icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

lolitka25
27. sep 2011

@zabka60 moja a ty si sa tam ako dostala? vsak to opisujes hrozne....

zabka60
27. sep 2011

@lolitka25 no mala som zensku,to mi mamca vybavila,ale to bola zavodna zenska v ich firme,hruuuza,ta vsetko len liekmi riesila,,,potom som nasla v okrese mm to mi vlastne vybavil svokor,ten bol ako tak,vybavil mi po znamosti aj laparku na orave,tam su uzasny lekari,klobuk dole 😉 ..no ale po case sme si s mm uvedomili,ze na nas kasle a nijak nam nepomaha,tak sme usudili,ze opat musime ist o dum dal,no a tak som hladala a moja kamoska,moja kolegyna,kopec ludi mi odporucalo terajsieho zenskeho a tak som sa k nemu dala bez vahania,kedze aj odporucania boli silne no a zistila som,co je zac,skoda,ze na vlastnej kozi 😖

tinka9075
27. sep 2011

@zabka60 neboj dufam že u cirkevných to bude lepšie ale nechápem že za všetko u neho musíš cvakat ja som u môjho neplatila nikdy ani ked som bola na pn proste za nič ja mám fakt dobrého dokiho aj dnes mi volal ako som dopadla na sone no proste super človek 😉

lolitka25
27. sep 2011

@zabka60 tak to je nic moc... len sa cudujem ze ho niekto vobec odporucil...

zabka60
27. sep 2011

@tinka9075
@lolitka25 vsak ked som povedala tym oodporuccajucim,ako sa ku mne choval,tak nechapali,ze ako je to mozne a tak mi s toho plynie,ze asi to budee koli centru 😠 ...asi ziarli,ze chodim do centra a dovolujem si este aj jeho obtazovat 😕

lolitka25
27. sep 2011

@zabka60 no ale co je normalny? vsak to je tvoja vec,keby vedel on vyriesit tvoju tuzbu po babatku tak neides do centra.... to ako keby ziarlil na ocneho....

tinka9075
27. sep 2011

@zabka60 možno je to tak že mu to asi vadí že chodíš do centra ale čo máme robit ked sa nedarí ved keby ti pomohol on tak centrum nepotrebuješ ja fakt nechápem zmýšlanie takýchto doktorov 😖

zabka60
27. sep 2011

@lolitka25
@tinka9075 ani ja nechapem ako niekto dokaze tak ublizovat cloveku,ktory tak trpi,pre boha a to nechcem aani len pomysliet,keby sa nieco horsie stalo,co by robil a zas mi povedal,och moj boze uz aby som mohla ist prec,bo sa bojim ak nam nevyjde dalsie iui,tak sa bude tvarit a urazat ma,tak mu jednu fakt pritankujem 😠

tinka9075
27. sep 2011

@zabka60 ja si myslím že akurát gynekolog by mal ženu pochopit a ked sa nedarí tak o to viac tak pekne sa mi počúvali slová môjho doktora ked mi povedal že má vela tehotních ale už sa teší ked budem tehotná ja tak to ta ozaj poteší 🙂

zabka60
27. sep 2011

@tinka9075 tak to ano,to ti verim,zensky by mal byt v prvom rade tvoj kamarat,byt mily,snazit sa pomahat a nie urazat a smiat sa do tvare 😢 ...boze kukam na tu traposinku ze MAMA,OZEN MA 😀 ..mam dost 😀

tinka9075
27. sep 2011

@zabka60 to máš pravdu ved ked ho vymeníš bude dobre aj ja to pozerám no to je ozaj tak sa nasmiat neviem ako sa tak môžu ukazovat v telke

odrik
27. sep 2011

@lolitka25
@tinka9075
@zabka60
@frca
Ahoooojte lasky laskove 🙂 !!! Aj vsetky mile snazilocky 🙂 !!! Tu som, dnes som toho mala habakuk, nestihala som sem ani kuk ☹!!! Preeeeee boha ani to vsetko neprecitam 🙂 !!! Nevadi, myslim aj tak stale na vas!!! No co nove??? Foliky rastu, mrchu odhanate??? Ja zajtra uz o 7,15 budem sediet na hematke ☹ , sama radost! Drzkajte sa mi!!!

zabka60
27. sep 2011

@tinka9075 ja by som tam veru nesla,ani keby co bolo,sa tam taaak strapnovat to je straaasne,a henten ze misko ci jak sa ola ako teraz tu babenu vyhnal z domu v noci,no b som mu dala hned 😠 ..boze to je jak martinka s turca 😀
@odrik awoj laska,mnooo tinke milovanej foliky este spinkaju,ae do piatku dorastu,moje hadam tiez a pekne postupime oplodnenie dvojnasobne,bo sme rozhodnute pevnee na dojicky 😠 inak nejdem dom 😀 ...ty habakuk umyt zubky,rucky,tvaricku,nozicky 😀 ..a spac ahned....nech si rano pekne cerstva na hematke a odnesies so domkov fajne vysledky 😉 pochopila???? 😵

tinka9075
27. sep 2011

@odrik ahooj folikom sa nejako nechce asi sa boja iui ale dúfam že sa rozbehnú zajtra budem na teba mysliet a držat palčeky 🙂

tinka9075
27. sep 2011

@zabka60 no ten miško je ale prípad tu babenku poslal večer preč no ja by som mu dala taku by som mu capla a neviem kolko im to vydrží a tá jeho mama no des 🙂

lolitka25
27. sep 2011

@odrik ahoj pokladik, budem zajtra vela na teba mysliet, snad sa ti z toho nebude cikutat 🙂 drzim prsteky 🙂

Baby idem spat, uz som uplne unavena... Zajtra sa ozvem 🙂

tinka9075
27. sep 2011

@lolitka25 dobrú no vidíš a myslela si že tu budeš sama a pozri ako sme sa stretli 🙂

zabka60
27. sep 2011

@tinka9075 😀 jaaaj som sa dobre zasmiala,ze sa musel rukou ukojit misko,pre boha,co nevedia,ze su v telke 😀 kde hladaju take individuaa,to je hruuuza 😀 ale aspon nieco vtipne 😝 ale miestami je to na bliti,co dokazu vypustat z huby 😀 idem radsej cielko ulozit sladke sny

tinka9075
27. sep 2011

@zabka60 no aj ja som sa nasmiala ale aspon sa nasmejeme idem aj ja lahnút dobrú noc a sladké sny 🙂

odrik
27. sep 2011

@lolitka25
Dakujeeeeeeeeeeeeeeeeem 🙂!!! Dobre sa vyspinkaj 🙂!

odrik
27. sep 2011

@zabka60
Pochopene 🙂. Stop. Zubky, nozky, podvozok 🙂, cele telicko umyte. Stop. Lieky užite. Stop. Pomodlim sa az ked dopismenkujem. Stop. Lubim Ta. Stop. 🙂!!!

frca
27. sep 2011

@odrik,ahoj tak nech ti to dobre dopadne na tej hematke,aby ste uz mohli snazilkovat🙂@zabka60,tak to je poriadny tlk ten doktor,si mu to mala vysvetlit rucne strucne aby vedel ako sa ma chovat k zenam😠

odrik
27. sep 2011

@tinka9075
Neboooooj, ved oni narastu 🙂!!! Ine im ani neostava 🙂!!! Pekne ich inštruuj, ako maju rast, oni to rychlo pochopia 🙂, lebo su sikovne a mudrucke ako ich panicka 🙂!!! Drzim palceky!!!

tinka9075
27. sep 2011

@odrik ved ja im aj hovorím že majú rást asi sa boja iui ale v piatok idem na sono tak sa tam možno stretnem so zabkou 🙂

odrik
27. sep 2011

@frca
Ahoj zlatusik 🙂!!! Dakujem!!! Zasa ma celu odkrvickuju, to je urputne, milion skumaviek! Minule mi uz ani chuda krvicka nechcela tiect ☹! Ale tentoraz s nimi vybabrem. Sup pred odberom aspon dva pohare vody 🙂!!! To mi tam poradila jedna zlata babenka v cakarni 🙂!!!

odrik
27. sep 2011

@tinka9075
Jeeeejda, tusim pridem aj ja na sono 🙂!!! Aj ja sa chcem s vami stretnut!!! Len co ked mam zasa v piatok kontrolu u gyndasika! No nic, stretko istia kremese 🙂!

tinka9075
27. sep 2011

@odrik no škoda že aj ty nechodíš do martina po sone by sme šli na kremeše urobili by sme si zahrievacie kolo 🙂

frca
27. sep 2011

@odrik,tak to ti vobec nezavidim,ja co sa krvi tyka tak mam slabu povahu,staci ked sa len porezem tak mi je zle,a ked mi beru krv no hruuuza😒Tak drzim prsteky aby ti daku krvicku nechali🙂🙂

odrik
27. sep 2011

@tinka9075
Veru, veru moja!!! To by bolo mooooc mile zahrievacie kolo 🙂!!! Krasne si to pomenovala 🙂!!! Ale ja som veeeelice motorizovany tvor, ved ja vas niekde prepadnem 🙂!

tinka9075
27. sep 2011

@odrik no to by bolo keby sme sa stretli aspon my sranda bude ked nám so zabkou dajú rovnaký termín na iui tak potom sa to už musí podarit 🙂