icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

odrik
28. sep 2011

@lolitka25
Zlatko uz aj daj spravicku ako dopadol testik 🙂 !!!!! Šaaaaak uz som napnuta strasne moooooc 🙂 !!!

zabka60
28. sep 2011

@odrik to im tam nejako dlho trva mesiac cakat,to je jak genetika 😝 ..no nic,ale myslim,ze to bude v poriadku...fjn,ze aj krvny obraz je ok....takze ani neoddychnes,ani nic a zas valis niekam lietat 😖 strasne,ty isto frci na duracelkach 😀

odrik
28. sep 2011

@jaja018
Zo srdiecka blahozelaaaaaam 🙂 !!! Vela stastia prajem!!! Aj si chrustika malinkeho videla ???

odrik
28. sep 2011

@zabka60
No veru moja, to sa posiela na genetiku, preto to tak dlho trva, ale minule som mala vysledky uz za dva tyzdne. Skusim mm podpichnut, nech mi tam skusi, jakožto doktoricek, zavolat skor, no nie 🙂?! Zlatko lietam, moja stara mama si zmyslela, ze potrebuje Coca Colu. To si nezazila. Docitala sa, ze po lyzickach upokojuje zaludok, tak jej ju idem zabezpecit do Billy, tu mam pred domom 🙂 !

zabka60
28. sep 2011

@odrik 😀 jeeej naasa čečetka babicka by rada Coca-Colu 😀 😀 ...tak ja mam dost,ta je ohromna 😀 ...jasne,jaakozto doktorko pekne urobi cink a milovanej manzelke poda spravu 😉 no ja idem poupratovat,bo naozaj druhy tyzden som ani palcekom nepohla a uz je tu fakt bordel 😠

odrik
28. sep 2011

@zabka60
Dobre zlatusik, ja hodim sprchu, nieco hodim do seba, potom nieco na seba a pobeziiiiiiim!!! Podvecer sa citkame 🙂 !!!

zabka60
28. sep 2011

@odrik ano drahusik,bezkaj,ale ponahlaj sa pomaly 😉 opaatruj sa 😵

frca
28. sep 2011

Babenky moje kde ste?ja sa nudim budem az do vecera sama,priatel siel do poobednej,aj mamina nas bola pozret ale uz odisla,zajtra k tej doktorke uz ma chyta depka☹@jaja018 tak ti mooc gratulujem k babenku hlavne nech ste zdravy🙂

frca
28. sep 2011

@odrik,mojka aspon ze to uz mas za sebou,teraz by si mala oddychovat ked ti tolko krvi zobrali a pekne poharik cerveneho vinka si dat😀

lolitka25
28. sep 2011

ahojky @frca ja mam manzela na sluzobke a naposledy som s nim volala o pol dvanastej... ma vypnuty mobil co je cudne :( uz sa zacinam bat....

frca
28. sep 2011

@lolitka25,ahoj moja,ved sa neboj,sa mu mohol vybit,a ak ma vela roboty tak nestiha nabit,ja sa tiez kolko razy takto stresujem ked je moj v praci a on potom pride vysmiaty a ze sa mu vybil,a ako kedy budes testikovat?🙂

lolitka25
28. sep 2011

@frca joj len on je na sluzobke vo Svedsku :( no nic... musim vyckat.... zajtra rano otestikujem...

frca
28. sep 2011

@lolitka neboj nic urcite sa ozve,juuj tak som zvedava,bodaj by tam boli riadne kolajnice🙂

lolitka25
28. sep 2011

@frca kupila som si taky clearblue co napise + ak budem tehu a - ak nebudem... a potom este taky iny clearblue co urci vraj aj tyzden 🙂 tak sa dufam, ze bude ako to zabka60 nazvala vitazny cik rano

frca
28. sep 2011

@lolitka25,no to su kvalitne testy,a urcite to bude vitazny cik🙂a kde sa nam tula @zabka60,volaco pisala ze ide riadit,tak asi lieta na vysavaci😀

lolitka25
28. sep 2011

@frca zrejme, dnes bola v dobrej naladicke 🙂

frca
28. sep 2011

@lolitka25,ved sa hadam objavi zabka nasa🙂

lolitka25
28. sep 2011

@urcite, ona bez nas totiz dlho nevydrzi 🙂 nastastie 🙂

frca
28. sep 2011

@lolitka25,tiez si myslim,vsak si nanu pockame😉

zabka60
28. sep 2011

@frca
@lolitka25 srdiecka moje,tak uz som veru dolietala,sa mi vybili baterky 😀 konecne mam poupratovane a uz sa nicoho nechytim...esste mi treba ist varit,ideme urobit tekvvicovy privarok,neemam sajny jak sa vari,tak cakam na mamcu,bo to som este nevarila 😖

odrik
28. sep 2011

@frca
Dakujem!!! Aj za radu 🙂!!! Vinko cervene moc nelubkam, ale ruzove si isto vecer dam 🙂!

odrik
28. sep 2011

@lolitka25
No tak rano cakam spravicku 🙂!!! Tu najkrajsiu 🙂 !!!

frca
28. sep 2011

@zabka60,ahooj,aka si ty sikovnica🙂to by som tiez nevedela navarit,ale starka ho obcas varila a mne to moc nechutilo😝

zabka60
28. sep 2011

@frca ja neviem ci som to niekedy aj jedla,uvidime,uz dosla mamca,tak ideme skusat a ucit sa 😉 ..aj drahy mi pride dnes skor s prace,konecne,chuda mesiac v kuse 12-stky tahaju 😠 ...
@odrik no herecka ruzovucke vinecko 😀 a este co by si si zelala 😀

frca
28. sep 2011

@odrik,tak si daj aj za mna🙂a uz oddychujes?😕

odrik
28. sep 2011

@frca
Snazim sa oddychovat 🙂!!! Vela pijem, na slniecku sa vyhievam, bola som po Simonka, strasna premavka tu u nas v Trnave ☹, a starkej čečetulke kupit tu colu 🙂 . a co ides moja zajtra ku doktorikovi??? Ja idem v piatok.

odrik
28. sep 2011

@zabka60
Ja si to mooooozem dnes dovolit 🙂 !!! Mam to odobrene aj pani primarkou 🙂 !!! A myslim, ze aj mm to veeeelice oceni 🙂 ! Ak teda z vinka nezaspim 🙂 !!!

zabka60
28. sep 2011

@odrik jaaaj,tak poviem,ze trosicka guraze dodat na ruzovo 😀 ..ja teda nepijem,nepila som ani nepamatam a teraz ked sme boli na tej disce,tak som dala par poharikov vinka a veru doma bolo coro-moro 😀 ,cloveku to hned inak mysli 😀

frca
28. sep 2011

@odrik to je zlate ze cecetulke🙂tak len oddychuj pekne aby energiu nacerpala,no idem zajtra k dokine uz teraz som v panike😒A tebe co bude robit v piatok?

frca
28. sep 2011

@zabka60,ze coro moro😀Joj baby vy my tu vzdy naladu vylepsite🙂