Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
ahojte kocky, no uz som tu velmi davno nebola, musim povedat, ze nam sa to onecne po skoro dvoch rokoch podarilo, babo sa ma narodit v decembri a este k tomu 25teho...a to som myslela ze sme zakliaty...verte, dufajte, placte, proste, kricte nam toto vsetko asi pomohlo...
@katkapapacova gratulujem...tesim sa aj ja 🙂
@katkapapacova
Dakujeme za povzbudenie! Velmi sa tesim, ze sa vam to podarilo a zelam nech to vsetko dobre dopadne!!!! Tak si to uzivaj a vela oddychuj! Vianocna radost bude u vas obrovska! Vela stastia!
@catharinka neuzivam nic.Len kyselinu listovu.No mam uz 31 manzel 34 a velmi uz chceme chlapceka.No a snazime sa cez 4 rok a po laparo dalsich 2 mesiace a nieco.A stale nic.Obaja sme zdravy.Aj manzel spermio este lepsi ako spred 2 rokov ja vsetko tiez dobre.Tak nechapem.Asi to bude fakt tou psychykou ze nato stale myslime.Ale snad raz to pride aj k nam.
@taawewe Ako myslis detoxikujete sa pred otehotnenim.Ja nic neberem len kyselinu listovu.
@odrik myslim na teba a mooooc drzim palce. dufam, ze vsetko bude OK 😉
@katkapapacova tak co môj grculko, uz je lepsie? 😵
@monkri
No mam 38 rokov a 11 rocneho synceka. No vidis na neho sme cakali 5 rokov, ale je zdravy vdakabohu, teraz koooolko moc rokov a nic z toho! Pomaly sa vyrovnavam s tym, ze bude jedinacik. On by chcel strasne surodenca, no ale ked to nejde, tak.... Dakujem, opatrujem sa! A Ty pekne snazilkuj, nech mam od Teba len vyborne spravy. Budem sa tesit!!!!
@mabumi ahoj mojko, no uz lepsie...tak a dnes som toho drobca aj konecne videla...a srdiecko bije jako zvon...tak by som vam to vsetkym priala...bude dobre, ja ako zakladatelka som tym zacala, teraz budete vy...ty sa ako mas moja?
@katkapapacova to som rada ze je lepsie. ja len lezim a citam MK 😀 . a uz ako od oficialnej tehule si prosim pekne tehu virusiky!!!! potrebujem poslat mojim dvom zmrzlinkam v brusku 😉 😉
@katkapapacova uz si mozes aj nick zmenit ze sa uz nesnazite 🙂 Inak som zvedava ktora ta budeme nasledovat dalsia.Moc,moc ti drzim palce nech to dotiahnete do konca bez problemou a nech mate zdrave babetko.Drz sa a davaj teraz pozor hlavne na seba. 😉
@mamartinka
Ahoj, dakujem, ze sa zaujimas. Ja otehotniet relativne mozem. Trva to sice dlhsie, ale jedneho synceka uz mam (to trvalo 5 rokov), teraz uz ma 11 rokov, no a teraz som bola konecne znovu tehotna, ale bohuzial nie uspesne, takze ja som taky zvlastno-cudny pripad. No mam uz 38 rokov, tak neviem, ci este nejaku tehulku zo mna budete mat, ked mi to fuuuurt tak dlho trva! Obaja sme zdravi, vsetko je v poriadku. No a mozno teraz motyka vystreli, a podari sa hned! Som ale optimista, co? Este len dnes som prisla z nemocnice po kyretazi pre MA, a uz pocitam dni, kedy mozme zacat so snazilkovanim! Aj Tebe prajem vela stastia, citala som Tvoj pribeh, tak nech Ti bocian cim skor prinesie krasneho chlapceka, kedze po nom tak uprimne tuzite!!! Vela stastia!
@katkapapacova
Mila nasa zakladatelka, so srdca Ti blahozelam!!! Velmi sa s Tebou tesim! Opatruj seba i maleho chrustika! Oddychuj, uzivaj si kazdu vzacnu chvilu, vyhni sa vsetkym zlym veciam a stresom!!! Drzim Fi vsetky prsteky, co mam!!!
@mabumi moja pekna, mne dnes pvedal doktor ze babo je na lavo a na pravo mam folikularnu cystu...no dufam, ze to bude v poriadku, a nebudem musiet ist na operaciu aj s bruskom...ale som optimistka aspon od teraz...napr som teraz vypila mlieko a este ho mam v sebe, nuz zazraky sa deju, skusali ste folikulometriu?
@odrik jej moja dakujem ti, a teraz nieco pre teba, vek je sice vek ale moja mamina,porodila moju sestricku vo veku 42rokov...predtym potratila a potom z nicoho nic a to este moja baba jej nahovarala ze je v prechode..ha a potom prechod zacal kopat...drzim palciska...
@mamartinka uz som ho zmenila...a ty ako???co nove??ovulka, ako??
@katkapapacova jáááj katuska vy budete mat vianocne babinko! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 !!!!!!!!
@katkapapacova
Dakujeeeeem Ti velmi za mile slova! Velmi sa tesim, ze uz nie si snazilka, ale krasna cakatelka! No dufam, ze aj ja si uzijem taky "prechod" ako Tvoja mamicka. Pokojne ma moze kopkat do bruska koooolko chce! Myslim na Teba, aby vsetko dobre dopadlo! A dopadne!!!
@odrik tak vidíš sme mladé a nevzdáme to budeme sa snažiť ,ked lekári tvrdia že sme ok tak sa už len snažiť musíme dúfam kým budem mať 40 budem tehotná nevzdám to
@mamartinka umelé sme neskúšali na koľko my povedal lekár že na to som už stará a že poistovňa to len do 35 rokov hradí že by som musela všetko sama hradiť že som už stará tak som vymenila doktora za doktorku a skúšame zase 🙂
@katkapapacova gratulujem 🙂

@monkri
Joj moja, dakujem Ti mooooc!!! Uz som bez duse pred zajtrajsim verdiktom. Keby som tak mohla zaspat a zobudit sa az v pondelok, a potom by mi povedali, ako to dopadlo! Ci mam babatko alebo uz mam po zakroku! No skoda, ze sa to neda! Pekny vecer, dam o sebe vediet.