icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

lolitka25
28. sep 2011

@severaseptima ahojky kocka 🙂 a coze si tu zavitala? chybali sme ti?

severaseptima
28. sep 2011

@lolitka25 iba som prisla oznamit ze uz to kaslem. ze som sa rozhodla ze deti nechcem a kupime si psa...nech ma 10 spinavych, hladujucich, negramotnych deti hocijaka cigana v osade. ja nebudem mat ani jedno, lebo prirodzeny vyber mi to nedopraje. 😠

severaseptima
28. sep 2011

@lolitka25 tebe sa dufam dari lepsie 😉

lolitka25
28. sep 2011

@severaseptima ale no, takym to niecim tu neustale prechadzame vsetky... raz je lepsie a raz mizerne... ak mi zajtra testik opat nic neukaze,alebo mrcha dojde bude mi rovnako, tiez to vzdam,ale potom mi to neda a budem pokusat osud znovu 🙂 My to predsa nevzdame kolegynka 🙂 Hlavu hore

severaseptima
28. sep 2011

@lolitka25 uz vidim ako tu budes zajtra pisat cela radostna ze ti to vyslo 🙂 ale ja uz fakt nejdem nic skusat...ak nieco fakt neznasam tak je to dlhodobo opakujuci sa nespravodlivy a neovplyvnitelny neuspech 😠 ved kopu ludi zije aj bez deti, tak aj my to dajako prezijeme...ved nakoniec moje manzelstvo ma velmi naplna a je pre mna zmyslom zivota. Som naozaj stastna lebo mam najlepsieho muza na svete a tato blba honba za niecim co mozno aj tak nikdy nebudem mat mi iba kazi radost a obera ma o cas 😠

zabka60
28. sep 2011

@lolitka25 no konecne mi je lepsie troska,tak som a aj rozpisala 😀 zlatik ako sa citis??

mabumi
28. sep 2011

@zabka60 ahoj mojka, bola som v tatraaach 😎 . aj snazilkovanie bolo, ale len raz 😀 lebo posledne dva dni som bola bez manzelika 🙂

lolitka25
28. sep 2011

@severaseptima Mozno prave to bude to ohnivko, vypnes, prestanete snazit a ani nevies ako zadari sa... drzim prsteky 🙂

lolitka25
28. sep 2011

@zabka60 blbo 🙂 raz ma boli brusko, ze idem hned kontrolovat ci mrcha dosla a potom chvilku nic... o nervy...

zabka60
28. sep 2011

@mabumi tak v tatrach si bola na tehu virusiky 😉 no vyborne a dufam,ze si aj poradne nachytala...
@lolitka25 nic si s toho nerob,ja po iui som sa citila taka naplnena vsetkym cim so potrebovale,nemyslim tym spermijky,taky blazeny pocit som mala,aj som grckala,aj nizky tlak a ja mavam vysoky mam aj lieky na vysoky tlak a co.....nic 😢 ....telo ta blazni,ale ty si nevsimaj,uz bude zajtra vitazny cik 😀

lolitka25
28. sep 2011

@zabka60 pekny nazov - vitazny cik 🙂

tinka9075
28. sep 2011

@zabka60 jaj to by bolo super keby nás oplodnovali ten istí den aspon by sme si podali štafetu a ja si myslím že teraz sa nám to podarí musí ja idem s mužom lebo kamarát tam namá cestu a muž povedal že ked idem len na sono že on má počká v aute ved aj načo tam pôjde tak určite sa tam stretneme ja som modrooká blondína pevnejšia tak ma spoznáš ak nie ty tak ja teba ano ved viem ako vyzeráš 🙂

zabka60
28. sep 2011

@tinka9075 😀 ty modrooka pevna blondina a ja pevna hnedooka blondina(prefarbena) 😀

zabka60
28. sep 2011

@lolitka25 zeeeee 😀 aj mne sa to paci 😀

tinka9075
28. sep 2011

@zabka60 no tak to sa určite spoznáme ved nás tam nebude vela inak včera tam nebolo nikoho a to sme tam boli o pol deviatej 🙂

zabka60
28. sep 2011

@tinka9075 no ja mam najradsej,ked sme tam skoro sami,nemam rada ked je tam plno,ale ja vseobecne nemam rada hufy ludi,hlava na hlave 😝

tinka9075
28. sep 2011

@zabka60 presne ani ja nie vždy ked sme tam tak tam nik nie je aspon sa ti môžu viac venovat ale aj tak ked to porovnám s Heliusom tak sa to nedá porovnat tam sme boli len čísla a tu sa ti venujú 🙂

zabka60
28. sep 2011

@tinka9075 vy ste vlastne chodili do heliosu v mt vsak????ja neviem teda sme v prvom centre,ale uvidis sama,teda po iui v kazdom centre kazu prist na 14 den na krv a sono a v iscare kazu len test a ked je negativny tak nemas ist na krv,mne to pride blbost,ako ja som mala problem meskala mi mrcha a tak mi doki odmietol zobrat krv a ja som cakala napata kym mi mcha nedosla,ved sama vies,ze je kopec pripadov,ze test neukaze a tehu moze byt

tinka9075
28. sep 2011

@zabka60 teraz ked tam pôjdeš tak sa na to opýtaj ked ti doki nechcel zobrat krv či by si nemohla príst k nim my sme chodili do Heliosu ale to bol des tam ich zaujímali len euráče tak preto sme šli preč

zabka60
28. sep 2011

@tinka9075 vsak ja im to vsetko poviem v cente,ze sa mi smial do tvare a odmietol urobit aj sono,aj vziat krv a nech mu do spravy napisu po zakroku velkym cervenym pismom,ze na 14den vziat krv!!!bo sa tam snim nebudem zas hadat s idiotom,kedze on si tvrdi svoje

tinka9075
28. sep 2011

@zabka60 presne nech mu to tam napíšu ved je zbytočné aby si chodila na krv do Iscare ked ti ju môže zobrat on no ja také problémy mat nebudem môj doki ten s tým problém nemá 🙂

giovannajana
28. sep 2011

No, ja používam vety ako "Bociany sú tvrdohlavé" alebo "Bocian niekde zablúdil" a uzavriem to vtipom o bocianovi a dedkovi. Zatiaľ každý pochopil, že sa už nemá pýtať 😀

"Letí bocian a nesie v plachte v zobáku 75 ročného dedka.
Dedko tak na neho pozrie a vraví: "Počuj bocian, keď sme to doteraz nenašli, nevy...eme sa na to?" "

lolitka25
28. sep 2011

ahojte kocky moje, bola som v lekarni, som pripravena na ranny testik 🙂 kupila som clearblue, mal by byt dobry nie?

zabka60
28. sep 2011

@tinka9075 docent Tomas je kamarat s mojim dokim tak som zvedava,ako sa bude tvarit,ked mu to poviem...booze treba mi upratat,povysavat,okna umyt,jeminek,kto mi prie pomoct 😖

zabka60
28. sep 2011

@giovannajana paradny vtip na oddrbanie trapnych otazok 😉

zabka60
28. sep 2011

@lolitka25 ak ma citlivost 10,tak urcite bude dobry 😉

tinka9075
28. sep 2011

@zabka60 ve mu to treba povedat akého ma kamaráta ved aj ja už idem lebo musím do roboty zaniest papier na peniaze večer sem nakuknem 🙂

zabka60
28. sep 2011

@tinka9075 jasne utekaaj,ja ssom ho dala drahemu a ten mi to odovzda 😉 ako dobre bo to by bol stres,keby som tam isla 😅

frca
28. sep 2011

Ahojte babulky ako?ja som sa pred chvilou zobudila🙂

odrik
28. sep 2011

@lolitka25
@zabka60
@mabumi
@frca
@alceola
A este vsetky moje ostatne pokladiky!!! No, som z kontroly na hematologii domka. Krvicka na homocystein vycucnuta, do Bratislavy zaslana 🙂! Do hodinky a pol bol krvny obraz, ten je OK. Takze pokracovat v uzivani Acidum folicum. K tomu standardne Pyridoxin. A znova kontrola 27.10. o 8,30. Vtedy uz budu aj vysledky homocysteinu a sestra bude mat vysledky tromofilneho terenu. Takze moc mudrejsia nie som ☹ ! Co tu nove, idem chvilku citat, a potom utekam vybavovat veci potrebne 🙂 !!!