Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
kocky tera som sa vratila,som taka nahnevana!! 😠 ledva som dokiho presvedcila,aby ma nechal este marodit do druheho iui,kedze piatok idem na sono a naco pojdem do roboty na dva dni,boze to je taky idiot dolezity!!! 😠 este mal tu drzost mi oponovat,a polozit otazku:a ked vam to budu robit 4 krat to bude stale doma oddychovat?! 😨 akoze bez komentara,bo by si vysluzil odomna tittul,na aky y nikdy nezabudol a pri prvej prilezitosto ho musim zmenit,bo takeho hajzlika za lekara,no neprosim 😢
@zabka60 ahoj no dnes sme boli na sono len mojim vajkám sa asi nejako nechce rást tak na sono ideme v piatok možno sa tam stretneme ak budú foliky ok tak spravia aj iui sono mi robila doktorka aj som sa zlakla že sa im nechce rást ale mi povedala že každá žena inak reaguje na clostík pokecala som aj s docentom no som zvedavá čo ma čaká doktora by si mala vymenit ved on by ta mal chápat a nie takto ti povedat no nemám slov
Ahoj Katka, ked sme sa s partnerom dohodli, ze chceme babatko, tak som mu povedala, ze sa mi to urcte nepodari hned... urcite budeme skusat rok-dva...lebo u nas tazko othehotneli zeny - mama, tety aj moja sesternica.... a kedze som bola uplne uvolnena, tak sa to aj hned podarilo... Urcite hra psychika v takychto veciach vyznamnu rolu... Ak ste obaja zdravi ovsem. Ved sa aj vela krat potvrdilo, ked si rodicia adoptuju dieta, coskoro zena otehotnie, lebo na to prestane mysliet... Viem, ze je to tazke nemysliet na babatko, ked po nom-nej tak tuzite. Drzim palce, nech vam to vyjde...
kocky kde ste vsetky? ja sa nudim a tu nikto... manzelika mam na sluzobke, tu nikto nie je... och joj 🙂

Caute babenky ako sa mi mate?@zabka60,drzim palce u doktora nech vsetko dobre dopadne,ja idem vo stvrok a uz teraz mam z toho stresy,ze co bude😒@lolitka25,noo to vyzera nadejne,bodaj by to vyslo,nech tu uz niekto pretrhne ten zacarovany kruh a potom to hadam pojde ako po masle🙂