala???mam pocit,ze by nam to mohlo pri iui pomoct,ze by som troska upratala aj domcek pre babatko,nie stale upratovat len domcek nas 😀

odrik
25. sep 2011

Babulky, dame si stretko pred porodom, napchame sa kremesami a potom porodime jedna radost 🙂 !!! A mozno naraz 🙂 !!!

tinka9075
25. sep 2011

@monkri ved ja to neprehánam ale niekedy mi to nedá ja som taka hyperaktívna neposedím a stále musím niečo robit muž má volá akčná žienka a ten článok je dobrý asi pôjdem omerat aby som vedela na čom som 🙂

odrik
25. sep 2011

@zabka60
Zlatko, zapasuj 🙂 repikovy cajik, alchemilku, ale len do predpokladanej ovulky. Este mas kvapocky od Valovica??? Myslim, ze tie Ta pekne cistia 🙂 !!! A co takto poharik dobreho vinecka 🙂 , to budu foliky vysmiate 🙂 !!!

kyra30
25. sep 2011

dneska je tu veselo...ja už musím ísť...manželíno púšťa nejaký film....že ideme pozerať..nemôže bezo mňa 😀 tak prajem všetkým dobrú noc.... a ponavrhujte dátumy toho krémešového stretnutia... čo začneme plánovať 😀 ešte raz dobrú noc 😉

zabka60
25. sep 2011

@odrik repik mam,alchemilky sa bojim bo netusim kedze ja nemam ovu ved vies som anovulacnaa a cikala som po nej ako blazon,pravda ved cisi a kvapky mam,ale vysadila som pred iui ked je tam ten alkohol som sa bala,keby som bola tehu neviem vies ako aj hormony

odrik
25. sep 2011

@monkri
Veru moja, nic netreba prehanat 🙂 !!! Ale ja mam dnes nadherne vyupratovane 🙂 !!! Idem kuknut ten clanok 🙂 !

monkri
25. sep 2011

@tinka9075 neboj nie si sama aj môj my stále vraví že len kričím že prečo nedá veci do skrine ale na stoličku že klud ved je to normálné tak už to nerieším radšej uložím sama ,no meraj moja 😀 😀 😀 ked príde môj aj ja odmerám 😀 😀 😀

zabka60
25. sep 2011

@kyra30 sladke snicky a vidim,ze mas cicok doma ako ja 😀 bruuuu

monkri
25. sep 2011

@odrik no moja čítaj 😀 😀 😀 no ja som akurát včera komoru konečne upratala už sa nedalo pohnuť 😉

odrik
25. sep 2011

@zabka60
Tak uz Ti ostava len to vinecko biiiiile alebo fajne cervene 🙂 !!! Neboooooj, bude dobre, ideme sa na to vyspinkat, zajtra nas caka praca, ale slniecko 🙂 !!!

tinka9075
25. sep 2011

@monkri ale asi ani merat nemusím ked sme boli na spermio tak nám povedali že by mohol byt darcom ale pre istotu asi zoberiem meter a pomerám 😉

monkri
25. sep 2011

@tinka9075 no tak to je super aj môj na testok dopadol super ale pre istotu si to asi overím 😀 😀 😀 😀

odrik
25. sep 2011

@monkri
No a mam co robit 🙂 !!! Uz som doupratovala, idem merat 🙂 !!! Manzelicek, tras sa !!!!!!!!!!!

tinka9075
25. sep 2011

@monkri vidíš len si to over a budeš vediet na čom si a či je to pravda 🙂

monkri
25. sep 2011

@odrik ok moja meraj xixixi no ja idem off dobrú noc vám všetkým zajtrá mám poobednú ale ráno čaká zubár

monkri
25. sep 2011

@tinka9075 ano overíme pre istotu xixixi. no už meráme a depka je preč 🙂

zabka60
25. sep 2011

rano mudrejsie vecera,aj hlavka ma rozbolela,tak sladke snicky lucim sa,niesom vo svojej kozi ☹ 🤐

tinka9075
25. sep 2011

@monkri presne tak pomerame a posmejeme sa dobru noc 🙂

tinka9075
25. sep 2011

@zabka60 tak si pospinkaj a zajtra už bude lepšie 😉

odrik
25. sep 2011

Dobru nocinku 🙂 vsetkym mojim milym snazilockam 🙂!!! Zajtra porovname milimetre 🙂!!!
@monkri
Ty daj manzelikovi instrukcie do telefonu, co ma presne pomerat 🙂!!!
Myslim na vas!!!
@zabka60
Zajtra bude lepsie 🙂!!!

jarka87
26. sep 2011

@odrik Jej, ty si strasne zlata 🙂 velmi fajn, ze to tak niekto berie. ja neviem, ci je to vekom, alebo tym, ze mam trosku strach, kedze moja maminka nemohla dlhoooo otehotniet :( vy sa tu kolko niektori snazite? inak, dufam, ze sa nam to fakt vsetkym podari do tych vianoc 🙂 to by bol darcek pod stromcek 🙂

lolitka25
26. sep 2011

Ahohte kocky.... Smutne hlasim, ze sa citim predmrsne... sice si zo mna potvora striela a este stale nedorazila, ale uz mi je tak vselijako a aj depka ma chyta... Nerozumiem mojmu organizmu, ci sa rozhodol mi to este viac stazit a posmiat sa na mne ubohej snazilke ze ako na ranne vracanie, tocenie hlavy a krce v bruchu naletim.... alebo som bola veeeeeeeeeelmi zla a Pánbožko ma trestá.... každopádne už sa sviňucha blíži (kiežby sa cestou stratila - však toľko žien ju s obavami čaká,len nech dôjde, bo nechcú byť maminky - tak nech moja ide tam, ja im ju rada pošlem 🙂 )

zabka60
26. sep 2011

@odrik
@lolitka25 @alceola @eviq @tinka9075 @kyra30 bre ranko snazilocky moje,tak ja som sa teraz akosi tak pomaly prebrala k zivotu,veeru dobre som si pogabkala 😅 idem napapat a hadam este hodim cielko o vankus 😀