Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@lolitka25 no mala som zensku,to mi mamca vybavila,ale to bola zavodna zenska v ich firme,hruuuza,ta vsetko len liekmi riesila,,,potom som nasla v okrese mm to mi vlastne vybavil svokor,ten bol ako tak,vybavil mi po znamosti aj laparku na orave,tam su uzasny lekari,klobuk dole 😉 ..no ale po case sme si s mm uvedomili,ze na nas kasle a nijak nam nepomaha,tak sme usudili,ze opat musime ist o dum dal,no a tak som hladala a moja kamoska,moja kolegyna,kopec ludi mi odporucalo terajsieho zenskeho a tak som sa k nemu dala bez vahania,kedze aj odporucania boli silne no a zistila som,co je zac,skoda,ze na vlastnej kozi 😖
@lolitka25
@tinka9075 ani ja nechapem ako niekto dokaze tak ublizovat cloveku,ktory tak trpi,pre boha a to nechcem aani len pomysliet,keby sa nieco horsie stalo,co by robil a zas mi povedal,och moj boze uz aby som mohla ist prec,bo sa bojim ak nam nevyjde dalsie iui,tak sa bude tvarit a urazat ma,tak mu jednu fakt pritankujem 😠
@lolitka25
@tinka9075
@zabka60
@frca
Ahoooojte lasky laskove 🙂 !!! Aj vsetky mile snazilocky 🙂 !!! Tu som, dnes som toho mala habakuk, nestihala som sem ani kuk ☹!!! Preeeeee boha ani to vsetko neprecitam 🙂 !!! Nevadi, myslim aj tak stale na vas!!! No co nove??? Foliky rastu, mrchu odhanate??? Ja zajtra uz o 7,15 budem sediet na hematke ☹ , sama radost! Drzkajte sa mi!!!
@tinka9075 ja by som tam veru nesla,ani keby co bolo,sa tam taaak strapnovat to je straaasne,a henten ze misko ci jak sa ola ako teraz tu babenu vyhnal z domu v noci,no b som mu dala hned 😠 ..boze to je jak martinka s turca 😀
@odrik awoj laska,mnooo tinke milovanej foliky este spinkaju,ae do piatku dorastu,moje hadam tiez a pekne postupime oplodnenie dvojnasobne,bo sme rozhodnute pevnee na dojicky 😠 inak nejdem dom 😀 ...ty habakuk umyt zubky,rucky,tvaricku,nozicky 😀 ..a spac ahned....nech si rano pekne cerstva na hematke a odnesies so domkov fajne vysledky 😉 pochopila???? 😵

@zabka60 moja a ty si sa tam ako dostala? vsak to opisujes hrozne....