icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

zabka60
28. sep 2011

@frca 😀 ved na to sme tu kocica nasa 😀 ..ty ides vlastne s cim k dokinee,,,prepac,ten moj nemecky kamos zas caruje 😅 (alzheimer) 😀

lolitka25
28. sep 2011

Kocky, viete tu niektora dobre ale fakt dobre anglicky?

frca
28. sep 2011

@zabka60,tak ho zavri do skrine🙂s tou mojou cystou nestastnicou,a chcem sa jej co najviac povypytovat to zas bude kukat ked spustim,ale nemozem sa stazovat je to pohodacka doktorka🙂@lolitka25 neviem po anglicky,iba po nemecky,ale ak chces nieco prelozit tak posli,poslem tete mojej ta uci anglinu

lolitka25
28. sep 2011

Kocky, no nevydrzala som to a urobila som si jeden z testov... ale nie som o nic mudrejsia.... vsetko som robila podla navodu - na konci sa malo ukazat + ak tehu a - ak netehu... ale mne vyslo presne nieco take http://www.askamum.co.uk/Community/Forums/Forum... pixy 9 ma prilozeny obrazok, kliknutim sa zvacsi...... asi som testovala v blbu hodinu.... alebo zasa nic :(ˇrano skusim druhy testik.... navyse som nervna, manzel ma stale vypnuty mobil, vazne sa bojim :(
alebo tu je dalsi link na ten testik http://www.google.sk/imgres?imgurl=http://www.a...

zabka60
28. sep 2011

@frca pockaj teraz neviem koho abo co mam zavret do skrine 😅 ??.....

zabka60
28. sep 2011

@lolitka25 neda sa ti odfotit a prilozit sem???

lolitka25
28. sep 2011

@zabka60 nemam fotak, bral ho manzel, ale vyzera presne takisto ako na tom linku co som vam poslala....

frca
28. sep 2011

@zabka60😀 tak kamos sa ta drzi😀

zabka60
28. sep 2011

@frca 🙄 😅 jaaaaaj no som ja truuuuba 😀 no vidis,ze neklamem,ze je u mna v podnajme 😀 mojka drzim palce s cystou,boze toto je plna tema snaziliek s cystami a netehulkami!!!konecne to zmente niektoooo lolitka ides na to 😉

zabka60
28. sep 2011

@lolitka25 vsak staci mobilom moja mas pocitac ci notebook??

lolitka25
28. sep 2011

@zabka60 notebook, ale nemam to ako z mobilu dat do notebuku ,,, nemam ani akrtu, ani bluetooth na notebooku ani kablik.... ale vyzera uplne ako na tomto linku... http://www.google.sk/imgres?imgurl=http://www.a...

zabka60
28. sep 2011

@lolitka25 ahaa no ja mam bluetooth na notebooku tak mam vyhodu...ale nevidim tam ziadny test,kukala som

frca
28. sep 2011

@zabka60,ved nie truba aspon trubka🙂🙂ved uvidim ako dopadnem,pevne verim ze ta potvorka uz zmizla🙂

lolitka25
28. sep 2011

@zabka60 ten link co som dala teraz je priamo na obrazok...

zabka60
28. sep 2011

@lolitka25 uz som videla,ale take nieco vidim po prvy krat absolutne nerozumiem,co to je...a na navode niesu nejake obrazky??abo na nete skus najst nieco viac o tom teste

lolitka25
28. sep 2011

@zabka60 vsak som hladala... v navode su obrazky,ale ziaden sa nepodoba tomuto... :( och joj, musim pockat do rana na dalsi testik...

frca
28. sep 2011

@lolitka,no ja tam tiez test nevidim sa neviem z toho vysomarit,tak skus to aspon presne odpisat

zabka60
28. sep 2011

@lolitka25 no vidis naco si kupovala taky testik,si sa aspon poucila,ze uz taky nekupovat 🙂 ....no tesim na zajtra,teda teba vsetko nataahuje jak gumu na trenkach,ale myslim,ze ak si tehu aj teraz by ti testik urcite ukazal 😉

lolitka25
28. sep 2011

@zabka60 vsak toto 🤐

zambilka
28. sep 2011

@lolitka25 ahoj to je ten digital clearblue? test? podla mna si ho zle spravila 😒 lebo ked som si ho ja robila tak v pravo v rohu mi naskočilo plusko a pod tým som mala že v kolkom tt som a potom ked som potratila som si ho zas spravila a už som tam mala mínus 😒 ale na tvojom nič nieje 😅

lolitka25
28. sep 2011

@zambilka nie, taky si budem robit zajtra... toto bol clearblue plus...neukazuje tyzdne

frca
28. sep 2011

@lolitka25,ja tiez tomu nechapem,ved tak sprav aj ten druhy,ako vravi zabka ak si tehu tak ti to ukaze,a nevadi moc ze nebude ranny moč🙂

lolitka25
28. sep 2011

@frca ja vyckam do ranneho, pre istotu... 🙂

zambilka
28. sep 2011

@lolitka25 aha tak nič 🙂 prajem vela štastia na zajtra 😉

lolitka25
28. sep 2011

@zambilka diky 🙂

frca
28. sep 2011

@lolitka25,tak nech to dopadne velice uspesne a pozitivne hlavne🙂si si ho mozno zle spravila alebo mohol byt aj chybny

lolitka25
28. sep 2011

@frca ja poznam iba jeden sposob odobratia mocu do nadobky a ponorenia testika 🙂 vdaka moc, ze drzis prsty

frca
28. sep 2011

@lolitka25,joj moja este ta aj testik nepodareny stresuje to ako naschval,ale rano cakame na dobru spravicku🙂

lolitka25
28. sep 2011

konecne sa mi ozval strateny manzel 🙂 nemal siet a ja sa tu strachujem.... 🙂 uz ide na letisko 🙂