Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
babenkýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý ja som tehu 🙂 🙂 🙂
@gwenni fakt????????????bozinku to je suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@katkapapacova že vraj fakt 🙂 aj ja som takto isto reagovala dnes na kontrole ale potvrdila to už aj krv a bolo pekne vidieť bublinku a aj žltkový vak ....za 10 dní kontrola tak dúfam že sa nič nestane do vtedy
@gwenni jej tesiiiim sa s tebou!!! 🙂
@gwenni mojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tto myslis vazneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😵 jeeezin no ja som hotovaaaa,boze zaba nekric tak,aby si to nezariekla 🤐 milasik z celeho srdca a potichucky gratulujem,len pekne drzkaj nozky spolu a mysli na Maxika,ze ta opat navstivi,ale uz nafurt 😵 bozze krasa a to ako?? 😀
@gwenni
Jeeeeeezinky, ja maaaaaaam z Teba radooooooost 🙂 !!! Strasne, strasne, strasne sa tesiiiiiiiim a zo srdiecka blahozelam!!! To je parada!!!!! Strasne si to zasluzis a ja Ti zelam uz len vsetko dobre, vela stastia a nadherne, zdravunke a vonavucke babatko v naruci!!!!!!! Budem na Teba mysliet a drzat palceky!!!
@odrik zlatinko, ja dnes ani nemam co pisat... cely den sa vsetko kazilo, odhodlana som si ocikala palicku a testik ukazal somarinku - asi bol nefunkcny tak cakam do rana, manzel sa mi na 6 hodin zatajil nechtiac... ALE vsetko sa na dobre obracia a zacina sa to tu rozbiehat, jaja, gwenicka nasa draha... ty si ako stravila den po hematke?
@lolitka25
Uz som sa zlakla, ze som sa niecim previnila 🙂 ! Cakala som na spravicku z testiku a nechodila. No zajtra pekne ocikas druhy. Jeeeejda, ja sa pocikam, ked to vyjde 🙂 ! Tu sa to tak suprovo rozbieha 🙂 ! Ja OK. Vycucli ma, krvicku poslali na genetiku do BA a 27.10. idem na kontrolu a vysledky zaroven. Lieky mam zatial rovnake, potom sa uvidi. Chudak manzelicek nemal siet a chuda Ty si sa uz mooooc bala, ale uz je vsetko v poriadku 🙂 !

@lolitka25,no vidis ze sa nasiel🙂