Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@lolitka25 iba som prisla oznamit ze uz to kaslem. ze som sa rozhodla ze deti nechcem a kupime si psa...nech ma 10 spinavych, hladujucich, negramotnych deti hocijaka cigana v osade. ja nebudem mat ani jedno, lebo prirodzeny vyber mi to nedopraje. 😠
@lolitka25 tebe sa dufam dari lepsie 😉
@severaseptima ale no, takym to niecim tu neustale prechadzame vsetky... raz je lepsie a raz mizerne... ak mi zajtra testik opat nic neukaze,alebo mrcha dojde bude mi rovnako, tiez to vzdam,ale potom mi to neda a budem pokusat osud znovu 🙂 My to predsa nevzdame kolegynka 🙂 Hlavu hore
@lolitka25 uz vidim ako tu budes zajtra pisat cela radostna ze ti to vyslo 🙂 ale ja uz fakt nejdem nic skusat...ak nieco fakt neznasam tak je to dlhodobo opakujuci sa nespravodlivy a neovplyvnitelny neuspech 😠 ved kopu ludi zije aj bez deti, tak aj my to dajako prezijeme...ved nakoniec moje manzelstvo ma velmi naplna a je pre mna zmyslom zivota. Som naozaj stastna lebo mam najlepsieho muza na svete a tato blba honba za niecim co mozno aj tak nikdy nebudem mat mi iba kazi radost a obera ma o cas 😠
@severaseptima Mozno prave to bude to ohnivko, vypnes, prestanete snazit a ani nevies ako zadari sa... drzim prsteky 🙂
@mabumi tak v tatrach si bola na tehu virusiky 😉 no vyborne a dufam,ze si aj poradne nachytala...
@lolitka25 nic si s toho nerob,ja po iui som sa citila taka naplnena vsetkym cim so potrebovale,nemyslim tym spermijky,taky blazeny pocit som mala,aj som grckala,aj nizky tlak a ja mavam vysoky mam aj lieky na vysoky tlak a co.....nic 😢 ....telo ta blazni,ale ty si nevsimaj,uz bude zajtra vitazny cik 😀
@zabka60 jaj to by bolo super keby nás oplodnovali ten istí den aspon by sme si podali štafetu a ja si myslím že teraz sa nám to podarí musí ja idem s mužom lebo kamarát tam namá cestu a muž povedal že ked idem len na sono že on má počká v aute ved aj načo tam pôjde tak určite sa tam stretneme ja som modrooká blondína pevnejšia tak ma spoznáš ak nie ty tak ja teba ano ved viem ako vyzeráš 🙂
@tinka9075 vy ste vlastne chodili do heliosu v mt vsak????ja neviem teda sme v prvom centre,ale uvidis sama,teda po iui v kazdom centre kazu prist na 14 den na krv a sono a v iscare kazu len test a ked je negativny tak nemas ist na krv,mne to pride blbost,ako ja som mala problem meskala mi mrcha a tak mi doki odmietol zobrat krv a ja som cakala napata kym mi mcha nedosla,ved sama vies,ze je kopec pripadov,ze test neukaze a tehu moze byt
No, ja používam vety ako "Bociany sú tvrdohlavé" alebo "Bocian niekde zablúdil" a uzavriem to vtipom o bocianovi a dedkovi. Zatiaľ každý pochopil, že sa už nemá pýtať 😀
"Letí bocian a nesie v plachte v zobáku 75 ročného dedka.
Dedko tak na neho pozrie a vraví: "Počuj bocian, keď sme to doteraz nenašli, nevy...eme sa na to?" "
ahojte kocky moje, bola som v lekarni, som pripravena na ranny testik 🙂 kupila som clearblue, mal by byt dobry nie?
@giovannajana paradny vtip na oddrbanie trapnych otazok 😉
Ahojte babulky ako?ja som sa pred chvilou zobudila🙂
@lolitka25
@zabka60
@mabumi
@frca
@alceola
A este vsetky moje ostatne pokladiky!!! No, som z kontroly na hematologii domka. Krvicka na homocystein vycucnuta, do Bratislavy zaslana 🙂! Do hodinky a pol bol krvny obraz, ten je OK. Takze pokracovat v uzivani Acidum folicum. K tomu standardne Pyridoxin. A znova kontrola 27.10. o 8,30. Vtedy uz budu aj vysledky homocysteinu a sestra bude mat vysledky tromofilneho terenu. Takze moc mudrejsia nie som ☹ ! Co tu nove, idem chvilku citat, a potom utekam vybavovat veci potrebne 🙂 !!!

@severaseptima ahojky kocka 🙂 a coze si tu zavitala? chybali sme ti?